sed16
Üye
- Ad Soyad
- sedat toker
- Meslek
- serbest meslek
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sed16' Alıntı:herkese sağlıklı ve bol yavrulu kümesler
16_wanted' Alıntı:kusların gayet guzel dusuyorlarr ALLAH can pekligi versinn boll yarulu sezonlar dilegiylee....saygılar..
tekço' Alıntı:Değerli arkadaşım Sedat Bey siyah cakalların harika ,bunlardan biraz bahsedermisiniz.Dönüş varmı yoksa sadece renk kuşumu.SAYGILAR
senin kiler gibi güzel degil ama bunlarda benimkilermesut-1907' Alıntı:S.A bunlardan bende bir çift vardı.2-3 günlük yavrusu varken erkegini malesef kaçırdım ama hemde yanına bi yavru koydugum halde dişi iki yavruyu da büyüttü yavruyu şimdi uçuruyorum.Müthiş performansı var nokta olup pervane gibi dönüyor ama malesef yavruda dişi çıktı.Şimdi 2 erkek arıyorum bakalım hayırlısı... SAYGILAR.
FANTOM' Alıntı:MERHABA BENDE ÇAKAL IRKI SEVEN VE BESLEYEN BİRİSİOLARAK SENİ TEBRİK EDERİM ÇAKAL IRKI BESLEMEK BENCE BİR AYRICALIKTIR GÜZEL YAVRULAR VESAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM HAVACI
sezgin 1' Alıntı:Güzel çakallar.Allah can pekliği versin arkadaşım,tüyleri kadar ömürleri olsun.Bol yavru alman dileğiyle. Paşalıdan saygılar....