SİVAS'TAN ADİL ABİNİN MUHAYYER OYUN KUŞLARI VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan performans58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner bozok
Meslek
İnşaat Müh.
İlgi Alanı
Kediler
selamın aleyküm adil abinin kuşlarının oyun videosu nu göndersenizde izleyi versek saygılar

40TİLKİ' Alıntı:
selamın aleyküm adil abinin kuşlarının oyun videosu nu göndersenizde izleyi versek saygılar

Aleyküm Selam Abdullah usta,

Kuşlar hakkında ilk açtığım konuda, yetiştiricisinin ağzından kısaca özelliklerinden bahsetmiştim. Ayrıca orada bir süredir uçurulamadıklarını da belirttim. Video çekip yayınlamayı ben de çok isterdim. Ama birçok sebepten dolayı artık uçurulmamaktadırlar. Kuşların içerisinde en son uçumu aldırılmış 10 - 12 kadar kuş var ama onlarda uzun süredir yatırılmış durumdadırlar. Niçin uçurulmadıkları konusunda Adil Abinin gerçekten geçerli gerekçeleri var bunu bilin şimdilik yeter...

yeriniz müsait olmalı acık alan olmalı

kuslar bellı bır soy renklerı sekıllerı guzel havadada ızlemek ısterız kısmet olursa ılerleyen zamanlarda

yazdıklarınızı okuyor ve kendisine iletiyorum
antalyalı abim sizinle telefonla konuşmuşduk yazdıgım özeliklerdedir güvercinlerim suan hazırda yok malesef inş bahara abi

güvercinlerin ırkı arap babaları .merdinli beyyaz humey kızıdır

adil abinin kuşlarını alıpta uçuran oldumu hiç...

kuşlar için olmasada maşallah iyi pazarlama yapılmış. her nekadar emek kuş için harcanmasada taktir etmek lazım yerde kuşa sefer yaptırdılar bide bunlar yarım dünyaların kanın deseydiniz dahada efsane olurdu.

adallı' Alıntı:
kuşlar için olmasada maşallah iyi pazarlama yapılmış. her nekadar emek kuş için harcanmasada taktir etmek lazım yerde kuşa sefer yaptırdılar bide bunlar yarım dünyaların kanın deseydiniz dahada efsane olurdu.

yazdıkları için olmasada maşallah intikal ederek iyi pazarlama yapılmış. her ne kadar kuşlar için bir ömür verildiğini, kuşlarla ilgili detayları, hatta sahibinin cep numarasını versek de bunları okumadan yerde yaptığı seferi görebildiğin için takdir etmek lazım bir de kendi kuşların için yarım dünyaların kanın diyerek efsane olma şansını da sana bıraktık. (ne demekse)

numarayı neden verdiginizi çok merak ettim. elhamdüllülah bizim yalan la dolanla işimiz yok . efsane olmak gibi bir niyetimiz se hiç yok .ne resim koyduk nede telefon numarası nede kuşlarımızı yerde sefere soktuk. bilgisizlik ayıp degildir örenmemek ayıptır soru ver sivasta eskilere onlar sana der yarısını dünyanın .

ARAKADAŞLAR BU KUŞLAR ÇOK İYİ KUŞLAR OLMUŞ OLSA DAHİ OYUN KUŞU VASFINI KAYBETMİŞ OLDUĞU KANAATİNDEYİM. OYNAMAZLAR. SAHİPLERİDE OYUN KUŞU HASTASI, MERAKLISI OLSA UÇURUR. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.. BEN BU İŞE YILLARIMI VERDİM. 4 TANE BEYAZI KOY KÜMESİN KAPISINI KAPAT 10 SENE SONRA BUNLAR SÜPER, SÜPERİN SÜPERİ YOK HEMŞERİM. OYUN KUŞU KARDEŞ KARDEŞE ANNE BABAYA VURULMAZ. KUŞÇULUK BU KADAR KOLAY OLSA ŞU AN HERKESİN KÜMESİNDE KRALI OLURDU. BURADA MASA BAŞINDA ANLATMAKLA OLMAZ. BURADA BU KUŞLARI REKLAM YAPAN GÜZEL KARDEŞLERİM ADİL BEYDEN 2 ÇİFT YAVRU ALIP UÇURSUN ONDAN SONRA PAZARLAMAYA ÇIKSIN.

"" ERENLER UÇMAZ MÜRİTLERİ UÇURURUR""

ADİL BEYİ UÇURUYORLAR...

AKILLI OLUN... KUŞ CANLI CANLI SEYREDİLİR İNDİĞİ YERDE KÜMESE GİRMEDEN PAZARLIK YAPILIP ALINIR. KİMSENİN KİMSEYE DİYECEK SÖZÜ OLMAZ BU İŞİN REJONU BUDUR.... İNTERNETTEN KUŞ ALINIP SATILIRSA ANCAK BU SİTELERDE O İLE VERİLDİMİ BU İLDEN GELDİMİ ÖYLE SANAL KUŞÇULUK YAPARSINIZ... KUŞLARDAN ALDIĞINIZ YAVRU PALAZLARINIDA BU YAVRULAR BURALARA OYUNDAN İNEMEZ DİYE YEME DÜŞER DÜŞMEZ MAKASLARSINIZ.....

""" HAKSIZLIĞI GÖRÜP SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..." HADİSİ ŞERİF

adallı' Alıntı:
numarayı neden verdiginizi çok merak ettim. elhamdüllülah bizim yalan la dolanla işimiz yok . efsane olmak gibi bir niyetimiz se hiç yok .ne resim koyduk nede telefon numarası nede kuşlarımızı yerde sefere soktuk. bilgisizlik ayıp degildir örenmemek ayıptır soru ver sivasta eskilere onlar sana der yarısını dünyanın .

aslında sana cevap yazmak istemiyorum ama yazında bir merakın ve sataşmaların olması nedeniyle mecbur kalıyorum. her ne kadar kimseyi yalancılıkla suçlamamış olsak da yalan dolanla işin olmadığını söylemişsin böyle devam edersin inşallah. benim de efsane olmak gibi bir niyetim yok ama hakediyorsan efsane olmak kötü birşey değil kanımca. ayrıca burası forum sitesiyle resim de konur, telefon da verilir seni rahatsız eden nedir anlamadım. telefon numarasını niye verdiğime gelince, öğrenmemenin ayıp olduğunu bilen biri olarak kuşların gerçek sahibiyle konuşabilmen içindir. Ayrıca şu dünyanın yarısı kavramını senden öğrenmek isteriz. eminim benim gibi bilmeyen birçok arkadaş vardır.

POLİS HASAN' Alıntı:
ARAKADAŞLAR BU KUŞLAR ÇOK İYİ KUŞLAR OLMUŞ OLSA DAHİ OYUN KUŞU VASFINI KAYBETMİŞ OLDUĞU KANAATİNDEYİM. OYNAMAZLAR. SAHİPLERİDE OYUN KUŞU HASTASI, MERAKLISI OLSA UÇURUR. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.. BEN BU İŞE YILLARIMI VERDİM. 4 TANE BEYAZI KOY KÜMESİN KAPISINI KAPAT 10 SENE SONRA BUNLAR SÜPER, SÜPERİN SÜPERİ YOK HEMŞERİM. OYUN KUŞU KARDEŞ KARDEŞE ANNE BABAYA VURULMAZ. KUŞÇULUK BU KADAR KOLAY OLSA ŞU AN HERKESİN KÜMESİNDE KRALI OLURDU. BURADA MASA BAŞINDA ANLATMAKLA OLMAZ. BURADA BU KUŞLARI REKLAM YAPAN GÜZEL KARDEŞLERİM ADİL BEYDEN 2 ÇİFT YAVRU ALIP UÇURSUN ONDAN SONRA PAZARLAMAYA ÇIKSIN.

"" ERENLER UÇMAZ MÜRİTLERİ UÇURURUR""

ADİL BEYİ UÇURUYORLAR...

AKILLI OLUN... KUŞ CANLI CANLI SEYREDİLİR İNDİĞİ YERDE KÜMESE GİRMEDEN PAZARLIK YAPILIP ALINIR. KİMSENİN KİMSEYE DİYECEK SÖZÜ OLMAZ BU İŞİN REJONU BUDUR.... İNTERNETTEN KUŞ ALINIP SATILIRSA ANCAK BU SİTELERDE O İLE VERİLDİMİ BU İLDEN GELDİMİ ÖYLE SANAL KUŞÇULUK YAPARSINIZ... KUŞLARDAN ALDIĞINIZ YAVRU PALAZLARINIDA BU YAVRULAR BURALARA OYUNDAN İNEMEZ DİYE YEME DÜŞER DÜŞMEZ MAKASLARSINIZ.....

""" HAKSIZLIĞI GÖRÜP SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..." HADİSİ ŞERİF

yazdıklarının "SAHİPLERİDE OYUN KUŞU HASTASI, MERAKLISI OLSA UÇURUR." kısmı hariç hepsine katılıyorum. İnşallah kimse kuş uçuramayacak durumda olmaz. ama bu yazılanların ne kadarı bu kuşlar için geçerli ona bakmak lazım. burada satılık kuş diye bir başlık açılmadı ve fiyat kesinlikle konuşulmadı. dolayısıyla sanırım bir muafiyet sözkonusudur. tekrar söylüyorum Adil abi kesinlikle uçmayı bilmiyor ayakları tamamen yerdedir dolayısıyla açıp telefonla konuşabilirsiniz, en azından bir muhabbet etmiş olsursunuz.

aynen öyle milletdi kandırıyor ondan bundan dopladıgı kuşları sattıyor kimse inanmasın iyi kuşu yok inanmayın buna

HAKSIZLIĞI GÖRÜP SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..." HADİSİ ŞERİF bende diyorum işte aranlar ileti yazsın kac aldıklarını lütfen ankara sakarya kayseri trabzon benim bildilerim bu adama inanıpda telefon bile acmayın benden söylemesi

arkadasım bende sivaslıyım fakat adil abiyi ne tanırım nede duydum kusları ucurmama sebebine acıklamısınız okudum fakat kusları cok abartılı anlatmıssınız benim sana bir tavsiyem olacak sen 1 cift al ucur izlet ondan sonra herkes yorum yapsın sivasın yerli kusu demizsiniz ben yanlıs biliyo olabilirim benim bildim sivas yerli kusları gö dunuk yani sisli kuslar dır misal yuvayı görünce kapanıyo demissiniz bence yanlıs sivas yerli kusunda kapanma yok yuvanın etrafinda harmanlar oyununu yapar bunuda sivasin eski kusbazlarına sora bilirsin mesala kuyumcu memet dernek baskanı bi sor ne diyecek sorduktan sonra yanlısım varsa düzeltirsen sevinirim

Geri