Siz büyüklerime bi sorum olacaktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iLLeGaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

iLLeGaL

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammed Bilgin
Meslek
.
İlgi Alanı
Kuşlar
daha önceden de bi başlık altında bi sorunumu iletmiştim kuşun makat kısmındaki şişlikten bahsetmiştim,2 gündür veterinere gidip geliyorum röntgen falan çektiler röntgenlere baktığımızda sağ ayagının orda bi parlak aynı yumurtaya benzer fakat parçalanmış gibi bişey görünüyordu bu röntgene bu gün 2 hekim baktı daha sonra bi kara verdiler ve bana baytril yazdılar günde bir damla 24 saat ara ile 7 gün boyunca tedavi uygula dediler ayrıca bir vitamin yazdılar daha doğrusu çocuk şurubu bunuda suyuna katmamı söylediler acaba baytirilin etkisi olurmu diye sizinde düşüncelerinizi almak istedim,hekimin dediğine göre hava keselerinde yanma oluyormu yani bi nevi iltihap gibi bişeymiş onu sökmesine yardımcı olur dediler bu konu hakkında bilgisi olan veya bu gibi bi olay kuşlarında olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Bursadan sevgiler

evet bendede oldu tedavi 5 inci gununde iyilesme gosterdi antibiyotik iltihabi kuruttu... ama ben devam ettim haplari vermeye tam 7 gun verdim veterinerin tavsiyesi uzerine hastalik geri olusmamasi icin ...

tolgahan' Alıntı:
evet bendede oldu tedavi 5 inci gununde iyilesme gosterdi antibiyotik iltihabi kuruttu... ama ben devam ettim haplari vermeye tam 7 gun verdim veterinerin tavsiyesi uzerine hastalik geri olusmamasi icin ...

valla abi ne bileyim tedavinin 3. günündeyim sanki günden güne eriyor gibi gelmeye başladı gözüme bu gün diğer kuşların yanına saldım ne olursa olsun dedim

Geri