SİZCE KÜMESİM İYİMİ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bango35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

bango35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bardak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
benim iki tane kümesim var biri tekli öbürü altında salma olmak üzere 3 bölümü var kusları tekliye koyuyorum en iyi avantajım çatıdaki odanın içinde olmaları ama ben amatör bir yetiştirici olduğum içimn malzemeden çalma yaptım 13 yasındayım siz nasıl kümesim?

Ekli dosyalar

• Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    633 KB · Görüntüleme: 2,908
  • Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    639.8 KB · Görüntüleme: 2,888
  • Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    607.6 KB · Görüntüleme: 2,890
selam butur kus beslemelere aslinda karsiyim kus beslemek icin ilk sart kusun rahat edecegi ortam saglanmali sizi ne kirmak ne de uzmek istemiyorum sadece bir abi birazda tecrubeli kisi olarak size tavsiyede bulunmak istiyorum bir sandik su icin bir pilastik kap bir avuc yem yeterli seyler deyil
o sandiklardan birilerinden yardim alarak sekillerini deyistirerek kus beslenecek bir kucuk kumes yapa bilirsiniz bunun size bir maliyeti olmaz sadece biraz zaman birde bir buyukten yardim
icinde 2 veya 3 yuvali en azindan tunekli kapisi olan biryer ve 3 4 kusla zefkini almiya calisin ve bu hobiyi severek ogrenin suluk bir kumesin olmazsa olmazi sayet suluk alamiyorsan kucuk bir pilastikden kendinde yapa bilirsin kuslarin icine pislemiyecegi icecekleri suda banyo yamiyacaklari birsekilde bir genis pilatige toprak ve kum karisimi birseyler koyun kuslarin yemini o pilastikde yemesini saglayin kuslarin gezindikleri pislediklerei yerlere yem atmayin sidede cok kumes resimleri var yapacaginiz kumese onlardan fikir edine bilirsiniz size uygun bir sekilde deyistirerek en kisa zamanda eksiklerinizi gidermenizi umuyorum birseyler yapinca gine resim atarsaniz size yardimci olacak arkadaslar olacaktir
saygilarla

Böyle kuş beslemek sanada kuşada işkence.Biraz sabret tahta felan biriktir ondan sonra biraz daha güzel ve rahat biyer yap daha iyi olur .Onlarda can kendini onların yerine koy bu kadar küçük bi yerde yaşayabilir misin.

Sanırım kardeşimizi anlayamadık..Koca oda içerisinde beslıyor kuşları...Tek eksıgı suluk ve folluklar..Odanın herhangi bır köşelerınede koyabılır...o kapakları kapatmadıgın sürece sorun yok gibi....Oda geniş..

valla ben kümes göremedim canım kardeşim 2 tane dolabım var deseydin daha iyi olurdu sana guzel bir yemlik birtane suluk birde folluk lazım kolay gelsin.

çocukların kuş beslemesine ben karşıyımdır

Selamlar,

Kullandığın, kümes adını verdiğin cisme bir bak, sonrada sitede sergilenen kümes örneklerine bak, sonra gerisini sen düzeltirsin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ya benım dedeiğim gibi öle usta kuş besleyici degılımdır odanın içine dolaptan küms yaptım kapaklarını fln kapatmıom rahatca uçusuorlar içerde saygılarla

1.o dolapları gözlere ayır
2. o onune koydugun tahtayıda acılır kapanır yap menzete alıp
3.yemlik + bide suluk alsan biraz adama benzer öle kumes olmaz yazık kuslara

Çocuk 13 yaşında abiler kötü yorumlar atacağımıza bıraz öneri fikir sunsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta sizden bizden sonra birileri bu işi yürütecek....

Geri