sitede ilk kiminle tanistiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferro18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ferro18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferhat Potukoglu
Meslek
Isletmeci
İlgi Alanı
Kediler
selamunaleykum
hernekadar da bir hobi sitesi veya ismi kuscular diye baslasada burada cok insan guzel dostluklar kurdu ii arkadaslar edindi edinmeyede devam edecegiz insallah
dostluk arkaaslik uzeirine bir konu olsun burasi katilimida bu konuya yakisacak seviyede olur umarim
sitede ilk tanistigimiz arkadasimizin ismini yazarak veya kurulan bir dostluga tesekkur ederek katilalim lutven

selamunaleykum
ben bu sitede ilk kenanla <tangelli> tanistim

Henüz kimse ile tanışamadık sadece forumlara yazı yazmakla idare ediyoruz..

filo' Alıntı:
Henüz kimse ile tanışamadık sadece forumlara yazı yazmakla idare ediyoruz..
selamunaleykum ahmet bey
bir yerden baslamali ben ferhat yurd disinda kaliyorum aslen yigidin harman oldugu yer cankiriliyim uzun yillar ankarada kus besledim ara vermeden burdada devam ediyorum aslinde bir iki ay evvel bir yazinizi okuyunca size ozel mesaj atmayi bile dusun mustum ama nasip bu gune imis

selamlar..ilk olarak hayal_gemisi emre diye bi arkadaşımla tanıştım zıyaretine gittim suan cok ıyı bir dost oldukk.. onun vesilesiyle KEMAL abiyle tanıştımm saolsun arada zıyaretine giderim kuşlarından zevk alırım..

saygılar

Güzel bir konu olmuş. Herkes biliyor ki sitede çoğu kişi güzel, kalıcı dostluklar kurdular. Ama şahsım adına ilk olarak kiminle tanıştım şu desem yalan olur. Gerçekten hatırlamıyorum.

Selamlar.. bnde ilk olarak Kemal abi ile tanıştım. Sonrasında ise Cihan (kuscu522) kardeşimle tanıştım . Herzaman görüşür ararıp sorarım. Sağolsunlar çok iyiler :)

ben yeni üye oldum ama bana hoşgeldin diyen kimse onunla tanıştım bence:)

Siteye ilk üye olduğum dönemde tanıştığım , bu sitede ilk olarak dostluk kurduğum iki insan var ..
Bu arkadaşlarımız .. Sayın Kennan TENGELLİ bey ve Kıymetli kardeşim Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ beyler dir ..
Her ikisi ilede halen dostluğum güçlenerek sürüyor .. Yine her ikiside bu camiada hatırlı , kıymetli insanlar benim için .. Bu vesile ile her ikisinede buradan sevgi saygı ve muhabbetlerimi yolluyorum .. selamlarŞEREF

Sitede olupta tesadüfen kuşpazarında tanıştığım, Hatbar, Bursacı Osman sütünç bey, Bangocu ; Energy(ersin), Pıncır nikli üyede pazarda beni burdaki resimlerden tanıdı.Bircok kişi ilede eminim karşılaşıyorumdur pazar ortamında.

şeref' Alıntı:
Siteye ilk üye olduğum dönemde tanıştığım , bu sitede ilk olarak dostluk kurduğum iki insan var ..
Bu arkadaşlarımız .. Sayın Kennan TENGELLİ bey ve Kıymetli kardeşim Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ beyler dir ..
Her ikisi ilede halen dostluğum güçlenerek sürüyor .. Yine her ikiside bu camiada hatırlı , kıymetli insanlar benim için .. Bu vesile ile her ikisinede buradan sevgi saygı ve muhabbetlerimi yolluyorum .. selamlarŞEREF

ali hakan abı ıle tanısmadın mıs ılk sıtede abı. :)
nerlerde seref abı ablı abı ozlettı kendını

Ben llk huseyınle mı tanıstım ne? :)

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Ben llk huseyınle mı tanıstım ne? :)
:döverimseni: :kızgınım:

Ben İstanbul Anadolu yakasındayım Ferhat bey performans yani taklacı güvercin yetiştiriyorum.. kendi büromda serbest muhasebeci mali müşavirlik yapıyorum.. elimde değişik serece ve renklerde yaklaşık 60 kuş var bunların 5 çifti seneler önce damızlık olarak edindiğim kuşlar gerisi de kendi yavruları ve yavrularının yavruları yani anlayacağınız hala birşeyleri bulmaya çalışıyoruz.. en kısa zamanda tanışmak dileği ile esen kalın..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
şeref' Alıntı:

Selamlar öMER KARDEŞİM ; Ali Hakan GEREZ , abi ile siteye üye olmadan evvelcede şahsen tanışıyordum , malumatın olduğu üzere kendisi merslektaşım , ve aynı şehirde yani Pınarhisarda beraber ce mesai yaptığım bir insandı.. Siteyi bana önerende Ali Hakan abidir, onun vesilesi ile siteye üye oldum ..
Burada çalıştığı dönemde oda kuş beslerdi daha çok şebap ve kostüm ağırlıklı bir merakı vardı , ancak pekçok kuş türü hakkında geniş bir bilgisi olan bir insandır kendisi .. O dönemde sitede aktif bir üyemizdi ..
Geçen yaz Ispartaya tayini çıktı buradan ayrıldı , kuş beslemiyor şuanda bildiğim kadarı ile , ben zaman zaman kendisi ile telefenla konuşma imkanı buluyorum ..
Vaktinin büyük bölümünü ,Çocuklarının eğitimi için harcamak zorunda olduğunu , biraz kuş konusunda fedakarlıkta bulunması gerektiğini söylüyor bana .. Ama benim tanıdığım Hakan abi bu duruma çokça katlanamaz tahmin ediyorum, bir süre sonra yine kuş beslemeye başlayacaktır .. Kendisi ile ilk konuştuğumda selamlarınızı ve sorularınızı mutlaka ileteceğim ..
Bu arada sende burada benim İlk zamanlarda tanıştığım bir arkadaşımızsın .. Hatırlarsan iki yıl önce miydi ? Forumda açılan bir konuda anlaşmazlığa bile düşmüştük seninle .. ::)) sonradan bir birimizin meramını anlamıştık ...
Bu konunnun açılış şekli itibari ile sitede ilk tanıştığınız kişi gibi bir girizgah olduğundan, ve bende Ali Hakan abiyi siteye kayıt olmadan öncede tanıdığım için kendisinden bahsetmedim , onunla daha öncedende anllattığım üzere bir hukukumuz vardı zaten ..
Bu bakımdan burada kazandığım ilk birkaç dostum olarak , Kenan TENGELLİ bey ve Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimi yazdım .
BU iki arkadaşımızdan sonra burada pek çok değerli kuşçu abimizle ve kardeşlerimizlede elbetteki dostluğumuz hukukumuz oluştu .. Sebep olanlardan Allah razı olsun ..
selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
şeref' Alıntı:

Selamlar öMER KARDEŞİM ; Ali Hakan GEREZ , abi ile siteye üye olmadan evvelcede şahsen tanışıyordum , malumatın olduğu üzere kendisi merslektaşım , ve aynı şehirde yani Pınarhisarda beraber ce mesai yaptığım bir insandı.. Siteyi bana önerende Ali Hakan abidir, onun vesilesi ile siteye üye oldum ..
Burada çalıştığı dönemde oda kuş beslerdi daha çok şebap ve kostüm ağırlıklı bir merakı vardı , ancak pekçok kuş türü hakkında geniş bir bilgisi olan bir insandır kendisi .. O dönemde sitede aktif bir üyemizdi ..
Geçen yaz Ispartaya tayini çıktı buradan ayrıldı , kuş beslemiyor şuanda bildiğim kadarı ile , ben zaman zaman kendisi ile telefenla konuşma imkanı buluyorum ..
Vaktinin büyük bölümünü ,Çocuklarının eğitimi için harcamak zorunda olduğunu , biraz kuş konusunda fedakarlıkta bulunması gerektiğini söylüyor bana .. Ama benim tanıdığım Hakan abi bu duruma çokça katlanamaz tahmin ediyorum, bir süre sonra yine kuş beslemeye başlayacaktır .. Kendisi ile ilk konuştuğumda selamlarınızı ve sorularınızı mutlaka ileteceğim ..
Bu arada sende burada benim İlk zamanlarda tanıştığım bir arkadaşımızsın .. Hatırlarsan iki yıl önce miydi ? Forumda açılan bir konuda anlaşmazlığa bile düşmüştük seninle .. ::)) sonradan bir birimizin meramını anlamıştık ...
Bu konunnun açılış şekli itibari ile sitede ilk tanıştığınız kişi gibi bir girizgah olduğundan, ve bende Ali Hakan abiyi siteye kayıt olmadan öncede tanıdığım için kendisinden bahsetmedim , onunla daha öncedende anllattığım üzere bir hukukumuz vardı zaten ..
Bu bakımdan burada kazandığım ilk birkaç dostum olarak , Kenan TENGELLİ bey ve Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimi yazdım .
BU iki arkadaşımızdan sonra burada pek çok değerli kuşçu abimizle ve kardeşlerimizlede elbetteki dostluğumuz hukukumuz oluştu .. Sebep olanlardan Allah razı olsun ..
selamlarŞEREF

Saygılar seref abım.
Senın burda aramızda olmandan buyuk mutluluk duydugumuzu bılmenız ısterım.
Ali abimizde ınsallah yakında doner yanımıza.

selamunaleykum
site sayesinde guzel dostluklar kurdum sukur iki yili askin suredir sohbet ettigim arkadaslari da ankara piknigi sayesinde gordum ve cok mutlu oldum
m saim abi sizinle tanismak cok guzeldi uzun zamandir msn ve sitede sohbet ettik
polis dursun abi sizide tanidigima cok memnun oldum
omer ozturk seni biraz yorduk sanirim hem calistin birde bizi gece gunduz yanliz birakmadin
fayik bey sizinle tanismak da guzeldi hersey icin tesekkur ederim
arabci safak abi misafir perverliginiz icin tesekkur ederim
asker mustafa abi k murat sizleri tanimak dan cok memnun oldum
huseyin basoglan ve caglar yaklasik 10 gun surekli beraberdik guzel gunler gecirdik piknik sayesinde caglara ayrica tesekkur ederim guzel espirileri icin
antalyadan bizimle tanismak ve piknikde bulunmak icin gelen barisada tesekkur ederim
abdullah gece bekcisi 50 saatseni uykusuz koyduk ama deydi sanirim tesekkur ederim
kaan ve halil abi sizleri gormekde guzeldi
cevdet abi piknikte tanistik bir iki kelamdan baska sohbet sansimiz olmadi insallah birdahaki piknikde uzun uzun konusmayi isterim
genc osman bey sizide tanidigima sevindim
sincan dernek baskani metin baltaci pasaya yardimlarindan ve misafir perverliginden dolayi tesekkur ederim
sezayi abi ve veysel abi sizleri tanidigima cok memnun oldum
siteler dernek baskani adil abi guzel insan her iznimde kendisini ziyaret etmekten cok memnunum piknik konusunda yardimlarindan dolayi tesekkur ederim ve mesut beye
hemserim dogan bey sizi tanidigima cok sevindim ve nurullah beyi
ayrica piknige katilan abilere doslara ayrica tesekkur ederim
bankai faruk abi bizi kirmayip piknige geldiginiz icinde tesekkur ederim
cankiridan yozgattan piknik icin gelenlerede tesekkur ederim
ismini hatirliyamadigim tanistigim herkezden ozur dilerim biraz isim ozurluyum kusura bakmayin
saygilarimla ferhat

Benim ilk tanıştığım kişi Hüseyin Sağır abimiz kendisi Kastamonu ilinde ikametgah etmekte şahsını ziyarete gitmiştim kendisi tarafından bir kuş hediye edilmişti.Ailece güzel insanlar allah razı olsun kendilerinden

Saygılarımla Yasin18

Tanışmaya vesile olan piknik etkinliği

Ekli dosyalar

• DSCN1021.webp
    DSCN1021.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,344
Kullanıcı: aykutk
Meslek: Emekli
Ad Soyad: Aykut KARABULUT
Meslek: Emekli
Yetiştirdiğim Irk: Saya

Tanıştım :) cokta memnun oldum..

şeref' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
şeref' Alıntı:

selamlarŞEREF

şişşşşttt ömer & şeref arkamdan ne muhabbet çeviriyorsunuz bakalım....şaka selam size ferro18 güzel konu olmuş ama katılımda geri kalmış arkadaşlar...hepinize selamlar olsun güzel muhabbetler dileği ile...dostçakalın....

bu arada ben sanırım hüseyin aydoğmuş dostum ile tanışmıştım beni bu siteye yönlendiren kendisidir teşekkürler hüseyin(ritim dostum mühim olan ritim).....

Geri