Ömer ÖZKURT' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Siteye ilk üye olduğum dönemde tanıştığım , bu sitede ilk olarak dostluk kurduğum iki insan var ..
Bu arkadaşlarımız .. Sayın Kennan TENGELLİ bey ve Kıymetli kardeşim Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ beyler dir ..
Her ikisi ilede halen dostluğum güçlenerek sürüyor .. Yine her ikiside bu camiada hatırlı , kıymetli insanlar benim için .. Bu vesile ile her ikisinede buradan sevgi saygı ve muhabbetlerimi yolluyorum .. selamlarŞEREF
ali hakan abı ıle tanısmadın mıs ılk sıtede abı.
nerlerde seref abı ablı abı ozlettı kendını
Selamlar öMER KARDEŞİM ; Ali Hakan GEREZ , abi ile siteye üye olmadan evvelcede şahsen tanışıyordum , malumatın olduğu üzere kendisi merslektaşım , ve aynı şehirde yani Pınarhisarda beraber ce mesai yaptığım bir insandı.. Siteyi bana önerende Ali Hakan abidir, onun vesilesi ile siteye üye oldum ..
Burada çalıştığı dönemde oda kuş beslerdi daha çok şebap ve kostüm ağırlıklı bir merakı vardı , ancak pekçok kuş türü hakkında geniş bir bilgisi olan bir insandır kendisi .. O dönemde sitede aktif bir üyemizdi ..
Geçen yaz Ispartaya tayini çıktı buradan ayrıldı , kuş beslemiyor şuanda bildiğim kadarı ile , ben zaman zaman kendisi ile telefenla konuşma imkanı buluyorum ..
Vaktinin büyük bölümünü ,Çocuklarının eğitimi için harcamak zorunda olduğunu , biraz kuş konusunda fedakarlıkta bulunması gerektiğini söylüyor bana .. Ama benim tanıdığım Hakan abi bu duruma çokça katlanamaz tahmin ediyorum, bir süre sonra yine kuş beslemeye başlayacaktır .. Kendisi ile ilk konuştuğumda selamlarınızı ve sorularınızı mutlaka ileteceğim ..
Bu arada sende burada benim İlk zamanlarda tanıştığım bir arkadaşımızsın .. Hatırlarsan iki yıl önce miydi ? Forumda açılan bir konuda anlaşmazlığa bile düşmüştük seninle .. :
) sonradan bir birimizin meramını anlamıştık ...
Bu konunnun açılış şekli itibari ile sitede ilk tanıştığınız kişi gibi bir girizgah olduğundan, ve bende Ali Hakan abiyi siteye kayıt olmadan öncede tanıdığım için kendisinden bahsetmedim , onunla daha öncedende anllattığım üzere bir hukukumuz vardı zaten ..
Bu bakımdan burada kazandığım ilk birkaç dostum olarak , Kenan TENGELLİ bey ve Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimi yazdım .
BU iki arkadaşımızdan sonra burada pek çok değerli kuşçu abimizle ve kardeşlerimizlede elbetteki dostluğumuz hukukumuz oluştu .. Sebep olanlardan Allah razı olsun ..
selamlarŞEREF