Siyah Çakallarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sed16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sed16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sedat toker
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
herkese sağlıklı ve kümesler :)

Ekli dosyalar

• P1010044.webp
    P1010044.webp
    70.3 KB · Görüntüleme: 1,463
  • P1010052.webp
    P1010052.webp
    79.4 KB · Görüntüleme: 1,486
  • P1010051.webp
    P1010051.webp
    87.2 KB · Görüntüleme: 1,487
teşekkür ederim cümlemize sağlıklı ve bol yavrulu kümesler diliyorum...

allla nazardan korusun maşallah

Siyah Çakallarım

Ekli dosyalar

• P1010045.webp
    P1010045.webp
    77.3 KB · Görüntüleme: 1,420
  • P1010049.webp
    P1010049.webp
    95.7 KB · Görüntüleme: 1,423
  • P1010050.webp
    P1010050.webp
    76.7 KB · Görüntüleme: 1,450
kusların gayet guzel dusuyorlarr ALLAH can pekligi versinn boll yarulu sezonlar dilegiylee....saygılar..

Değerli arkadaşım Sedat Bey siyah cakalların harika ,bunlardan biraz bahsedermisiniz.Dönüş varmı yoksa sadece renk kuşumu.SAYGILAR

S.A bunlardan bende bir çift vardı.2-3 günlük yavrusu varken erkegini malesef kaçırdım ama hemde yanına bi yavru koydugum halde dişi iki yavruyu da büyüttü yavruyu şimdi uçuruyorum.Müthiş performansı var nokta olup pervane gibi dönüyor ama malesef yavruda dişi çıktı.Şimdi 2 erkek arıyorum bakalım hayırlısı... SAYGILAR.

16_wanted' Alıntı:
kusların gayet guzel dusuyorlarr ALLAH can pekligi versinn boll yarulu sezonlar dilegiylee....saygılar..

ALLAH hepimize sağlıklı ve bol yavrulu kümesler versin

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım Sedat Bey siyah cakalların harika ,bunlardan biraz bahsedermisiniz.Dönüş varmı yoksa sadece renk kuşumu.SAYGILAR

Öncelikle Yorumun için için tşk ederim mehmet abicim şunu söleyeyim havada dönüş yerde görüntü ve renk olarak
gayet iyiler saygılar :)

Maşallah güzel kuşlar bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

renk kuşundan ziyade anne baba yı uçurmuyorum yavruları genelde uçuruyorum perforans olarak çok çok iyi diyemem yalan sölemenin anlamı yok günden güne iyiye gidiyoo dönüşleri ..

abi bende bi tane siyah dönek var erkek bir tane dişiyi ne kadara verirsin kuşlarında güzelmiş :tamam: :oley:

MERHABA BENDE ÇAKAL IRKI SEVEN VE BESLEYEN BİRİSİOLARAK SENİ TEBRİK EDERİM ÇAKAL IRKI NBESLEMEK BENCE BİR AYRICALIKTIR GÜZEL YAVRULAR VESAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM HAVACI

mesut-1907' Alıntı:
S.A bunlardan bende bir çift vardı.2-3 günlük yavrusu varken erkegini malesef kaçırdım ama hemde yanına bi yavru koydugum halde dişi iki yavruyu da büyüttü yavruyu şimdi uçuruyorum.Müthiş performansı var nokta olup pervane gibi dönüyor ama malesef yavruda dişi çıktı.Şimdi 2 erkek arıyorum bakalım hayırlısı... SAYGILAR.
senin kiler gibi güzel degil ama bunlarda benimkiler

Ekli dosyalar

• Resim%20mesut%20075[1].webp
    Resim%20mesut%20075[1].webp
    85.5 KB · Görüntüleme: 989
  • Resim%20mesut%20076[1].webp
    Resim%20mesut%20076[1].webp
    97.4 KB · Görüntüleme: 925
  • Resim%20mesut%20077[1].webp
    Resim%20mesut%20077[1].webp
    103 KB · Görüntüleme: 969
Güzel çakallar.Allah can pekliği versin arkadaşım,tüyleri kadar ömürleri olsun.Bol yavru alman dileğiyle. Paşalıdan saygılar....

TÜM DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR YENİ KATOGORİLER EKLENMİŞTİR

brorf.jpg
[/center]

maaşallah kuşların çok güzel renkleri ve sağlıklarıda çok iyi allah daha iyilerini nasib etsin

FANTOM' Alıntı:
MERHABA BENDE ÇAKAL IRKI SEVEN VE BESLEYEN BİRİSİOLARAK SENİ TEBRİK EDERİM ÇAKAL IRKI BESLEMEK BENCE BİR AYRICALIKTIR GÜZEL YAVRULAR VESAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM HAVACI

yorumun için tşk ederim amin inş.cümlemize saglıklı bol yavrulu kümesler

sezgin 1' Alıntı:
Güzel çakallar.Allah can pekliği versin arkadaşım,tüyleri kadar ömürleri olsun.Bol yavru alman dileğiyle. Paşalıdan saygılar....

amin inş.rabbim cümlemize bol yavrulu ve sağlıklı kümesler nasip etsin

Geri