ntoan
Üye
- Ad Soyad
- doğankaramemet
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devoloper' Alıntı:merhaba , kümesiniz hayırlı olsun guzel yapmışsınız , nacizane birşey önereceğim.Sanırım Folluklar yok.Kuşlar nereye yumurtlucak ? Limon kasası alarak sorunu çözebilirsiniz.Onun dışında gayet guzel ve sağlıklı
Saygılarımla
brtysl' Alıntı:abi bana biraz kuş sayısı fazla gibi geldi.daha dogrusu yaptıgın folluk sayısı diyeyim.bence 10-15 çift civarı beslesen senin için ideal olur.tabi 20 de beslnir ama bence saglıklı olmayabilir.onun dıında guzel bence de.ayrıca tünek olarak kullandıgın kornejler de yaratıcı.ben ilk defa burda gördüm .kuşlarının da maşallahı var güle güle besle
uumuut' Alıntı:Merhaba bence bu kümes daha kullanışlı bir hale gelebilir. Ben olsam önce bütün tünekleri sökerim. Ardından kümesin içine sıva yaparım. Bu kümese nerden baksan 15-20 tane limon kasası sığar. Sağ ve Sol taraflara limon kasası döşerim. Camın Altınada bi kaç tane tünek koyatım. Mümkünse ışığı yukardan verırım.
Saygılar