ankarakuşçusu
Üye
- Ad Soyad
- Hüseyin
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kediler
Değerli Kuşçular.org ailesi merhaba. Kuşlarımı Ankara'dan getirdim. Adana'da oturuyorum Kasımdan beri. Kuşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum. Henüz Oynattığım bir kuş olmadı değişik sebeplerden dolayı. Beyaz videosu paylaştım, o biraz gelecek vaadediyor. Videoyu birkaç hafta oldu çekeli ve ekleyeli, 5-6 kanadı yarımdı şimdi uçurmuyorum kanatlarını tamamlasın uçuracağım. bir şeyler yaparsa paylaşırım. Dumanlı yavrularımı kovalayacağım. Boz dumanlı yavrum var birde onu. Göklerden yavru olanı ayıracağım diğerlerini fazlalıktan elden çıkaracağım. Adana da uçurmak sıkıntı. Kuş kaldırmaya görsünler bütün mahalle indirmeye çalışıyor. Merdiven altındaki yuvayı yeni yaptım. içine öyle bir yuva yapmak geldi aklıma. limon sandığı filan da koyabilirdim aslında ama yuva çok olsun istedim. altına ızgara alacağım, suluk yemlik filan aksesuarları alacağım. kuş pazarı varmış orda satıyorlarmış fırsat olmadı bir türlü gitmek. Bu hafta nasipse onları alacağım. Kümeslerimide bu hafta temizleyeceğim...resimleri pikseli büyük olduğundan daha kaliteli ekleyemedim paintte piksel ayarlarını değiştirerek ekleyebildim. uzun lafın kısası, kötüsüyle iyisiyle kuş bizim bir maşallahı çok görmezsiniz umarım. Saygılarımla, Sivaslı Hüseyin...