Sitemizde kaç tane alabadem yetiştiricisi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar hepimiz az çok biliyoruz ki güzel bi güvercin ırkı olan alabadem yok olmakta. Acaba bu sitede alabadem yetiştiren, üretmeye çalışan (illede 20-30 kuşu olması zorunlu değil 1 çiftde olsa yeter) kaç kişi var? Umarım umduğumdan çoooook daha fazla çıkar ama ben bu konuda umutsuzum bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum...

...............SİNAN ÖZTEKİN.................

bır cıft alabadem ıle yetıstırıcı sayılırsam eger bursadan bende varım.bır cıft bursalı kusum ıle....

Ben çok istiyorum ama nereden bulacam satan kimse yokmu lütfen gerçekten bende üretim yapmak istiyorum herşey hazır.

Tr-ance' Alıntı:
Ben çok istiyorum ama nereden bulacam satan kimse yokmu lütfen gerçekten bende üretim yapmak istiyorum herşey hazır.

Abicim güzel birşeye ortak olmak istiyorsun ama yanlış yerdesin. H.Hüseyin Aydoğmuş abinin Alabadem tanıtma, teşvik projesi var oraya bak. Belki aradığını bulursun...

...........SİNAN ÖZTEKİN..............

tekinn' Alıntı:
bır cıft alabadem ıle yetıstırıcı sayılırsam eger bursadan bende varım.bır cıft bursalı kusum ıle....

Bu gün 1 çift ile başlarsınız inşallar ilerleyen yıllarda onlarca kuşunuz olur...

........SİNAN ÖZTEKİN............

Selamlar
polllat' Alıntı:
bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum...
Öngöründe çok doğrusun Sinan kardeşim.
Sanırım Edirne'den katılım sağlayan bizler dışında da başka besleyicisi yok.
Tr-ance' Alıntı:
Ali kemal bey bir değerin ele geçmesi kolay devamının getirilmesi genelde zordur!
Yanlış hatırlamıyorsam şuan ist.de olduğunu yazmıştın eğer ilerleyen günlerde Edirne'ye gelebilir isen temin edebilme açısından sana yardımcı olabilirim.

Benide unutmayın...yeni yavrular çıkıyor işallah yaakadar 10 ile 15 çift olacaklar..

Selamlar Raşit'im (:
alabadem22' Alıntı:
Benide unutmayın...yeni yavrular çıkıyor işallah yaakadar 10 ile 15 çift olacaklar..
Seni unutmak mümkünmü dostum (:
Önemli olan değerlerimizin korunmaya çalışılması bana göre.
Güvercin dediğin nedir :buyrun: abicim bugün hepsini birden kaybedebiliriz ama yarın dostlarımız sayesinde yeniden edinebiliriz.
Önemli olan bize ait olan bu manevi değerimize elimizden geldiği kadar sahip çıkmaya çalışmak ve genç nesil olarak eskiden yapılan hataları tekrarlamamak.
Bu bağlamda sanada teşekkür etmek istiyorum...
Saygılar... Sevgiler...

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Raşit'im (:
alabadem22' Alıntı:
Seni unutmak mümkünmü dostum (:
Önemli olan değerlerimizin korunmaya çalışılması bana göre.
Güvercin dediğin nedir :buyrun: abicim bugün hepsini birden kaybedebiliriz ama yarın dostlarımız sayesinde yeniden edinebiliriz.
Önemli olan bize ait olan bu manevi değerimize elimizden geldiği kadar sahip çıkmaya çalışmak ve genç nesil olarak eskiden yapılan hataları tekrarlamamak.
Bu bağlamda sanada teşekkür etmek istiyorum...
Saygılar... Sevgiler...

Kesinlikle sana katılıyorum E.Yavuz abi...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

arkadaşlar ben istanbul büyükçekmecede oturuoyrum bana hediye alabadem ırkı verilebilirse bende bu ırkı yetiştirip neslinin tüknemesinin engelenmesinde bi yerim olmuş olur

Merhabalar
numan74' Alıntı:
bir cift yuva ali ile başladım istanbulda şu an dişi yumurta ustunde yatıyor kısmet bakalım
Numan bey öncelikle hayırlısı olsun...
Uygun bir zamanda bizlerle resimlerinide paylaşırsınız umarım...
Başka bir başlık altında aslen Edirne'li olduğunuzu belirtmişsiniz,bu bağlamda kök ırk olarak çok yerinde bir tercih.
Güzel günlerde sorunsuz üretimler dilerim...

cok tesekkurler tel tamırden gelsın ılk ısım resim koymak olacak merak etmeyın saygılar

Heralde artık kendimi de sayabilirim alabadem yetiştiricisi olarak.. Şimdilik 2 tane erkek alabademim var. Bİri sarıalı diğeri küllü...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

SELAMLAR....
bende Çorluda ikamet etmekteyim 2 tanede benden olsun :)yumurta eşi almıştım mercan renkli alabadem
malesef benimde ikiside erkek çıktı Edirnede ki festivalde inşallah iki tanede dişi alıcam Saygılar.

BATILI' Alıntı:
SELAMLAR....
bende Çorluda ikamet etmekteyim 2 tanede benden olsun :)yumurta eşi almıştım mercan renkli alabadem
malesef benimde ikiside erkek çıktı Edirnede ki festivalde inşallah iki tanede dişi alıcam Saygılar.

Öncelikle alabadem ırkına olan ilginiz için teşekkür ederim. Bu Edirnede'ki festival ne zaman? Biraz bilgi verebilirmisiniz? Bende oraya gidip, 2 tane dişi almayı düşünüyorumda...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

Merhabalar
BATILI' Alıntı:
SELAMLAR....
polllat' Alıntı:
Öncelikle alabadem ırkına olan ilginiz için teşekkür ederim. Bu Edirnede'ki festival ne zaman? Biraz bilgi verebilirmisiniz? Bende oraya gidip, 2 tane dişi almayı düşünüyorumda...
Bir bir çoğalıyoruz :tamam:

Ertuğrul Yavuz Yıldırım' Alıntı:
Merhabalar
BATILI' Alıntı:
SELAMLAR....
polllat' Alıntı:
Bir bir çoğalıyoruz :tamam:

Ayağımız uğurlu gelir inşallah :evet: :p

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

polllat' Alıntı:
BATILI' Alıntı:
SELAMLAR....

Festival 31/01/2010 pazar günü Turkuaz gösteri ve eğlence merkezinde.işallah sizleride aramızda görmek isteriz..ayrıntılı bilgi festivaller sayfasına bakınız.saygılar.

alabadem22' Alıntı:
polllat' Alıntı:
BATILI' Alıntı:
SELAMLAR....

Festival 31/01/2010 pazar günü Turkuaz gösteri ve eğlence merkezinde.işallah sizleride aramızda görmek isteriz..ayrıntılı bilgi festivaller sayfasına bakınız.saygılar.

Teşekkür ederim ayrıntıları öğrendim; hava şartları o zamana kadar düzelirse eğer geleceğim inşallah.. Hatta toplanabilirsek siteden toplu şekilde gelsek daha hoş olur...

.............SİNAN ÖZTEKİN................

Ben de varım arkadaşlar. Trakyanın sahip çıkmadığı Alabadem ırkına ben gözüm gibi bakıyorum ve şuan Kanarya Akbaş, Yuva Alı, Sarı Alı ve Bursalı besleyip uçuruyorum.

Geri