SİNOPTAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sinoplu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut karadaş
Meslek
ofis görevlisi
İlgi Alanı
Kuşlar
SELAMUNALEYKÜM BEN KARADENİZİN İNCİSİ SİNOP TAN AYKUT HERKESE MERHABA SİNOPTA GÜVERCİN BESLEYEN YOK BURAYA İLK KUŞÇULUĞU GETİRMEKLE GURUR DUYUYORUM,SUAN 5 ARKADASIMA KENDI YAVRULARIMDAN VEREREK ONLARIDA KUŞ DÜNYASINA KATTIM..GÜVERCİN BESLEMEK BENCE BI SANATTIR.!!ÇOCUKLUGUMDAN BU YANA KELEBEK,SAYA BESLEME HASTALIGI VAR AKROBASİ OLSUN DURUSLARI OLSUN BENI HERZAMAN ETKILEMISTIR..EGER GUZEL KELEBEK SAYA BESLEYEN ARKADASLARIMIZ VARSA VE BENIMLE PAYLASMAK ISTEYEN OLURSA SEVINIRIM. SEPET KUYRUK GÜVERCIN ARIYORUM GZEL BI ÇİFT VARSA BANA MAİL GONDERENLERDEN TEKRAR TESEKKUR EDERIM.ŞEHIR FARKETMEZ GELIP ALABILIRIM ... SELAMETLE.....

Aykut bey aramıza hoşgeldiniz.Güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle.Sizin aradınız tipte kuş besleyen arkadaşlar size muhakkak yardımcı olacaklardır.Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.

aleykumselam bende seningibi yanliz kusculardanim arkadasim seni ii anliyorum ingilterede besliyorum bende birkac kisiye kusverdim ama yeterlideyil kusmuhapbeti araniyor hosgeldin guzel muhapbetlerdileyiyle ben ankara kusu besliyorum ferhat

S.a

Sinplu kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım umduğunu bu ortamda bulacaksın. Kendine ii davran.

sinoplu arkadaşım aramıza hoş geldin inşallah hoş vakit gecirirsi bizler gibi bişeyler ögrenip ögretirsin

aramıza hoş geldiniz... sinop a çok geliyorum ama bir türlü kuş besleyen arkadaşlara rastlamadım inşallah bi dahaki gelişimde rastlaşırız

Oo aramıza hoş geldiniz bende normalde Sinop/Boyabat'ta ikamet ediyorum ama okul dolayısıyla pek Boyabat'a gelemiyorum yılda en fazla bir-iki ay zaten kuşlar Muğla'da çoğu tatilde muğladayım.

Boyabat'a geldiğimde Sinop'a uğrarsam sizle tanışmak isterim.Sinop çevresinde çok az kuşçu var Boyabat'tada ben bir de birkaç arkadaş besliyorduk bizde bıraktık şimdi bizden sonra kuşçuluğa başlayan bir kaç abi kaldı besleyen başka da kimse yok :)

hepınıze tesekkur ederım sınopa yolu dusen olursa beklerım benı istanbullu aykut dıye tanırlar guzel kelebeklerım var yakında sızınle paylasıcam resımlerını ama atmacalardan kalırsa tabıı..:=(( şimdiden 3 kusum hakkı rahmetıne kavustu türkıyenın heryerınden kus almaya gelırım yeterkı anlasalım asığım kuslara

Sinopa sürekli geliyorum açık adresinizi yazarsanız yada tel numaranızı geldiğimde ziyaret etmek isterim sizi

tabii ki eger sinopa sureklı gelen bırı ısen beklerım..anladıgım kadarıyla sınopu ıyı bılıyosun adres olarak..ben sakarya caddesınde bulunan DOĞU YILDIZ TEM.GÜV.İNŞ.TUR. LTD ŞTİ ofis görevlisi oılarak çalışmaktayım,eğer ki sinopa yolun düşerse benim yanıma ugrarsan sevınırım msn dende ulasabılırsınız ([email protected] )
saygılar....

Aleykümselam hoşgeldiniz umarım keyifli sohbetler edip, yararlı bilgiler ögrenir ve ögretirsiniz.

Saygı ve Sevgiler Emre

selam, hosgeldiniz.

sinop/türkeli'nde görmüştüm geçen sene birisini uçururken. o da mardinciydi sanırım.

sağolun gosterdıgınız saygıdan dolayı mınnettarım sızlere... evet sınop tıpık bır taklacı ırkı besleme hevesı almıs basını gıdıyo...ben tekım suan sınopta kelebek(saya) ırkını bılen yok ucurdugumda gorenler ; aha kus hasta herhalde bak düşüyoı dıolar ben anlatıyorum kelebek oynar bı kustur dıe ama anlamıyolar:=)) sız arkadaslarımdan tek ıstedıgım kumesıme yenı ırk kelebek almak ıstanbula gıttım gecenlerde ama gercekten ırk olarak kelbek kalmamıs cok oynamıslar ırklarla...yazık gunah bırakın gelecektekı kardeslerımızde besleyebılsın ama nerde göz gaga boy post derken oyuncak olmus kuslar... onemle herkesten tek rıcam bu ırkı saglam bırakmamız şimdiden hepınızden tesekkur ederım ...

saygılar...

sinoplu' Alıntı:
SELAMUNALEYKÜM BEN KARADENİZİN İNCİSİ SİNOP TAN AYKUT HERKESE MERHABA SİNOPTA GÜVERCİN BESLEYEN YOK BURAYA İLK KUŞÇULUĞU GETİRMEKLE GURUR DUYUYORUM,SUAN 5 ARKADASIMA KENDI YAVRULARIMDAN VEREREK ONLARIDA KUŞ DÜNYASINA KATTIM..GÜVERCİN BESLEMEK BENCE BI SANATTIR.!!ÇOCUKLUGUMDAN BU YANA KELEBEK,SAYA BESLEME HASTALIGI VAR AKROBASİ OLSUN DURUSLARI OLSUN BENI HERZAMAN ETKILEMISTIR..EGER GUZEL KELEBEK SAYA BESLEYEN ARKADASLARIMIZ VARSA VE BENIMLE PAYLASMAK ISTEYEN OLURSA SEVINIRIM. SEPET KUYRUK GÜVERCIN ARIYORUM GZEL BI ÇİFT VARSA BANA MAİL GONDERENLERDEN TEKRAR TESEKKUR EDERIM.ŞEHIR FARKETMEZ GELIP ALABILIRIM ... SELAMETLE.....

Selamunaleykum Bende Sinop Gerzede Kuş Beslemekteyım... Yalnız Değilsin Kardeş;)

SELAMUNALEYKÜM İLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN,SİNOPLU ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM!!KÜMESİMDEN ÇOK BÜYÜK KAYIPLAR VERDİM ATMACA ŞAHİN OLSUN..HASTALIK OLSUN BENİ ÇOK HIRPALADI...KÜMESTE NEREDEYSE HİÇ KUŞ KALMADI DİYEBİLİRİM.ŞUAN Bİ ÇİFT KELEBEK VE Bİ ÇİFT DÖNEKTEN BAŞKA ADAM AKILLI KUŞ KALMADI..ONLARDANDA YAVRU ALMAYA CALISIYORUM..AMA BASKA VE BANGOLAR,AZMANLAR ÜREME KONUSUNDA ŞAHA ÇIKTILAR..YAVRULAR BIRAZ DAHA BUYUSUN PAYLASICAM SIZLERLE..

Geri