Sizce kostummü yoksa oyunlarımı daha önemli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kesh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim elmas
Meslek
dişçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba
size kostümü fazla çekici olmayan kusun oyunumu hosunuza gider
yoksa hem kostum hem oyun diyenlerde varmı:D
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. .

TABİİKİ İLK ÖNCE HEM KOSTÜM HEM DE OYUNA BAKARIM BEN KUŞTA.AMA BU KUŞ KELEBEK KUŞU OLUNCA İŞ DEĞİŞİR KOSTÜM ÖNEMLİ DEĞİL UÇARKEN BENİ ÇEZBETSİN,TEKRAR TEKRAR AŞIK OLMAMI SAĞLLASIN KENDİNE O YETERLİ... TABİ BU İŞİ PARA İÇİN YAPANLARDA VAR ONLARDA KOSTÜME AĞIRLIK VERİYOLAR...

Bence Hem kostüm hem oyun kuşu olmalıdır kuşta kostüm yoksa oyununa kimse bakmak istemez kostüm varsa çoğu kişi bakar ve alır eğer kostüm ve oyun bi aradaysa kimse bu kuşu kaçırmaz....

Bylegend....

Tercihler herkeze göre değişir .
Ben kostümü umursaman , Oyunkuşu, yani Performans Kuşu benim için ''KUŞ ' tur ...
Diğerleri hiç gözüme gözükmez , engüzeli bile boş kuştur benim için ..
Renk olsun yeşillik olsun diye denk gelirse kuşun içinde olur bazen . Özel çaba harcayıp peşine düşmem kostüm kuşunun.
BENİM kuşum bana güzel olsun, kimse beğenmesede hiç ilgilenmem. Bana güzel olması önemli ellere değil . Desinler için yada reklam için yada moda için kuş beslemiyorumki , bana güzel olsun ben beğeneyim, bırakın rengi belek kanadıda kırlı olsun ..
Millet kendi bildiği kanarya kılıklı kuşları beslesin, geçsin karşıdan da izlesin napiim .. Banane ..!
Dediğim gibi tercih meselesi bu . değişir .. BEN OYUNKUŞU SEVİYORUMM.::)) selamlar ŞEREF

slm
ben hem kostüm hem oyun diyenlerdenim vede benim kuşlarımda kostümüde güzel oyunlarıda güzeldir bu görüşümüde ben değil benim kuşlarıma yorum yapanların dedikleriylede ilişkilendiroyorum
hem kostüm hem oyun bunun içinde tek vazgeçilmez kuş bana göre sarıkır

saygılar
emre kalender

Ben de önce takla atmalı.

üstüne bir de görünüşü guzelse daha iyi tabi. Ama öncelikle oyun. yetenek.

merhaba sizler kadar tecrubeli olmasamda bende bir kaç şey yazmak istiyorum çoğu kişisel fikrimdir ben hiçbir zaman olsun kuşun rengine önem vermem en azından renk aramam kuşu oyun için beslediğimden rengin benim açımdan önemi yok ben şuanda kümesi düzeltme aşamasındayım yani güzel oyun sergileyen kuş arama çabasındayım o yüzden kuşun nasıl bir tip kuş atacağını değil nasıl oyun sergileyen yavru atabileceğini düşünerek eşliyorum şu anda çoğu kuşçu kuşunun hem tip bakımından hemde oyun bakımından kusursuz olmasını ister 15 20 yıl öncesinin kuşlarını görmedim ama duyduklarımdan yola çıkarak bu tür kuşların elde edilmesinin artık çok zor olduğuna inanıyorum.internette okadar konu okudum neredeyse hepsi eski kuşların kırılıp yok edilme aşamasına geldiğini söylüyorlar. benim gözlemlediğim kadarıylada şu an oyun kuşu besleyen çoğu kuşçu renge önem vermeksizin kusursuz oyun sergileyen kuşlar elde etmeye çalışıyorlar.büyüklerim 15 20 yıl öncessinin oyun kuşlarını çok övüyorlar belki o yıllarda o kuşların üzerinde daha akıllıca çalışılsaydı şimdi çoğumuzun yuvasında hem tip hemde oyun bakımından çok güzel kuşlar bulunabilirdi.keşke eski kuşlar bilinçsizce yok edilmeseydide bizlere aktarılsaydı şimdi elimde bir çift eski kuşlardan olmasını ne kadar isterdim.çapar bile olsa
herkese saygılar

slm..
kostüm yada oyun kişiye göre değişir.. tabiki ikisi bir arada olursa süper olur.. Ben önce oyuna bakarım. Ama takıntım da vardır. Mesela istediği kadar güzel olsun ala kuşu kümese sokmam.. Kır kanat bi yere kadar ama Ala kuşu hiç sevmem..

Oyun kuşunun verdiği zevk bambaşka!..

Valla bana göre oyun kuşu havada oyununu yapsında kostümü ne olursa olsun, hiç fark etmez.

"BALIK TAVADA OYUN KUŞU HAVADA GÜZEL"

SİNAN ÖZTEKİN

bana sayada oyun ve akıl önemli kostümün hiçbir önemi yok yeterki havada kendini göstersin :)

Geri