Sinekte uçurmak???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk Yapar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuncer Çetin
Meslek
Makine Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarımın cinsi mardin kuşlarımı sinekte(yüksekte)uçurmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum bide kuşları daha uzun süre uçurmak istiorum sizce napmalıyım fikri olan her arkadaşların yorumlarını bekliorum
herkese saygılar!!!

abi kusların yükselmesi onlara baglı ama yüksek ucucu kuslarla ucurmanın yararı olur diye düşünüyorum...daha uzun ucmaları için ise kusların yag oranı düşük seviyede olmalı ve aynı saatlerde ucurmalısınki belli bir disipline göre haraket etmelisin...ve ayriyeten kusların ucus istekleri vardır..mesela sabah serinliginde ucurursan daha yüksek verim alabilecegine inanıyorum...

yüksek uçurmak için dişi yüksek ucucu dişi mardin tarzında yaparsan birzdaha yüksekden uçmasını saglayabilirsin ama tabiki bu sinekde kaybolcak bulut a konacak diye bir şey yok ne kadar düzgün eş seçersen rkadaşında dedigi gibi yag oranı enerji oranını ayarlarsan uçuş farkını görebilirsin benim miskim vardı yawru benimdi kuşu 1 km uzakdan salıyordum geliyordu kümese 5 6 ay hep böyle uçurdum diger kuşlar 30 metrede daire çizerken o yawrularım 200 metreye kadar gidip geliyordu yani kuşlar 300 metreye kümesin etrafı gözüyle bakıp rahatlıkla açılıyorlardı sonra bi mavi başla karabaşı eş attım dişi mavi başla erkek kara baş eş erkek mavi başla dişi kar baş kuşlar birbirlerinin uçuz özelliklerini alıyordu hem yüksek uçuyor hemde açılıyordu tabi ben kelebek beslemeyi bırakınca hepsi gitti herşey alıştırmaya baglı

Konu kilitli.
Neden diyede mesaj atmayın, alakasız yerlere alakasız konular açıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri