Sizce Bangolarım Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arjenince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

arjenince

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arjen İnce
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Sağlık durumunu , özelliklerini ve yavrularının hangi renk olabileceğini söylerseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    90 KB · Görüntüleme: 1,934
  • 2.webp
    2.webp
    65.7 KB · Görüntüleme: 1,948
  • 3.webp
    3.webp
    104.6 KB · Görüntüleme: 1,967
Re: Sizce Bangolaım Nasıl?

Bu arada kanatları kesik yavruları olduğunda kanatlarını çekeceğiz

Ve çok korkaklar sizce neden?

Bu kuşların siyah olanı baska, kara parca kara kuyruk olan bangodur.İki farklı ırk yani yavrusu nasıl cıkar gibi sorular sorma konun kapatılır biz bunu tahmin edemeyiz yavrusunu aldığın zaman sorunun cevabı zaten cıkar.Sadece anne babaya bakarak yavru tahmini yapamazsın öle yavrular cıkarki hiç anne babaya benzemez bu kuşun soyuyla alakalı birazda.

Sağlık durumlarını ve siyah güvercinin ırkını söylersen sevinirim.

nizam abi kara parça olandada baskalık var baska ama kırık gibi duruyor zaten siyah olan baska.kardeşim sağlık durumlarını resimden bakarak anlayamayız orda olup hal ve hareketlerinede bakmak lazım ama canlıysa yemi fln heycanlı bi şekilde iştahlıca yiyorsa bi problemi yoktur tabi iç hastalıklarını bilemeyiz.saygılar...

teşekkür ederim aklımda bir tek ırkları kaldı merak ediyorum . Saygılar.

ırkı baska işte

mrb öncelikle saygılar karışmak gibi bir niyetim yok ama cevap vermek istedim siyah kuşun ırkı yok yapma kuştur parça karakuyruk ise bango dediğimiz ırk baska hastalığına gelince yıkanmaları için su koy zaten rahatsız kuş yıkanmaz ozaman anlarsın rahatsız olup olmadığını sonrada nesi varsa ona göre müdahale edersin
nizam arkadaşımız sana daha çok yardımcı olacağına eminim saygılar.

erdinç abi teşekkürler

Geri