sınır ötesi operasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
mehmetçiğimizin sınır dışında itlerin peşinde olduğu bugünlerde şehir içinde bulunan itlere inat şanlı türk bayrağımızı evlerimize, sokaklarımıza falan asalım ki bizim burda olduğumuzu unutmasınlar bir karış toprak için bile olsa seve seve öleceğimizi ve öldüreceğimizi akıllarından çıkaramasınlar.

şehit ailelerine baş sağlığı dilerim.
allah türk'ü korusun ve yüceltsin.

Ekli dosyalar

• index_1.webp
    index_1.webp
    3.3 KB · Görüntüleme: 1,263
  • turkfobiapg8[1].jpg
    turkfobiapg8[1].jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 1,254
Evet Feyzi kardeşim o leş kargaları bizlerin burada olduklarını asla ve asla unutmasınlar,her uykuya daldıklarında kabus gibi enselerinde olduğumuzu unutmasınlar.Yüce Allahım kahramanlarımızın yardımcı olsun.Şehit ailelerimizede başsağlığı diler,sabırlar temenni ederim.

biz her zaman askerlerimizin yanındayız yanında da olacağız onlar bizi engelleyemezler

vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim. allah yardıcıları olsun askerlerimizin.

bülent ersoy un söylemi olduğu aptalca sözleri kınıyorum.onun ve bizlerin evlerimizde rahatca uyuyabilmemiz için mehmetçiklerimiz şehit oluyor.feyzi kardeşimi bu konuya değinmesinden dolayı kutluyorum.

cephede hainlerin peşindeki ordumuzun her kedemesindeki personele allahtan kuvvet , şehitlerimize allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. bu itlerin , bu itlere destek ve cesaret verenlerin kökü kazınana dek bu hain saldırıların biteceği yok topluca ikinci milli mücadele zamanın geldiğini düşünenlerdenim ve her türlü mücadeleye hazırım.
'her türk asker doğar'
saygılarımla.

Ekli dosyalar

• bayrak19.jpg
    bayrak19.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 1,062
Geri