SİVEREK YAVRU YENİ YENİ DAMI YOKLAMALARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
sivereklerin resimlerini si<inle paylaşmıştım. yavrusunun vidyosunu sizinle paylaşmak isterim.
2.5 aylık yavrularını 1 haftadır uçuruyorum.
taklayı seferle başladılar. henuz hiç hazır degiller. ilk teleginde. hazır oldugunda İNŞALLAH HAZIR OLUR SİZİNLE DAHA TEFERRUATLI VİDYOSUNU PAYLAŞIRIM. 21 DAKİKA 48 BAŞ YAPTI SEFERLERİNİ FAZLA KALE ALMAYIN DEDİĞİM GİBİ HAZIR DEGİL 1 HAFTADIR UÇUYOR.

[dailymotion]xt444d_bekyr-camur-2-5-aylik-1cy-telegynde-1-haftadir-ucuyor_animals[/dailymotion]

ertesi günkü görüntüsünün inişi 55 dakika uçtu dakikaya göre sık sefer adetlerini gezmeyle düşürdü. inişini sizinle paylaşmak isyerim. henüz inişinide tam tamalamadı ancak yerine hakim.

[dailymotion]xt4ukl_bekyr-camur-yavrunun-ynyy-goruntusu_animals[/dailymotion]

maşallah bekir , daha iyi olur inşallah, bu arada nerde uçuruyosun kaynarcada mı ?

evet ali kartaldaki kümesimi kapatmak zorunda kaldım hem iş hem kuş hemde zaman olarak kartalda müsait olmuyorum. kaynarcadaki evime getirdim. gerçi evdede vardı. 2 kümes 1 kişi tek başına olmuyor.

Maşallah, bir haftadır uçan yavru için çok çok iyi, alçalıyor, damı yokluyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. İlerisi de iyi olur inşallah, emeklerinize sağlık, güle güle besleyen.

çok güzel maşaallah güle güle besleyin.

Maşallah güzel kuş.Uçup,öz güveni arttıkça dahada iyilerini yapar diye düşünüyorum.Güle güle besle.Saygılar.

hakan ve oguz arkadaşım teşekkür ederim. her geçen gün üstüne koyuyor. maksat paylaşmak hazır oldugunda hatalarını dogrularını beraber ayıklarız.

bekir79' Alıntı:
hakan ve oguz arkadaşım teşekkür ederim. her geçen gün üstüne koyuyor. maksat paylaşmak hazır oldugunda hatalarını dogrularını beraber ayıklarız.

tabi ayıklarız, konuya bakıyorum.

RAMAZAN42' Alıntı:
Maşallah, bir haftadır uçan yavru için çok çok iyi, alçalıyor, damı yokluyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. İlerisi de iyi olur inşallah, emeklerinize sağlık, güle güle besleyen.

teşekkür ederim ramazan arkadaşım. aksine soyuna ragmen çok çok erken başladı diyebilirim. baş telegi uçarken eşitlenmediydi. uçumlarını 2 günde 1 e düşürmek zorunda kaldım.

kardeşim güle güle uçur.
kolay değil öyle yerlere kuş uçurmak. maşallah

Maşallah tebrik ederim öyle kolay değil bu kadar yüksek yerde kuş uçurup oynatmak ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin,güle güle besleyin.Selamlar

selamun aleykum.
metin arkadaşım mustafa abi yorumunuz için teşekkür ederim. yer sıkınrısı çekmiyorum desem yalan olur. diyer kümesimde kartaldaydı oradada yer sıkıntı. çalışan bir kişinin 2 kümesi idare etmesi çok zor. işyerimdeki kümesi kapattım. çatıda performans kuşunu uçurtmak çok daha zor. uçurtmak bir yana çatıya çıkmak sıkıntı, oynatmak, teke düşürmek, kovalamak, balkon dar hareket kabiliyetim sıfır. kuş yere yaptıgını çatıya yapmıyor gevşetiyor kapatmasını atmasını bıraklıyor. 18 katlı bina yanımda. şartlar zor hedef yapamıyoruz sadece pırıltılık kuşların üzerine indiriyorum. tekrardan teşekkür ederim. mustafa abi musait olamıyorum. oldugum birgün ali ile ziyaretine gelmek muhabbet etmek isterim sende tabiyki musait olursan.

Geri