Sizce En İyi Bakıcı Güvercin Hangi Cinstir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sipikopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sipikopat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Halil Öner
Meslek
Öğrenci Muhasebeci Adayı :)
İlgi Alanı
Kediler
Selam Arkadaşlar Konuyu Acacağım Yeri Bilmediğim İçin Buraya Açtım Sizlerden Bilgi Almak İstiyorum.

Kendı Kuslarım Yavrularına İyi Bakamıyorlar. Onun İçin Bakıcı Güvercin Almak İstiyorum.

Sizce En İyi Bakıcı Güvercin Hangi Cinstir.

Şimdiden Bilgileriniz İçin Teşekkür Ediyorum..

Eğer taklacı besliyorsan sorunun olmaması lazım abi.Çünkü taklacılar yavrularına iyi bakarlar.Özellikle kışın erkek-dişi ayırdıysan kolaylıkla iki yavruyu da büyütürler.Bence ucuzundan bir kaç çift taklacı al bir yumurtayı kuşların kendi altında bırak diğerini yeni aldığın kuşa koy.Diyorsan ki taklacıya güvenmiyorum tek yavru büyütmek için baskalar ve sivas kumruları idealdir.Buna karşılık iki yavru da aynı kuşun altında dursun diyorsan budapeşteleri özellikle kırıklarını tercih et derim.Dönekler tabii ki postalar,bursalar,trakya yerlileri iyi bakıcılardır.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

polllat' Alıntı:
Abicim bu konu önceden de açılmıştı buyur incele... Umarım aradığını bulursun...

guvercin-uretimi/en-iyi-bakici-olarak-kullanilan-guvercin-irki-t2845-40.html

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Sitede Yeni Olduğum İçin Fazla İnceleyemedım Bende Actım Bır Baslık Görmedım Yanı Baslık Oldugunu

Ama Söyleyiş Tarzını Bıraz Kaba Geldi Bana Kusra Bakmayın

Konuyu İnceledin Çogunluk Postacı Demıs.

DERVİŞ Bey Sizede Teşekkür Ederim Taklacı Beslıyorum Temmuzdan Beri Daha Hiç Yawru Buyutemedım Kısın Yawrularımın Hiçbiri Yaşamadı Ya Kuslarım iyi Yawru Bakamıyor Yada Soguklardan Oldu Havalar Isındı Artık İnsaşşak Bu Saatten Sonra Yavru Alabilirim Ama 2 Çiftte Bakıcı Posta Alasım Var Acıkcası Bilgileriniz İçin Teşekkür Ederim.

Sipikopat' Alıntı:
polllat' Alıntı:
Abicim bu konu önceden de açılmıştı buyur incele... Umarım aradığını bulursun...

guvercin-uretimi/en-iyi-bakici-olarak-kullanilan-guvercin-irki-t2845-40.html

Sitede Yeni Olduğum İçin Fazla İnceleyemedım Bende Actım Bır Baslık Görmedım Yanı Baslık Oldugunu

Ama Söyleyiş Tarzını Bıraz Kaba Geldi Bana Kusra Bakmayın

Konuyu İnceledin Çogunluk Postacı Demıs.

DERVİŞ Bey Sizede Teşekkür Ederim Taklacı Beslıyorum Temmuzdan Beri Daha Hiç Yawru Buyutemedım Kısın Yawrularımın Hiçbiri Yaşamadı Ya Kuslarım iyi Yawru Bakamıyor Yada Soguklardan Oldu Havalar Isındı Artık İnsaşşak Bu Saatten Sonra Yavru Alabilirim Ama 2 Çiftte Bakıcı Posta Alasım Var Acıkcası Bilgileriniz İçin Teşekkür Ederim.

Kusura bakmayın ama şu cümlelerin neresinde kabalık var ki... Yinede ben özür dilerim ama herhangi bir kabalık yapmak istemedim: yapmam da...

posta ile baska eşleşmesinden çıkan kırmaları tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri