SİZCE BU KUŞ NASIL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR SİZCE BU KUŞ NASIL İYİMİ OYNAR KÖTÜMÜ OYNAR SİZDEN YORUM ALACAĞIM BAKALIM NE KADAR İYİ YORUM YAPIYOSUNUZ.KUŞLARI ÇÖZEBİLMİŞMİSİNİZ :))

Ekli dosyalar

• P5090057.webp
    P5090057.webp
    539.3 KB · Görüntüleme: 2,216
  • P5090058.webp
    P5090058.webp
    536.6 KB · Görüntüleme: 2,231
Kuş görüntü açısından güzel gözüküyor ama görüntüye bakarak kuşun iyi yada kötü oynayacağını anlayamayız... havada görmek şarttır ...

hayal_gemisine katılıyorum ne guzel kuşlar var ama ucurmamıslar kuş karsı catıdan ileri gitmiyor.

balık tavada kuş havada izlenir :D

Arkadaşların dediği gibi kuş havada belli olur

uçurduğun zaman video ya çeker bizimle paylaşırsın kardeşim , ozaman tam bi youm yaparız :)

Kuş geldiğinde oyunsuzdu ve oyunlu gibi davranıyodu az bişe yükseklikten inemiyodu oyun yoktu 1 uçurduk 2 uçurduk flan kuşa bişeler oldu bi fişeklemeye başlıyo 30 takla birden vuruyo şaşırdık çok uçuyo.Sonra kuş 2-3 gün dışarda kaldı gelemedi tabi geldiğinde kanat sesi kalmamıştı.
Komik olan ise kuş geldikten sonra 1-2 kişi geldi abi çakmaklımız kaçtı diyo :D :))

Anlattığın kadarıyla kuş güzelmiş , bize sadece sağlıklı ve gülü güle besle demek düşüyor ilker kardeşim ..

görünüm olarak güzel ama havada ne yapar onu bilemem

Şimdiye kadar gördüğüm kuşlardan fişeklerken en çok takla atan kuş bu.

kardeş beş para etmez bu kuş.....

bu kuş açık çakmaklı veya kağıt çakmaklı deniyo bizim buralarda benim elime geçti kimse beş para etmez dedi 100 liradan mezata koydum 110 liraya gitti.

yani açık çakmaklılar hem görüntü olarak hemde oyun olarak on numara kuşlardır.uçura uçura daha güzel olucaktır benim çakmaklı sattığım yerin maskotu olmuş keşke satmasaydım bile dedim içimden gerçekten bu kuşlar on numara oynar 1ay sürekli uçur..

beş para etmezler diyenlere katılmıyorum çakmaklılar miskiler den bile daha iyi oynuyo.

saygılarımla..

Aynısından bendede var kusu ucuramadım fırsat olmadı suan karsı damdan beri gidemiyor. Yatık kaldı yavrusunu alacaz artık.

katarsis' Alıntı:

Usta kuşu havada gördün mü ki beş para etmez diyorsun. Tamam yoruma açık ama direkmen de kuşu kötülemek için yorum yapılmaz. Bence çok iyi değil dersin olur biter..

Bence kuş görünüm olarak gayet güzel.. Ve tipine bakılırsa öyle çok boş bi kuşa benzemiyor bence.. Sahibi hayrını görsün...

katarsis' Alıntı:

Görünüşten 5 para etmez olduğunu nasıl anlaşılıyor ki , bugüne kadar görünüşten deil performansından tercih meselesi olduğu anlaşılır. Kuş besleniorsa görünüşü yada kuşun performansı yoksa o kuş reddedilemez . Kuş beslediğim süre içerisinde çok kuşa rastladım kuşta görüntü yoktur ama kuşu müthiş oyun yapıordur. Görünüşe aldanmayın hiçbir zaman ...

Saygılar...
Emre TAN

kardeş görüntü yok bunda, çakmaklı diye oyunlu diyenler tamamen yanlış..bu kuş posta kırması gibi bişi oynamaz...bence.... zaten posta kuşu tipi var.. alman postası gibi bence alman postasıyla kırmışlar....yüzde 99

katarsis' Alıntı:
kardeş görüntü yok bunda, çakmaklı diye oyunlu diyenler tamamen yanlış..bu kuş posta kırması gibi bişi oynamaz...bence.... zaten posta kuşu tipi var.. alman postası gibi bence alman postasıyla kırmışlar....yüzde 99

abicim kusura bakma ama sen posta kırması oyunlu kuş hiç görmedin sanırsam.resmen açık çakmaklı ve duruş olarak güzel kuş o zaman her açık çakmaklı posta kırması hatta beslediğimiz her mardin zamanında bişeylerle kırılmış...
ama bu kuş posta kırması falan değil ve bana kalırsa gayette güzel oynar

saygılarımla...

kardeş,
bence her kes bu kuşun duruşuna bir daha baksın alman postası gibi duruyor ayak ve boyun kısması aynen öyle.
hem postayla taklacıyı kırsanızda paçalı çıkar, paçasız olacak diye bir kural yok ki... ama tipi postayı da andırır...
neyse ben tahminimi söylüyorum sonuçta....
bu kuş oynarsa ben de kuşçuluğu bırakırım .....

katarsis' Alıntı:
kardeş,
bence her kes bu kuşun duruşuna bir daha baksın alman postası gibi duruyor ayak ve boyun kısması aynen öyle.
hem postayla taklacıyı kırsanızda paçalı çıkar, paçasız olacak diye bir kural yok ki... ama tipi postayı da andırır...

Arkadaşım ne postasından bahsediyosun ben hayatımda böyle oyunlu kuş görmedim.Çok fazla uçuyo artı fişeklerde en az 25 takla vuruyo daha ne olsun.

katarsis' Alıntı:
kardeş,

kuşçuluğu bırakmanıza gerek yok....

ama bu kuş posta kırması değil kırmaysa bile posta kırması değil.boyunlar zaten mavi de de kara çakmaklılarda da aynı.bacakları için bişey diyemicem.ama bu kuş oynar.
ben de zaten ille paçasız olur demiyorum.paçalıda olabilir bunu allah bilir.
üstelik alman postası ingiliz postası fransız postası bütün postalar hemen hemen aynı...

saygılarımla...

saygılarımla...

gfbilker58' Alıntı:
katarsis' Alıntı:
kardeş,

Arkadaşım ne postasından bahsediyosun ben hayatımda böyle oyunlu kuş görmedim.Çok fazla uçuyo artı fişeklerde en az 25 takla vuruyo daha ne olsun.

ilker kardeş kuşu uçurmaya başladıysan video çekebilirmisin...

saygılarımla...

Lütfen kısa süre içerisinde video görüntülerini yükleyin.En azından geniş bir yuva içindeki uçuşunu görelim.Maaşallah kostüm açısından hiç fena değil.Saygılar..

kardeş, oynuyor diyorsun videosunu koy o zaman......ama nerden bilicez bu kuşun uçurulduğunu bir yerden alıntı da koyulabilir.. ıspatlamanız lazım.....

katarsis' Alıntı:
kardeş, oynuyor diyorsun videosunu koy o zaman......ama nerden bilicez bu kuşun uçurulduğunu bir yerden alıntı da koyulabilir.. ıspatlamanız lazım.....

Arkadaşım yalan söliycek halim yok yani.EN KISA ZAMANDA VİDEOSUNUDA KOYUCAM.

Katarsis, sen hala kuşçuluk yapıyor musun? 3 yıldır bekliyoruz şu 100 taklalı 150 metre kaçan kuşlardan bir tane uçacakta dünya gözüyle bir kuş göreceğiz diye.

hobist' Alıntı:
Katarsis, sen hala kuşçuluk yapıyor musun? 3 yıldır bekliyoruz şu 100 taklalı 150 metre kaçan kuşlardan bir tane uçacakta dünya gözüyle bir kuş göreceğiz diye.

Ömer beye katılıyorum bu tarz bır yorumu ancak katarsız rumuzlu kısı yapar demıstım zaten :)
Sızın vıdeoları da halen beklemekteyız.

Geri