Site sayesinde kurulan dostluklar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alisipahi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alisipahi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali Sipahi
Meslek
otomativ
İlgi Alanı
Kediler
Sevgili dostlar sitede mazimin fazla olmamasına ragmen şu kısa zaman icinde degerli dostlarım oldu bu dostlukları kardeşlikleri kurmamıza vesile olan sitemize ve degerli yoneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün ziyaretine gittigim ve site aracılığı ile tanışmış oldugum Hollandadan degerli kardeşim mehmet (Fenerbahcem) ve arkadaşının gercekten gosterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı cok memnun oldum. Ayrıca hediye ettikleri kuşlar icinde teşekkür ediyorum. Mehmet kardeşimin hediye verdigi kuşların resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum Allah hepinizden razı olsun dostlarım Allaha emanet olun Saygılar. Ali Sipahi

Ekli dosyalar

• HPIM5010.webp
    HPIM5010.webp
    513.7 KB · Görüntüleme: 1,450
  • HPIM5011.webp
    HPIM5011.webp
    536.3 KB · Görüntüleme: 1,435
  • HPIM5008.webp
    HPIM5008.webp
    567.1 KB · Görüntüleme: 1,440
Merhaba.
Ali bey asıl biz teşekkür ederiz, sizler gibi saygıdan sevgiden taviz vermeyen kişiler tanıdığımız, bizlere amatörce yaptığımız bu güzel hobide destek verdikleri için.Mehmet beyede ayrıca teşekkür etmek lağzım dostluk adına bir paylaşım daha yaptığı için.

abi paylaşım için teşekkürler. Bizler seni tanıdığmız için şanslıyız.

ALLAH senden razi olsun abim , senin gibi guzel Insalari tanimak cok gurur verici. Kuslar bahane tanismak sohbet etmek birlikte guzel ortam yaratmak birlikte guzel sohbet edip cay icmek isin aslidir. Ben seni tanidim oz abim gibi sevdim , ALLAH izin verirse sIk sIk yuz yuze gorusuruz. ALLAH bozmasin , senin gibi guzel insanlara degil 1-2 kus canimi veririm. ALLAH senden razi olsun isin daima rast gitsin. Kuscular.org a da ayrica tesekkulrerimi sunarim bu guzel Insanla tanismama vesile oldugu icin. ALLAHa emanet olun , saygilarimla Mehmet.

blueye' Alıntı:
abi paylaşım için teşekkürler. Bizler seni tanıdığmız için şanslıyız.

Kardesime katiliyorum,iyiki varsin Ali abi ve bastacisin....

Negüzel , güzel şeyler bunlar, aramızdaki sanal bağı reeldede kurma şansı yakalayan dostlarımızda var demekki .. nemutlu sizlere.. selamlarŞEREF

Sitemizin degerli dostlarına; Yazdıkları bu guzel sözlerden dolayı cok cok tesekkur ediyorum. Dostluk arkadaslık kurmanın guzelliginide bizlere yasatan sitemiz ve yoneticilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum Sitemizin her daim boyle guzel dostlukların kurulmasına vesile olması dileklerimle. Her birinizi ayrı ayrı allaha emanet ediyorum dostlarım.Saygılarımla Ali Sipahi

selamunaleykum ali bey
bizlerle yeni kuslarinizi paylastiginiz icin ve guzel dusunceleriniz icin tesekkurler umarim hep hosnut kalirsiniz
aramiza hos geldiniz
saygilarla ferhat

Ali Abi yeni kuşların güzelmiş, hayırlı olsun. İnşallah bizde buluşuruz, abi.

alibey maşallah kuşlarınız çok güzel güle güle beleyin .sitedetanıştık sizlerle insanlar birbirini görmedende dostlu ve arkadaşlık sağlayabiliyor bizlere bu .mkanı sağlayan arkadaşımız hüseyin baş oğlana ve emeği geçen tüm arkadaşlara ve bütün site üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim . doslukların devamına .

Bizleri bir araya toplayan bu siteye ve yöneticilerine tesekkür eder basarilarinin devamini dilerim.bu site vesilesiyle bir kac kisi ile tanisip sohbet etme firsati buldum hepside efendi ve kalender kisiler dilerim bu dosluk ilelebet sürer.
hayirli günler selamlar.

Geri