gfbilker58
Üye
- Ad Soyad
- İlker Ucar
- Meslek
- Grafik Tasarım
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katarsis' Alıntı:kardeş beş para etmez bu kuş.....
katarsis' Alıntı:kardeş beş para etmez bu kuş.....
katarsis' Alıntı:kardeş görüntü yok bunda, çakmaklı diye oyunlu diyenler tamamen yanlış..bu kuş posta kırması gibi bişi oynamaz...bence.... zaten posta kuşu tipi var.. alman postası gibi bence alman postasıyla kırmışlar....yüzde 99
katarsis' Alıntı:kardeş,
bence her kes bu kuşun duruşuna bir daha baksın alman postası gibi duruyor ayak ve boyun kısması aynen öyle.
hem postayla taklacıyı kırsanızda paçalı çıkar, paçasız olacak diye bir kural yok ki... ama tipi postayı da andırır...
neyse ben tahminimi söylüyorum sonuçta....
bu kuş oynarsa ben de kuşçuluğu bırakırım .....
katarsis' Alıntı:kardeş,
bence her kes bu kuşun duruşuna bir daha baksın alman postası gibi duruyor ayak ve boyun kısması aynen öyle.
hem postayla taklacıyı kırsanızda paçalı çıkar, paçasız olacak diye bir kural yok ki... ama tipi postayı da andırır...
gfbilker58' Alıntı:katarsis' Alıntı:kardeş,
Arkadaşım ne postasından bahsediyosun ben hayatımda böyle oyunlu kuş görmedim.Çok fazla uçuyo artı fişeklerde en az 25 takla vuruyo daha ne olsun.
katarsis' Alıntı:kardeş, oynuyor diyorsun videosunu koy o zaman......ama nerden bilicez bu kuşun uçurulduğunu bir yerden alıntı da koyulabilir.. ıspatlamanız lazım.....
hobist' Alıntı:Katarsis, sen hala kuşçuluk yapıyor musun? 3 yıldır bekliyoruz şu 100 taklalı 150 metre kaçan kuşlardan bir tane uçacakta dünya gözüyle bir kuş göreceğiz diye.