sizce bu ne hastalığıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu3407
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tolga çandır
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle merhabalar.dün erkek arap ayna kuyruk güvercinimin ayağında ayağının renginde 2 tane mısır büyüklüğünde kabuk bağlamış yaraya benzeyen birşey fark ettim.bugün kuşu elime aldım elleyince aynı yara gibi soyuldu ve düştü.diğerini de ben kopardım.kuşun ayağı kanamadı.yürüyüşünde de fazla problem yok.nizam atılgan arkadaşın eklediği resme baktım hiç ona benzemiyolardı.çok küçüklerdi ve aynı kuşun ayağının rengindeydi.sizce bunlar ur muydu?kanatta çok küçük bir şişlik var.elleyince farkediliyor.o da ur mudur?tedavisi var mı?bu arada kuş çok sağlıklı görünüyor ve eşini yumurtaya kovalıyor

FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP YAYINLARSAN BİLGİMİZ DAHİLİNDE SANA DAHA FAYDALI VE DOĞRU BİLGİLER VEREBİLİRİZ.

ARKADAŞLAR MRBA BENİM KUSLARIMIN BAZILARINDADA BAZEN Bİ HASTALIK OLUYO AMA NE OLDUGUNU BİLMIYOM
KUŞ KUYRUĞUNUN ÜZERİNE OTURUYO VE GERİYE DOĞRU YASLANIYO Bİ TANE KUSUM BU YÜZDEN ÖLDÜ
KUYRUĞUNUN BASLADIĞI YERDE SİVİLCEYE BENZEYEN BİŞE VARDI ONU SIKTIM VE İÇİNDEN YEŞİL BİŞEY ÇIKTI
KUS İYİLEŞİRMİ VE BU NE HASTALİĞİ??

sivilce dediğin belüstü olmasın

KONU İÇİNDE KONU OLDU.

kuşçu3407 hem ayakta hem kanatta şişlikler olması UR ihtimalini yükseltiyor.

kuşa dekort iğne vurdum.şişlikler indi.kuş şimdi daha sağlıklı.yardımlarınız için teşekkürler.

iyileşlemesine sevindim. İYİ SEYİRLER DİLERİM.MUTLU KALIN.

Geri