Sizce isteyerek mi takla atıyorlar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 826

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhab arkadaşlar çok uzun zamandır aklıma bir soru takıldı.Bu taklacılar sizce isteyerekmi takla atıyorlar?Onlar bu durumdan memnunmu?Yoksa genlerden glen bi çekilme den dolayı istemeyerekmi takla atıyorlar.Tamam genlerinde takla atmak var ama sizce onlar ne hissediyor bunu yapmaktan zevk alıyorlarmı yada kendileri isteyerekmi takla atıyorlar.Bi video izledim makaracı sanırım havada ucarken sürekli takla atarak uçuyor uçarken birden taklalar atmaya baslıyor.

Kesinlikle bilinçli olarak atmıyorlar istemsiz oluyor, kendileri yönetebiliyor olsalarda ufacık bir yerden aşağı uçmak için dakikalarca debelenmezler. Zaten istemsiz olarak yukarı çıkar yerden kesilir kesilmez. Zevk alıyorlar mı konusuna gelince ben şunu gözlemledim 3-4 kuş aynı anda uçtuğunda birbirleriyle dans ediyorlar ve birbirlerini taklit edebiliyorlar ama sefer yapmayı ve düzeni unutuyorlar o zamanda.

Sadece isteyerek yada istemeyerek konusuna cevap vereceğim.. 2 hafta önce sarak bi kuşum vardı ( elimden saldığım gibi 3 takla atıyodu ) diğer kuşlara pırıltı vermek için kaldırdığımda kuş takla ata ata aşağı düştü .. ben inene kadarda mefta.. yani isteyerek takla atsalardı kuş salakmıki aşağı düşüp kediye yem olsun . yani istemeyerek atıyorlar :asla:

Kesinlikle abi bencede isteyerek atmıyorlar isteyerek atsalar tetragon33 ün dedigi gibi sıka girmezler belki bu hallerinden hiç mutlu degiller papagan balıkları gibi genleriyle oynanmıs ve hayatı zindan olarak yaşıyorlar..

Geri