Sizce 2012 Yazının En favori ve tutulanı Hangi Güvercin ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kubi05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kubi05

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Evet arkadaşlar sizce 2012 yazının en tutulan en pahalı en favori güvercini hangisi olucak? 2 sene önce kırmızı çakal ve kırmızı sarı baska larda geçen sene tepeli kırmızı ve sarı enseli güvercinlerdi Bu sene sizce hangisi yorumlarınızı bekliyorum...

Re: Sizce 2012 Yazının En favori ve tutulanı Hangi Güvercin

dolapcı/ısparta yönünde bir eğilme var ama muradıye ( pacasız dönek ) paçalı dönek ( macır selanıgı) bunlarada buyuk yönelme görüyorum.

ama en büyük yönelde kusculugu bırakıp tekrar baslayanlar için ilk besledıgı kuss yada arkadaslarını ntesvıkıyle baslıyanlar ne ıle durtulurse onu besler.

para kazanma acısı olarak ne para ederse ondan alıp uretip cogaltma pesınde para gözler.

Bence Şebap Kuşları Duruşa bakarmısın hastasıyım ya :))

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    7 KB · Görüntüleme: 1,393

mardin güvercinlerinde arkatepe kuşları tek gecerim.arkatepesi simetrik olarak başlayıp ense kısmını komple kapatıyorsa yani kraltepe ise gelin bide bu hayvanların görüntüsüne bakın mutlaka....

BÖLGELERE GÖRE DEĞİŞİR

Bölgelere göre değişmekte olur, ama son yıllarda millet '' POSTA '' güvercinlerine bir eğim sağladı.
Pazarda 5-10 Liraya giden posta güvercinleri, şu anda 15-20 tl'nin üstüne çıktı. Tabi bu 100-200-300-1000 lira olarak sürüyor kuşuna göre.
Öte yandan da arkadaşın dediği gibi dönekler her zaman favori kuş olmuştur, ama illa ırk belirtmek gerekirse, '' POSTA '' dan yana kullanırım bu şansı.

Selamlar
Bu yazın en çok tutulan kuşu ne olur bilemem.Ancak bildiğim bir şey en kral kuşda olsa değerini bilen olmadan 5 liraya satılan bir ülkede fazlalık yavrularını bile satmakta (yem parasına)zorluk çeken bizlere ALLAH yardım etsin.Ancak şunu bilirim her sene trent yenilese de eskimeyen iki kuş vardır.Şebap ve Taklacı :)

hiç bir zaman eskimeyece ve değişmeyecek olan taklacı performans kusları yanı oyun kusları her sene favorıdır cunku bu moda ısı degıl

oguz arkadaşımızın dediği dogrudur aynen katılıyorum oyun kuşunun her daim beslendiği aşikardır....

Geri