SİZCE HANGİ IRK ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wrongdoer_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gazi KABA
Meslek
BİLGİ İŞLEM
İlgi Alanı
Köpekler
ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ IRK GÜVERCİN BESLEMELİYİM KÜMESİM ÇOK BÜYÜK OLMADIĞI İÇİN 25 30 TANE KUŞ ALIYOR DAMIZLIK KUŞ BESLEMEK İSTİYORUM ARTIK ŞİMDİYE KADAR HEP FARKLI KUŞLAR UCUZ VE DEĞERSİZ KUŞLAR BESLEDİM ARTIK BİRAZ DAHA DEĞERLİ KUŞ BESLEMEK İSTİYORUM BANA GÖRE KUŞTA HEM KOSTÜM HEMDE OYUN OLMALI BANA GÖRE HÜNKARİ DOLU BANGO KOMPLE SAYALARDAN ÇAKAL DÖNEK VE TAKLACI SİZCE HANGİ IRK KUŞ BESLEMELİYİM.

slm , bence tip besle gerçekten mükemmel kuşlar , hem güzel uçarlar hemde yerlerine çok sadıktırlar tabi senin kararın ne olur bilemem . Eğer yerin güzelse taklacıda olabilir ama uğraştırır inmesi bi dert ...

SAYGILARIMLA.. Sinan ATA

madem damızlık ediceksin..
1- mor kafa çakmaklı
2- kara kanat miski
3- miro
4- risasi
bunlar yeterli olur bence.. iyi bir çift aldıktan sonra damarına git yeterli...

benim güvercin beslediğim yer çok kucuk onun ıcın taklacı beslemek ıstemıyorum taklacılar havada guzel makaslamak ıstemıyorum

Bence Kelebeklerden.Mor kafa .Kara Kafa. Karanfin.Baska.Çakar Gibi Irkların Renkli Çeşitlerini Besle Damızlık Beslicekse mardin türü kuşlar al bence.

yerin kücükse eger paranda varsa basik tepe kinali sabuni basik tepe miski.kara cakmakli fizigi düzgün..kostüm kusu bunlar zaten..

KENDİ KARARIN EN DOĞRU OLANI OLACAKTIR..

VALLAHA KARDEŞİM ŞİMDİYE KADAR ÇOK TÜRLÜ KUŞ BESLEDİM DİYORSUN; AMA HİÇ DÖNEK BESLEDİN Mİ BİLMİYORUM. HEM KALİTELİ HEM DE DAMIZLIK DİYORSAN BENCE EN UYGUN IRK DÖNEKTİR. AMA DÖNEK BESLEMEK BÜYÜK ÖZVERİ İSTER. ÇÜNKÜ YAPTIĞI HAREKET GENLERİNDE VARDIR AMA KUŞUN O HAREKETİ EN MUNTAZAM ŞEKİLDE YAPMASINDA EĞİTİM DE ÖNEMLİDİR. YAVRU DÖNEĞİN İLK 10-15 HAVASI EĞİTİM UÇUŞUDUR. İYİ YETİŞMİŞ BİR DÖNEK, HAVADA Bİ BAŞKADIR. ONU SEYRETMEYE DOYAMAZSIN. PIRILTIYI VERDİĞİN ANDA KUŞ KARŞILIĞINI SANA VERİR. HATTA DÖNEKLER İÇİNDE ŞAHSİ OLARAK BENİM EN SEVDİĞİM ÇAKALDIR. TABİİ BÜTÜN BUNLAR BENİM ŞAHSİ FİKİRLERİM. TERCİH SENİN; TOP SENDE KARDEŞ... HAYIRLISI OLSUN...

selamlar bence makara ırklarından seçmelisin hem uzun uçarlar hemde oyunuda var sararlar birde yerlerine cok sağıdıklar yavrularınada cok iyi bakarlar
ben mülakat kuşu ve bursa besliyorum sanada tavsiye ederim eylenceli kuşlar bunlar.
SaYGıLaRıMLa ...

Şebap veya miski öneririm.

ben senin yerinde olsam jilet kesme alt üst kapalı sarı veya kırmızı baska beslerim.şuan da en revaçta olan ve hep öyle olmaya devam edecek kuşlardır.hem ekmek de yersin tabi senin şahsi fikrin daha önemli ama yine aklında bulunsun.

BEĞENDİĞİN IRKIN SAF OLANINI (hangi cins olursa olsun) BESLEDİĞİNDE ZATEN OTOMATİK OLARAK AYNI ZAMANDA DEĞERLİ DE KUŞLARIN OLACAK.. her cins kuşun saf ( temiz ) olanı aynı zamanda değerli olması değilmidir.HOŞKALIN.

Geri