SİNİR BOZUCU BİR DURUM - Yapmayın Etmeyin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler
Başlık demek, bir konu demek, ilk mesaj demek, başlığı açan kişinin derdini anlatması demek.

örn : başlık - ACİL YARDIM
örn : ilk mesaj : Arkadaşlar, kuşumun bir ayağı yan dönmüş, ne yapabilirim acil yardım.

1. mesaj
Gönderen kişi; HAYDAR : Hemen veterinere götür.

2. Mesaj
Gönderen kişi; HAYDAR : Zıtrafort ilaç içir.

3. Mesaj
Gönderen kişi; DAÇMİN : geçmiş olsun kardeşim, en yakın veterinere götür de ayak şişmeden müdahale edilsin.

4. Mesaj
Gönderen kişi; HAYDAR : içme suyuna sirke falan koy.! altına tel ızgara koy, Öyle yapma bunu yap şöyle yap.!

5. Mesaj
Gönderen kişi; MesuT : Arkadaşım geçmiş olsun, ayağı yan dönen kuş yavru mu? yetişkin kuş mu? şayet yavru kuşsa dokular yeni geliştiğinden düzelmesi kısa sürer, yetişkin kuşlarda bu süreç biraz daha uzun sürer, Zeytin yağı ile hafif ovuşturarak masaj yapman işe yarayabilir veya en yakınındaki veterinere gidersen ayak röntgenini çekip ona göre müdahale ... bla bla bla...

6. Mesaj
Gönderen kişi; HAYDAR : kuşu sıkıştırmışsındır, yere ızgara koymamışsındır, yerden yem yiyordur, suyuna zırt pırt at.

7. Mesaj
Gönderen kişi : BAŞLIK SAHİBİ : teşekkürler MesuT abi dediğin gibi zeytin yağı ile ovaladım şöle böle yaptım ayağı düzeldi, sağolasın.

8. Mesaj
Gönderen kişi : HAYDAR : Zeytin yağı iyi gelir içine hatme çiçeği bir tutam zencefil hede hödö (halbuki yazmasına gerek yok, problem çözüldü)

----------------------------------------------------------------
Cevap demek de, derdine derman arayan arkadaşımıza en hızlı net ve açıklayıcı şekilde yardımcı olmaktır. Aynı başlık altına sürekli mesaj yazmak mide bulantısından öteye bir şey değildir, Alicengizliktir, mesaj sayısını yüksek tutmaya çalışmaktan öteye gitmeyecek durumdur.
Olması gereken şey, soruyu net okuyup, bilgi dağarcığı kapsamında, soruyu soran arkadaşa bir mesajla açıklayıcı şekilde yazmaktır. 1 satır da yazılması gerekileni, 3-5 mesajda yazmak, konuyu takip etmeyip, konu amacına ulaştığı halde altına hala daha ıbıdık gıbıdık yazmak, oynaklıktır, sinir edicidir, göz bozucudur, forum kirletiliciktir.

(Şahsın kendi başlığı altında zırvalaması kimseyi bağlamaz, bu konu forum yöneticileri kontrolünde seyreder, müdahale anlarında takkeyi önlerine koyarlar)

Geri