Sizce hangi vitaminden almalıyım ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
selam kuşlarım için vitamin alıcam sizce hangi vitaminden almalıyım hangisini önerirsiniz ..

şimdiden herkese teşekkürler :))

Ben dewamlı AVİ-VİT Kullanıyorum, tavsiye ederim hem piyasada kolay bulunuyor hem fiyati uygun hemde işlevi iyi şayet ben memnunum. Akvaryum-Kuş ürünleri satan dükkanlarda dahi bulabilrsin. Internettede www.otuz.com Petshop sitesinden online olarak sorunsuz gönderim yapiyorlar 50 Ml. 3,25 ytL idi. Reklam yapmak gibi olmasin.
Saygilar.

teşekkür ederim çok sağol :))

arkadaşımkullandığım en güzel verimli vitamin colvit pulus

evet bu vitamini duymuştum ama hiç denemedim .. teşekkürler özgür abi :)

slm arkadaşım bende vitamin olarak terramcın neo kullanıorum cok faydasını gördüm tum vitaminler ve antibiyotiktir tavsiye ederim .....

Vitaminlerin kullanılması yada kullanılmaması için verilecek karar çok önemlidir tecrübelerimize göre sürekli vitamin kullanımı faydadan çok zarar vermektedir ilerleyen yıllarda vitamin birikimleri vücutta hücrelerini beslemektedir bu yüzden zamanında kullanım her zaman yarar sağlar eğer kuşunuzun hasta olduğundan eminseniz o zaman vitaminle birlikte doğru bir antibiyotik seçmekte gerekir antibiyotik ve vitamin kombinasyonları vitaform eritrom panteramycin iyidir avivit avical leri birçok pet shopta bulabilirsiniz internet üzerindende satış yapan siteler var ben www.petburada.com u tercih ediyorum ve sorun yaşamadım saygılar

depomini tavsiye ederim

merhaba,öncelikle yuvan terasta yada balkondaysa vitamin şattır bende polisamin var kullanmıyorum ama ,ancak yerdeyse alacağın tek vitamin berovit b12 olmalı, ayda 1 bir suluk küçükse 1,5 cc sık ,mineral taşı ve kil taşı yeterlidir.baytirilde alırsan yeterlidir. yerde vitamin gerekmez yaşlı damızlıkların yoksa tabiki sağlıcakla kal :slm:

Geri