sivas guvercinleri ariyorum yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe

Üye
Siteyi ziyaret et
arkadaslar ben almanyada yasiyorum yaklasik bir senedir bu ise merak sardim guvercinlerim var, ama cislerini bilmem cok iyi vakit geciriyorum onlarla, ben sivasliyim.cocuklugumda isteyipde bir türlü kismet olmayip alamadigim kumru veya taklaci guvercinlerden ariyorum.almanyada bu islerle ugrasan arkadaslarla tanismak, yazismak isterim simdilik hoscakalim.

:kitap: slm hemsoo bende sıvaslıyım sen almanyada kalıyosun anladıgım kadarıylada orada almak ıstıyosunn benım amcam var hagende cok guvercını var cevreden gelıp kus ızlıyolarmıs ondaa satıyoda senı ona yonlendırıyım ıstersen (:

s.a efe bey almanyanin neresindensiniz ben freiburgta kaliyorum kus konusunda yardimci olabilirim saygilarimla....

slm hemsolarin sizlerle tamismak cok guzel ben frankfurt ile kassel arasinda kalan cucuk bir ilcede kaliyorum.Ilgileriniz icin cok tesekkurler, Kardeslerim tanisalim yazisalim halledelim su guvercinn isini sizden cevap bekliyorum.

ne güzel ya bunlar beni mutlu ediyor.gurbet eldeki dostlarımız biribirleriyle buluşuyorlar.

evet bu sizin iyiliğinizden kaynaklanıyor yurtdışında bile güvercin iki hemşerisini karşılaştırıyor görüyormusunuz

S.A arkadasim ben sivasli degilim ama sana kus konusunda yardimci olabilirim ilgileniyorsan haberim olsun...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A arkadasim ben sivasli degilim ama sana kus konusunda yardimci olabilirim ilgileniyorsan haberim olsun...

A.S Tahir kardesim ilginden dolayi sana tesekkur ediyorum,arkadasim sivasli olman sart deyilki. biliyorsunki gönlumuzde yatan sevgi ayni. Dost kalip, yardimlasmak Insan olmak bence en ustun sey.

Ben marburg ilcesinde kaliyorum.benim ufak bir sorunum var onu sana kisaca yaziyim.Bundan 5ay önce bir arkadas sayesinde benden cok uzakda bir yerden iki cift guvercin aldim cok guzel kuslardi onlara gözum gibi bakiyordum hani derlerya sakinilan göze kiymik batarmis,bende ikisini kacirdim geri dönmediler isin kötü yanida kacanlarin ikiside disi erkekler kaldi bende.

neyse kuslari aldigim kisiyle tekrar temasa gecdim bir cift disi istedim ne talihsizlikmiski adami sikayet etmis konsulari bütün kuslarini dagitmis.Mevsim yavru mevsini biliyorsun, kaldi benim damizliklar ortada bos bos ötüp duruyorlar

Bozolgu senden istegim ben kuslarin cinsinden anlamam ama bana sempati gelen taklaci beyaz guvercinler iki tane disi bulabilirsem sorunu cözmus olacagim bu konuda,bana yardimci olabilirsen sevinirim.

bu arada sitedeki arkadaslardanda yardimci olabilecek arkadaslardan yanit bekliyorum.

S.A abi öncelikle ben tesekkür ederim gurbette kus vesilesiyle böylesine güzel insallarla tanistigim icin basta site yönetimine ve daha sonra sana ve senin gibi güzel insanlara.

Benim sana yapabilecegim sayet yolun bu tarafa düserse bir tek disi beyaz bulabilirim.Cünkü bildigim öyle iyi beyaz yok burda.Önemli deyil beyaz olsun dersen cok.Ama aramizdaki mesafe yaklasik 430 km benim fikrim ben ALLAH nasip ederse haziran basi veya mayis sonu olabilir dortmund a gelmeyi düsünüyorum bir terslik olmazsa burdan giderken siegen e ugriycam orda kuscu bir abimiz var ordanda sana gelir getiririm,hee sen dersenki ben gelirim o zaman haberleselim.Cünku suan ben kus besleyemiyorum yerim uygun olmadigi icin bir arkadas bakiyor sen gelmeden benim ayarlamam lazim o yüzden ona göre haberim olsun.

Tüh keske yakin olsaydin neyse hayirlisi olsun haberini bekliyorum.

ALLAHA EMANET OL,,,

SLM bozoglu kardesim ugraslarin icin cok tsk ederim.sizlerle tanismak benide cok mutlu ediyor.

guvecin buldum gibi sanirim bir kac hafta icerisinde kesin belli olacak ama ginede sizlerle temasda kalmak beni mutlu eder.simdilik hoscakal, seni en kisa haberdar edecem.

Arkadaslar,

bende Sivas Kumrulari ariyorum. Bilen arkadaslar varsa lütfen cevap versin veya email göndersinler (emailim: [email protected]). Belçikada Genkte kaliyorum, Aachena (Almanya) çok yakin.

Hepinize Belçikadan selamlar, Allah'a emanet olsun.

Geri