sizce bu yawru normal mı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan playbeck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

playbeck

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdogan musabeylioğlu
Meslek
İŞLETMECİ
İlgi Alanı

Ekli dosyalar

• R3.webp
    R3.webp
    38.4 KB · Görüntüleme: 1,124
  • R4.webp
    R4.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 1,115
  • O.webp
    O.webp
    120.6 KB · Görüntüleme: 1,221
ustadlarım ve sayın arkadaslarım benım bu cıftımden cıkan yawru kanat ustu kara kuyruk kara cıktı sızce bu normal mı?? yawrunun fotografı 1 haftalık ken cektım sımdı 2. haftasında

Ekli dosyalar

• y.webp
    y.webp
    119.7 KB · Görüntüleme: 1,195
KANAATİME GÖRE KARDEŞİ DİŞİ OLACAK GİBİ GELDİ BANA.. ANNESİNE BENZETTİM..MAŞŞALAH..GÜLE GÜLE BESLEYİN..

saol turker abi yok erkek 2 yawruda 2 haftalık oldu kendını gosterıyo bellı edıyo artık yawru dıgerı erkek sımdıden dıger erkeklerle kapısıyo :)) 4aylık :))yorumun ıcın saol abi ama benım anlamadıgım bu anne ve babadan böle yawru cıkması dogal mı ?? kusun kuyrugu ve kanat ustlerı kara dıger bölgelerı beyaz cıktı ..?

eyw kardes saol :))

Ekli dosyalar

• k9.webp
    k9.webp
    127.2 KB · Görüntüleme: 1,043
s a erdogan masallah güzel yavru renge gelirsek kusun ana babanın neslinde ne varsa renk ve oyun olarak yavruya aktarır daha degişik yavrularda verebilir gayet normal işte hep deriz ya bunları gözlemlemek gerek kuslarını ne kadar iyi tanırsan iyiye ulasabilmek seçim yapabilmek de okadar kolay olur aradıgına ulasmanı saglar güle güle besle

SAYGILAR

saol abı bı cıft yawru daha alıcm ıns bu yawrular nası olucak merak edıyorum ıns kardeslerı gıbı dadlı olurlar yorumunuz ıcın saolun abı ...

YAVRUNUN , ŞİMDİKİ YENİ FOTOLARINI DA GÖSTER BİZLERE . BÜYÜDÜ MÜ?.. MAŞALLAH.

kardeşim bu kuşlar postamı ırkı ne biraz garibime geldi :)

kardes bunlar orjınal posta deıller krıklar ama orjınallerındn kat kat ıyıler dene bılır :)) dısıye antepte kişbir deriz erkek ıse mor posta kırması..

Geri