Sinek ve Kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar kümesimin kapısı açık olduğu zaman haliyle şu bildiğimiz normal sineklerden giriyor.Gördüklerimi çıkartıyorum ama belki hala vardır içerde.Onlar güvercinlere bir şey yaparmı ? Kanını emme veya tuylerine girme gibi ?

bit pire ilaclarından kulanırsan sineklerle sorun yasamazsın

kan emen sinekler atsinegidir bolfo kulanmanı tafsiye ederim

kümese sinek ilacı sıksan birşey olur mu yada kuşlara sıksak

29.10.2008 de hala sinek kaldımı acaba,kış mevsimindeyiz ve ben bizim buralarda hiç sinek yok.kuşları 5-10 dk dışarı çıkar ve kokusuz sinek ilacı kullanabilirsin.kümesin içine toz kireç dök.kuşlara bit ilacı kullan.talimatlara uyarak.

http://www.profesyonelposta.com/pp/inde ... &Itemid=71

verdiğim linke tıklayınca PROFESYONEL POSTAnın hizmet listesine ulaşacaksınız. Listenin en altında ilaçlama için önerdiğim ARDAP ürünü var. Arzu eden iletişim kurup sipariş verebilir. Selamlar.

bu sinekler bendede mevcut. bit ilacı aldık çare etmedi ne hikmetse anlamadım halan daha var kireçlemeyi denemedim ben onu bi deneyem

BOLFO kullanıyorum zaten.Kuşlara, Yuvalık ve tuneklere dokuyorum.Gecen bi sineği kusun ustunden yakalayıp ezdim.Ama bugün bir tane daha cıktı.Yabanilerden gelmiş olmalı.Bugün bolfo doktum tekrar umarım iyi gelir.
İYİ GECELER.

At sineği adlı başlıklara göz atıp içeriğinde yazılanları okursan yararlı olacaktır. selamlar.

onlar içerde durursa hemn yumurtluyor ve ürüyorlar bide kuşlarının kanını emiyorlar böylece kuşlar haliye kan akybından ölüyor...

Geri