SİTEMİZE YÖNETİCİ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Birçok arkadaşımız bugüne kadar siteyi ileri taşımak için ellerinden geleni yaptılar, kendilerine buradan tekrar çok teşekkür ediyorum, bu bir bayrak yarışıydı bayrağı yeni arkadaşların önderliğinde daha ileriye taşıyabilmek için sitemizdeki mevcut yöneticilerin görevlerine son verilmiştir.

Bazı arkadaşlarımızın yetkilerinde değişiklik olmuştur.
Khalid nickli arkadaşımız admin olarak yetkileri güncellenmiştir.
Pessimiste nickli arkadaşımız Taklacı bölümüne yönetici olarak atanmıştır.

Sitemize günde 1-2 saatini ayırabilecek sahip olduğu bölümde yenililikleri ve başlıkları takip edebilecek yöneticilere ihtiyacımız var. Bu bölümden siz değerli üyelerimize duyurulur.

Yeni başvurular için örnek başvuru mesajı:

İsim: Hasip T.
Yaşadığım Şehir: Afyon
Öğrenim Durumu: Üniversite
Beslediğim güvercin ırkları: Hünkari, Mardin, Adana vs. vs
Görev almak istediğim bölüm: Güvercin Hastalıkları

Sitemize ve arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Yeni görevinde Muzaffer Bey'e de başarılar dilerim.

@gencoahmet ve @twetyynet sitemizde admin olarak görevlendirilmişlerdir. Kendileri sitemizin en kötü günlerinde bile aramızda oldukları için bu statü onlar için azdır bile. Hayırlısı olsun.

Canım kardeşim ve site yöneticim vermiş olduğun görev için teşekküt eder diğer arkadaşım twetyynet tebrik eder görevinde başarılar dilerim saygılarımla.

Ahmet ağabeyim ellerinden öpüyorum.Hayırlı olsun .

@turkeroden abi senide hastalıklar bölümüne moderatör olarak ayarladım. Hayırlısı olsun inş. sizler gibi büyük ustalardan öğrenmemiz gereken çok şeyler var. İnş geçmişte burada olan bütün usta kuşçuları geri toplayabiliriz.

istanbul halkla ilişkiler meslek eğitimi alıyorum her yerde çalışırım zaman bol :)

İsim: Ferhat Turgut
Yaşadığım Şehir: Sakarya
Beslediğim güvercin ırkları: Mardin vs. vs
Görev almak istediğim bölüm: Güvercin uçuş performans

İsim: Ferhat Turgut
Yaşadığım Şehir: Sakarya
Beslediğim güvercin ırkları: Mardin vs. vs
Görev almak istediğim bölüm: Güvercin uçuş performans

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Ferhat bey. En kısa sürede sizi talep ettiğiniz bölüme moderatör olarak planlayacağım. Görüşmek üzere.

teşekkür ederim Hasip Bey . saygılarımla...

@gencoahmet ve @twetyynet sitemizde admin olarak görevlendirilmişlerdir. Kendileri sitemizin en kötü günlerinde bile aramızda oldukları için bu statü onlar için azdır bile. Hayırlısı olsun.

Değerli site yöneticimizin vermiş olduğu görev için teşekkür ederim. Ahmet abimize de yeni görevinde başarılar dilerim .

Birçok arkadaşımız bugüne kadar siteyi ileri taşımak için ellerinden geleni yaptılar, kendilerine buradan tekrar çok teşekkür ediyorum, bu bir bayrak yarışıydı bayrağı yeni arkadaşların önderliğinde daha ileriye taşıyabilmek için sitemizdeki mevcut yöneticilerin görevlerine son verilmiştir.

Bazı arkadaşlarımızın yetkilerinde değişiklik olmuştur.
Khalid nickli arkadaşımız admin olarak yetkileri güncellenmiştir.
Pessimiste nickli arkadaşımız Taklacı bölümüne yönetici olarak atanmıştır.

Sitemize günde 1-2 saatini ayırabilecek sahip olduğu bölümde yenililikleri ve başlıkları takip edebilecek yöneticilere ihtiyacımız var. Bu bölümden siz değerli üyelerimize duyurulur.
--- Mesaj güncellendi ---
merhaba ben sırrı yıldırım denizli güvercin evi dernek başkanıyım dolapçı bölümünde yöneticiye ihtiyacınız var ise ben hazırım kendi tecrübelerim ve eski ustalarımın aktarımlarını sitemizde layık oldugu sekilde aktarım yapabilirim saygılarr...

İsim: Sırrı Yıldırım
Yaşadığım Şehir:denizli
Beslediğim güvercin ırkları: dolapçı.katal,tokur(yoz),denizli bangosu (azman)
Görev almak istediğim bölüm:dolapçı

Isim: olcay karaca
Yaşadığım şehir: Gaziantep
Öğrenim Durumu :önlisans
Beslediğim güvercin ırkları: posta ve filo
Görev almak istediğim bölüm: guvercin hastalıkları ve filo güvercinleri

Olcay hocam aramıza hoşgeldiniz. Gün içersinde yetkilendirmeleri yapacağım görüşmek üzere.

Ad:Yahya
Soyad:Yılmaz
Yaşadığım şehir:Tekirdağ/Ergene
Yas:14/15
Meslek:Öğrenci
Bölum:Güvercin uçuş performans
Beslediği irk:Karışık

Not: Bölüm güvercin hastalıkları da olur.

Ad:Yahya
Soyad:Yılmaz
Yaşadığım şehir:Tekirdağ/Ergene
Yas:14/15
Meslek:Öğrenci
Bölum:Güvercin uçuş performans
Beslediği irk:Karışık

Not: Bölüm güvercin hastalıkları da olur.

Sitedeki paylaşım ve aktivetelerinizi takipte olacağım uygun olursa yönetici olarak planlamanızı yapacağım.

Geri