SİTEMİZE RESİM EKLEMEK İÇİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sevgili Yetiştiricilerimiz.
Sizlerde Bizimle Güvercinlerinizin,Salmalarınızın Resimlerini Paylaşmak İstiyorsanız İlk Önce;
http://www.imageshack.us/index.php İsimli Siteye Gidiyoruz.
Karşımıza Gelen İlk Sayfadan
"""Gözat""" Butonuna Tıkladıktan Sonra Açılan Pencerede Resimlerinizin Kayıtlı olduğu Yere Gidiyoruz. (Yani Bilgisayarınızda Resimlerinizi Nereye Kaydetmişseniz Oraya)...Yüklemek İstediğimiz Resmi Seçip ''Aç'' Diyoruz.
Sonra Alt Tarafta Bulunan '' Host İt '' Butonuna Tıklıyoruz Ve Pancerenin Açılmasını Bekliyoruz..
Gelen Pencereden Altta Bulunan
""" Hotlink for forums (1) """Yazısının yanındaki kodun tamamını seçerek kopyalıyoruz.
Kopyaladığınız Kodu Sitemizde Resmi göstermek istediğiniz Bölüme giderek
Cevap Yaz veya Yeni Konu Butonuna Tıkladıktan Sonra Açılan Pencereye Yapıştırıp Gönder Butonuna Tıklamanız Yeterlidir. Göndere Tıkladıktan Sonra açılan pencerede resminizin çıkmış olması gerekli. Eğer resminiz çıkmış ise gayet başarılı bir şekilde resminizi yüklemişsiniz demektir.
Resim yüklemeyi beceremezseniz bizler sizin adınıza Resimlerinizi Yayınlayabiliriz.

Resimlerinizi [email protected] veya [email protected] Mail Adreslerimize Adınız Soyadınız,Ve Memleketinizi Yazarak Gönderirseniz Resminiz En Kısa Zamanda Forumda Yayınlacaktır. Kolay Gelsin.

13530797ee5.jpg

56386204kl1.jpg

76569673kz1.jpg

10298797yu1.jpg

35636177nq0.jpg

68547081ic4.jpg

Aşağıdaki Linkten Flash Anlatımla Nasıl Resim Yüklenebileceğine Bakabilirsiniz
Burayı Tıklayarak Videolu Flash Anlatımla Nasıl Resim Yükleneceğine Bakabilirsiniz.

Re: Sitemize Resim Eklemek İçin

Resim ekleme resimli anlatım konusudur. Buraya Eklenen resimler silinmiş ve silinmeye devam edilecektir.

Resim yönetim tarafından silinmiştir.

merhaba
ben iranlı bulent
bu gordugunuz guvercınler ıran guvercını
ordayke beslıyordum
fakat ıstanbulda yerım olmadıgı ıcın malesef bu guzel duygudan uzak kaldım
ınsallah kısmet olur da bunu basarırım
ıyı kus ucurtmalar

Bülent bey kuşların renkleri çok güzelmiş. Umarım kısa sürede bir yer bulursunuz ve kuşlarınızı yeniden uçurmaya başlarsınız.

boland' Alıntı:
merhaba
ben iranlı bulent
bu gordugunuz guvercınler ıran guvercını
ordayke beslıyordum
fakat ıstanbulda yerım olmadıgı ıcın malesef bu guzel duygudan uzak kaldım
ınsallah kısmet olur da bunu basarırım
ıyı kus ucurtmalar

Bülent bey aramıza hoşgeldiniz.
Kuşların maşşalahı var hepsi iyi birer filocu sanırım. Yalnız resimleri burada pek göre olmaz. Resimleri eklediğiniz konu sadece resim ekleme resimli anlatım konusu. Resimlerinizi forumda güvercinlerinizin ırkına ait foruma yeniden yeni konu aç butonuna tıklayarak eklerseniz daha iyi olur.
Tekrar aramıza hoşgeldiniz. Paylaşım için de teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Arkadaşlar burası siteye nasıl resim eklenebileceğini anlatan bir konunun olduğu bölüm. Resimlerini forumda ilgili bölüme ekleyiniz.

Merhaba güvercin sever dostlar.Şebap sabuni,şebap mavi,mavi,musul gaga olarak ise sabuni ve arap beslemekteyim.Kuşlarımın hepsi aynı kandır.Saygılarımla.

DENİZLİDEN BEYLERBEYLİ KEMALİN DÖNEKLERİ

/7310/grnt000ay5.th.jpg[/img][/url]230/665/grntyf9.th.jpg[/img][/url]/9218/grnt014ga3.th.jpg[/IMG][/URL]2/07052008670wv6.th.jpg[/IMG][/URL]

maşallah kuşların hepsi birbirinden güzel ama. bu konu sadece siteye resim ekleme nasıl yapılır onun anlatım kısmıdır.
resimlerinizi yukarıdaki anlatılan şekilde ilgili bölümde konu açakak eklemeniz daha iyi olur.

Resim ekleme resimli anlatım konusu bu konu. Resimlerinizi buradaki anlatıma göre ilgili ırkın bölümüne ekleyeceksiniz. Buraya Değil. Buraya Eklenen Resimlerin Tamamı tarafımdan silinmiştir.
Resim ekleyememe durumunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Yalnız buraya eklenen resimler yine silinir.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

• Bu arada konuda tarafımdan cevap yazmaya kilitlenmiştir. Resimleriniz için anlatımdaki gibi ilgili bölümleri kullanınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri