Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Ya kuscu_marik bu site bir paylaşım sitesi değil mi? Forumda önüne gelen konuyu kilitliyorsun sen.. Forumda herkes şu ilacı nereden bulacağız nasıl buluruz diye dert yanıyor sen kalkmış reklam yasak diyorsun babamın sitelerinin adınımı yayınlıyorum ben burada?? Ha iki tane kuş resmi koysaydım yok kümesim deseydim kilitlemezdin ama yazıklar olsun size ya paylaşımdan yardımlaşmadan anladığınız bumu sizin???

Veteriner ilaçları satan siteler ve bir soru ? diye başlık açmışım ilaç arayanlara yol göstermek için birde soru sormuşum altında
Sizin formunuzda paylaşım yapmak iki ne olduğu belirsiz kuşun resmini paylaşmaksa derme çatma kümesleri paylaşmaksa yerin dibine batsın böyle forum. Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz. nede olsa artık bir şey paylaşmam bu sitede.... Her şey için teşekkür ederim.

MELİH ODAMAN ; 2 YIL ÖNCESİNE DAYANAN BİR ÜYELİĞİ VAR BU GİRİŞ ADININ .

2 KOCA YILDA 70 ADET MESAJ GÖNDERMİŞSİN.PAYLAŞIMIN DA AZ.ÇOK DA AKTİF DEĞİLSİN.

REKLAMA YÖNELİK YA DA RİSKLİ ÜRÜNLERDE MÜSAADE EDİLMİYOR.BU KURALLAR 2011 DE DE AYNI İDİ .ŞİMDİ DE AYNI HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.

5 YILDIR DEĞİŞEN HİÇBİR KURAL GÖRMEDİM.BEĞENEN KALSIN .BEĞENMEYEN KENDİ BİLİR.KURALLARA UYULMASI

HEPİMİZİN HUZURU İÇİNDİR.BU SİTENİN DE O BAHSETTİĞİN SİTELERDEN FARKI DA BU ZATEN .SAYGILI ,DÜŞÜNCELİ,HİZMET İÇİN OLMASIDIR.

melih kardesim isteginiz üzere sistem tarafından uzaklastırılacaksınız

Konu kilitlemede gördüğüm en acaip site burası, ne konu açılsa araştır denilerek konu kilitleniyor, forum sitesinin amacı sadace araştırmak değildir bildiğin şeyleride konuda soru olarak dile getirebilir başkalarının görüşlerini alabilirsin,başkaları ile kafamızdakileri tartışmayacak ve onların fikirlerini almayacaksak üye olmayada gerek yok girelim siteye işe yarar bilgiyi alalım çıkalım hani tek sitede burası değil yüzlerce site var bu kadar katı olup kendinizi kasmayın biriken konular yüzünden host ekstra ücretmi taleb ediyor sizden? Burası sanal ortam küfür ve argo kullanılmadığı sürece uygun başlık altında açılan konuların hiçbirisi kilitlenmemeli isterse aynı soruyu yüz kişi sorsun. Ahmet sormuş cevap alamamış Mehmet sormuş yarıda kalmış biz soracaz konu kilit? Ahmet ve Mehmetin hakkı varda uslüb bozmayan bizimmi hakkımız yok? Yetki konu kilitlemek değildir.

Bir çok büyük forum sitelerinde ne linkler yayınlanıyor adamlar silmiyor burda yayınlayınca kilitleniyor siliniyor. Reklam oluyor şimdi şuraya yazsam en az 10 tane içersinde link olan konu çıkar. "Röhnfried Sağlık Ürünleri" gibi. O arkadaş http://www.mercasystems.com/ adresini yazınca reklama girmiyormu? şimdi bir adres için forum üyelerin siteden kaçtımı? artık girmiyorlar mı? Reklam verenleriniz orda link var reklamımı geri çekiyorummu diyor ? Şahsım adına ben bu arkadaşın yayınladığı siteyi ilkkez burda gördüm girdim araştırdım ilaçlara baktım. Ne oldu forumdan uzakmı kaldım? sizin reklamlarınızımı görmedim.

Bakın benimle hem fikir bu uygulamalarınızdan rahatsız kaç kişi varmış. oturun bi değerlendirme yapın. Yayınladığım konuda reklam varsa şahsım adıma özür dilerim. Ama sizinde benden bir özür dilemiz gerekmektedir.

melihodaman' Alıntı:
Bir çok büyük forum sitelerinde ne linkler yayınlanıyor adamlar silmiyor burda yayınlayınca kilitleniyor siliniyor. Reklam oluyor şimdi şuraya yazsam en az 10 tane içersinde link olan konu çıkar. "Röhnfried Sağlık Ürünleri" gibi. O arkadaş http://www.mercasystems.com/ adresini yazınca reklama girmiyormu? şimdi bir adres için forum üyelerin siteden kaçtımı? artık girmiyorlar mı? Reklam verenleriniz orda link var reklamımı geri çekiyorummu diyor ? Şahsım adına ben bu arkadaşın yayınladığı siteyi ilkkez burda gördüm girdim araştırdım ilaçlara baktım. Ne oldu forumdan uzakmı kaldım? sizin reklamlarınızımı görmedim.

Bakın benimle hem fikir bu uygulamalarınızdan rahatsız kaç kişi varmış. oturun bi değerlendirme yapın. Yayınladığım konuda reklam varsa şahsım adıma özür dilerim. Ama sizinde benden bir özür dilemiz gerekmektedir.

korayada sanada katılıyorum melih benımde konu kilitlemede gördügüm en acayip site burası daha a demeden konuya bakıyosun kilit zaten takibime göre sayılı kişiler giriyor buraya yabancı kimse göremiyorum adam bakıyor konu kilit devam baska yerden yani sadece koca net agında burası varmiş gibi muamele yapılıyor insanı üzende bu madem burası varsa yani bişiler sormak paylaşmak için hep güvercin paylaşılacak diye birşey yok eger öle birşey varsa o zaman soru cevap bölümünü kaldıracaksınız kuscular.org'den dedikleri gibi ek konu ek ileti için host sizden ekstra ücretmi talep ediyor yani biraz anlayışlı olmak gerekir unutmayın nette sormadıysanız sivil hayatta sordunuz sizde bizde sora sora ögrendik sormadan ögrenen varsa herşeyi hem ödül verelim, hem alnından öpelim hep beraber varmı öle bir yigit ?

bizlerden anlayıs bekleyenlerde aynısını gösterecekler benzer baslık varsa oradan da yazılır sorulur yaptırım ve kurallarımız sizlerin talep ve isteklerine göre uygulanan bir durum degil her kes için geçerli buradan baska bir site tabiki var isteyen istedigi siteye giderler zorlama yok söz konusuda hiç degil lakin her isteyen istedikleri gibi her seyi yazıp çizemez paylasamazlar farklılıguımız bu bizler hep böyleydik böylede olacagız kişiler kendileri için nasıl ne beklenti içerisinde ise karsılıklarınıda bilebilmeleri gerekir bilgi ve kuscu olabilmek için ne gerekiyorsa sitemizde yüzlercesi mevcut bütün mesele arama arastırma okuma alıskanlıgından gecer aksine sizin dediginiz gibi degil belli kişiler degil çok çok usta ve yetiştiricilerin siteye girmiyor olusları burda bütün bilgileri aktarıp paylasmalarına ragmen hak ettikleri takdiri göremediklerinden siteye girmemektedirler çünkü bu ugras okulu olmayan sanattır bilgi ve sanat hak ettigi takdiri görmezlerse bulundukları ortamı terk ederler buda yaklasım ve anlayıs alakalıdır

talepler üzerine adı gecen üyelerin iptali saglanmısdır

?

:D[/quote]
saksakcılıgı bırakıp kendin ol o halde baskalarının avukatlıgı sanamı kaldı her kes kendini anlatamayak kadar yete3rsizmi

senle alakalı olmayan durumlara muhalefet ediyorsun çıgırtkanlıga gerek yok

ben yönetici degilim siz gibi koca koca adamları yönetmek ne haddime o kadar marifetlisinde burada işin ne

acaip olmayan sitelere git burası adabında saygıyla yapılan karsılıklı paylasım sitesi

Geri