Sitemizden Bursali Yetistiricilere Bir Hizmet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili Kuscular.Org Yonetimi

Bursada yetistiricilerimizin faydalanacagi, %85 Güvercinler uzerine acilan bir Guvercin dukkani var, Dukkani acan kisi veteriner, Butun Asi ve ilac cesitlerini bulabilirler, Hatta Kuslarini goturup tedavi ettirebilirler, Ben Sizlerinde Izni Olursa Veteriner Hekim abimizle gorusup Ona Sitemizde Bir konu acmayi planliyorum, Hem o Sitemizde Yetisebildigi kadar veterinerlik hizmetlerini surdurur hemde bursali kuscu arkadaslara asi vs gibi konularda yardimci olur, bizim sitemiz uzerindende kendi ilaclarindan satabilir, Bizim belki bir kazancimiz olmayabilir fakat sitemizde bir Veterinerin bulunmasi sitemiz ve bizim acimizdan cok olumlu bir kazanc olacagi gorusundeyim.
Yorumlarinizi Beklkiyorum.

Bilgilerinize..

selam değerli dostum..şehrimiz de bu şekilde bir dükkanın var oluşu çok güzel bişey..işte kuşçu arkadaşlarımızın uğrak yeri olması gereken bir yer burası,illaki ilaç almak değil bir sürü üretim ve yetiştiricilik konusunda bilgi alabilecekleri bir yer ..
sitemiz için de bu tarz bir oluşumun olması çok güzel olacaktır..seni destekliyorum değerli dostum..

Sevgili serdar kardeşim bu çok güzel olur bence.Fakat şuna dikkat et bu veterinerlerin yasal statüde elşnde diplomaları yasal ilaç satışları olsun sitemizin başı ağırabilir çünkü ülkemizde bir çok kanatlı hayvan ilaçları dışardan kaçak geliyor ve şuan tarım ve köy işleri bakanlığı geçen okuduğum bir gazetede bunun tabikibini yapıyordu!!!aman dikaktli ol!

yasal olmayan bir şey sezimliyorsan onu sitede yayımlamaktan uzak dur!bu konuda ciddi yasak cezalar var haberin olsun ve bu tür ilanaları verenler dahi yargılanabiliyor çünkü bu bir çetecilik suçuna giriyor kısacası dikkat et kardeşim.

Serdar abi çok güzel bir şey olur bu bencede,tam olarka nerede bu dükkan adres bilgilerini verebilirmisin bana.Hem gidip bende görmüş olurum.

Burası arşiv şimdilik arkadaşlar. Yeni konuya yazın. Herşeyden önce yönetici alımı işini halledicez. Kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri