A
Anonymous
Misafir
Ya kuscu_marik bu site bir paylaşım sitesi değil mi? Forumda önüne gelen konuyu kilitliyorsun sen.. Forumda herkes şu ilacı nereden bulacağız nasıl buluruz diye dert yanıyor sen kalkmış reklam yasak diyorsun babamın sitelerinin adınımı yayınlıyorum ben burada?? Ha iki tane kuş resmi koysaydım yok kümesim deseydim kilitlemezdin ama yazıklar olsun size ya paylaşımdan yardımlaşmadan anladığınız bumu sizin???
Veteriner ilaçları satan siteler ve bir soru ? diye başlık açmışım ilaç arayanlara yol göstermek için birde soru sormuşum altında
Sizin formunuzda paylaşım yapmak iki ne olduğu belirsiz kuşun resmini paylaşmaksa derme çatma kümesleri paylaşmaksa yerin dibine batsın böyle forum. Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz. nede olsa artık bir şey paylaşmam bu sitede.... Her şey için teşekkür ederim.
Veteriner ilaçları satan siteler ve bir soru ? diye başlık açmışım ilaç arayanlara yol göstermek için birde soru sormuşum altında
Sizin formunuzda paylaşım yapmak iki ne olduğu belirsiz kuşun resmini paylaşmaksa derme çatma kümesleri paylaşmaksa yerin dibine batsın böyle forum. Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz. nede olsa artık bir şey paylaşmam bu sitede.... Her şey için teşekkür ederim.