SIRP YÜKSEK UÇUCULARI Tolga AKGÖZ- TEKİRDAĞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tolga Akgöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
SIRPLARIMDAN BAZI RESİMLER

Ekli dosyalar

• S7301713.webp
    S7301713.webp
    507.6 KB · Görüntüleme: 2,268
  • S7301723.webp
    S7301723.webp
    533.8 KB · Görüntüleme: 2,223
  • S7301741.webp
    S7301741.webp
    500 KB · Görüntüleme: 2,255
Hoş kuşlar maaşallah.. Güle güle uçurun..

..........SİNAN ÖZTEKİN............

çok güzel kuşlar güle güle besleyin bir sorumda olcak bunun yanında kelebek,dönek... kuşlarına yerden pırıltı verince hemen iniyolar bunlarda öylemi

güzel kuşlar güle güle uçurun

BU KUŞLARDA ALTTAN PIRILTI VERMEK HİÇBİR İŞE YARAMIYOR.ÖZELLİKLE İYİ İDMANDAN SONRA KENDİLERİ NEZAMAN İSTERLERSE OZAMAN İNERLER.

ilk resimdeki sırpı çok beğendim. tepesi falan ayakları dolgun. benimkiler perişan halde bu seneki yavruların hepsi öldü 15 günlükken ölüyorlar. önce hastalık sandım ama benim ordada hiç hastalık olmadı şimdiye kadar. son iki yavruyu içeri alıp kendim baktım. onlarda öldü. akrabalıktan öldüklerini düşünüyorum. iki erkeğide atmaca kaptı. 25 e yakın kuşum olması gerekirken 5 tane kaldı. 5.side yavru. oda ölmek üzre. bunlarda ölürse bırakacağım bu işi.

KÜMESİNDE HASTALIK OLMAYABİLİR AMA BELKİDE KUŞLARINDA BİR HASTALIK OLABİLİR BU KADAR ÖLÜM NORMAL DEĞİL.SENİN SIRPLARINI MERAK ETTİM PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM

maşallah..

maşallah güle güle besleyin kuşlarınızı... Tolga bey uçuş süreleri hakkında bilgi verebilirmisiniz(tam performans meraklısı olduğumdan dolayı merakım için kusura bakmayın)

saygılar....

güzel kuşlar umarım bir aksilik yaşamadan yetiştirirsiniz ? Sayıları ?

bu kuşlardan izmirde nasıl edinebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

ewet bende edirne kapıda çok aradım ama bullamadım mezatlarda da takip etim ama yok

Geri