sinop kuslarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sinoplu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut karadaş
Meslek
ofis görevlisi
İlgi Alanı
Kuşlar
sinoptan kuşlar

s.a sinoptan kuş resimlerini paylaşmak istedım sızlerle.. kusları n hepsının yumurtası var

Ekli dosyalar

• Görünt000.webp
    Görünt000.webp
    23.8 KB · Görüntüleme: 1,271
Re: sinoptan kuşlar

sinoplu' Alıntı:
s.a sinoptan kuş resimlerini paylaşmak istedım sızlerle.. kusları n hepsının yumurtası var

derken? bir tane kuş resmi var o da tam belli olmuyo ama altınbaşa benziyo güzel kuş hayrını gör.

Re: sinoptan kuşlar

kardes yanlıs olmus atamadım resımlerı.. ama şunu soylım senın profıl resmındekı kuslardan uretım yapıyorum.. baya guzel kuslar oyunlar muhteşem

bakalım begenecekmısınız

Ekli dosyalar

• Görünt028.webp
    Görünt028.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 1,136
  • Görünt029.jpg
    Görünt029.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,029
  • Görünt030.webp
    Görünt030.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 1,243
takdir sizin

Ekli dosyalar

• Görünt031.webp
    Görünt031.webp
    20.4 KB · Görüntüleme: 1,258
  • Görünt032.webp
    Görünt032.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,217
  • Görünt032.webp
    Görünt032.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,262
karısık

Ekli dosyalar

• Görünt034.webp
    Görünt034.webp
    54 KB · Görüntüleme: 1,243
  • Görünt035.webp
    Görünt035.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 1,250
  • Görünt036.webp
    Görünt036.webp
    59.9 KB · Görüntüleme: 1,248
arkadaslar ben bu resımlerın hepsını nasıl bı konu ıcıne koyabılırım bana anlatın cokj sacm abısey oldu bole hepsı ayrı bıyerde

cevap yaz tuşuna tıklayın.. Sonra sol alttaki 'dosya ekle' tuşuna basın.. Ordan yeni resimlerinizi ekleyebilirsiniz...

aynı benim gibi kelebek+dönek + fındık(bango) karabaşların çok güzel maşallah

dönüş kuşunu izlemek bi ayrıcalıktır güle güle uçur.

Merhaba farklı ırklardan güzel kuşlarınız var.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

yorumlarınız ıcın cook tesekkurler ama dahaa mardın kümesini koymadım onlaıda yakında paylasıcam sizlerle.. taklacı kus sevenlerın ılgısını cekecegını umuyorum..
saygılar

beyaz kelebek yavrum sallabastan kuratrabıldıgım tek kusum ve ırkın en sonu bu.. bu ırkı kaybettım ana babası atmacaya yem oldu kardeslerıde sallabastan gıttı.. ama ınatla bu kusu yasatmaya calısıyorum, kusun anası babası anlatılmıcak kadar muhtesem donuyolardı.. sinekten terasa kadar durmak yokk:D bu yavruya ılkel yontemlerle hayatta tuttum.sızınde yardımlarınızı beklıyorum.. daha ne yapabılırım kı sallabas tamamıyle gıtsın

paylaşım için tesekkürler bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar.........

tesekkur ederım.. burdan herkese seslenmek ıstıyorum kus satanlardan bana yardımcı olmalarını ıstıyorum keleebek ırkını cok seven bırıyım,bana gonderebılecek abıler kardesler parasını gondersem gonderırlermı acaba?? sınopta kus besleyen nadır ve satın alma olasılıgı yok..

Geri