kerim.c
Üye
- Ad Soyad
- kerimcan demirkan
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Selam size bir sorum olacaktı benim şu anda kümesimde çorum ırkı kuşum var bu kuşu çok seviyorum ama nedense kuş kendi ırkını yavrulara geçiremiyor buda beni çok üzüyor eşi dişi baska ile şu ana kadar 5 yavru aldım hiçbiri çorum ırkı olmadı hepsi baska yavrulara tek kendi rengini geçiriyor bunun nedenini merak ediyorum birde çorum ırkı yavrular olması için ne yapmalıyım cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Birde arkadaşlar çorum ırkı dedeğim kuşum arap bende arap mardin kuşu istiyorum bu yuvamdada süt beyaz güzel oyunlu mardinim var sizce ikisini eşlesem nasıl yavru alırım birde dediğim gibi çorum ırkı güvercinim yavrulara tek kendi rengini verdiği için arkadaşlara soruyorum güzel arap mardin alırsın diyorlar sizce bu mümkünmü şimdiden teşekkürler....
Birde arkadaşlar çorum ırkı dedeğim kuşum arap bende arap mardin kuşu istiyorum bu yuvamdada süt beyaz güzel oyunlu mardinim var sizce ikisini eşlesem nasıl yavru alırım birde dediğim gibi çorum ırkı güvercinim yavrulara tek kendi rengini verdiği için arkadaşlara soruyorum güzel arap mardin alırsın diyorlar sizce bu mümkünmü şimdiden teşekkürler....