şişiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canavar109
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 799

canavar109

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim demirel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba abilerim kardeşlerim catımda kuş beslemeye karar verdım 6 tane kus aldım erkekler sapa saglam dişiler bazen yuvanın ustune cıkıp sadece şişiyolar erkeklerin gelmedikleri yere gidiyolar elimi attınmı hemen canlanıyolar yanı devamlı erkekelrden uzak duruyolar erkekler otup sadece oldukalrı yerde donuolar erkekler birbirleriyle kavga edıolar bunlar normalmı yoksa baska bişeymı var sımdıden tesekkur ederım

DEMEK Kİ ÇATIYA BİRKAÇ KUŞ ALIP KOYMAKLA OLMUYOR.TEMİZLİK KOŞULLARI , MİKROPLAR, BAKTERİLER, VİRÜSLER, ....İLAÇLAR... İLGİ ALAKA ,MEŞAKKAT , AŞK , İSTER BU İŞ .BU İŞ ZORDUR. HERKESE GÖRE DEĞİL.VAKİT AYIRMAK İSTER.ÇOCUKLARINDAN FAZLA ZAMANINI ALIR.SÖYLEYEN OLDU MU? BİR TAS SU -2 AVUÇTA YEM ATMAKLA OLMUYORMUŞ DEĞİL Mİ? E Ğ E R B U N L A R I K A B U L E D İ Y O R S A N .. BİZ DE SANA VAKİT AYIRALIM. YOKSA SEN DE VAKTİMİZİ ALMA . AÇIK SÖZLÜ OLMAK İYİDİR.

abicim sen ne demek istiyosun nerden biliyosun 2 avuc yem atıp su koydumu sabahtan aksama kadar yanlarındayım ben sabahcıyım okuldan gelıom aksama kadar yemlıyom ne yapmam lazım bana solermısın bende onu yapam yenı beslemeye basladı

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK. ÖĞLEN GELİYOR, AKŞAMA KADAR KUŞ YEMLİYOR. DERSLERİNİ ÇALIŞ . SEVGİLERİMLE SELİİM..

Geri