Sizce kuşlar nasılllar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sedar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sedar duman
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kuşlar hakkında fikirlerinizi alabılırmıyım ? acaba nerenın kusları tahmın yurutulebılır mı ?

Ekli dosyalar

• bb.webp
    bb.webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 1,894
güzel gözüküyorlar , yöresi kenti resimden çok anlaşılmaz , oyun kuşu havası olan kuşlarınız var . maşallah . selamlar şeref

Kuşlarınız güzel ve sağlıklı duruyolar maşallah.

TECRÜBELİ VE BRANŞI OLAN ARKADAŞLARIM DEĞERLENDİRMELERİNİ YAPTILAR .BENİM DE TEMENNİM ,

ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN .! SAĞLIKLA BESLEYİN .UÇURUN , ÜRETİN ... İNŞAALLAH .

Güzel bir çift değerini bilmek lazım, güle güle besle. Saygılar.

Masallahi var gule gule besle.

bu sinekli mavi cinsidir takım olarak 2sininde aynı olması ayrı bir güzellik lakin kuşlar belliki boy pos yerinde oyun kuşu havası estiriyor ve bu kuşların oynayacagına eminim..

Aradığını bulmuşsun 10 numara 5 yıldız Valla bayıldım kuşlara ^_^ :) Maşallah 41 kere !

İYİ BİR TAKIM MAAŞALLAH DAMARI YAKALAMIŞSIN ERKEKMİ DAHA İYİ DİŞİMİ DAHA İYİ ARASINDA YORUMSUZ KALDIM İKİSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MAAŞALLAH SERKAN ARKADIŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ İÇ ANADOLU BÖLGESİ KUŞLARINDAN RENKLERİ BİRAZ PARLAK GÜLE GÜLE BESLE .

Gerçekten kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı bol bol yavru alırsınız inşallah. Saygılar Burak..

kuşlarin güzeller maşallah sekillerine tiplerine bakılınca bu kuşların yavrularını alıp uçurmaya deyerler inş istediğin gibi cikar.. bende de vardi profil resmimde duruyor fotoları birazdaha minyondu ve çakmaklıyı andiriyolardi parlak ve benekleri tane taneydi cok uzaktan cok iyi atisi kapanislari vardi 4 taklaylan oynamislardi 5 dedirtemedim,hayrini gor

Ankara veya Kırıkkale.

Çok güzeller maşallah.

Ankara olabilir

Canım kardeşim diğer kardeşlerim hangi yörenin kuşları olduğu hakkında yorum yapmışlar ben kuşların sağlıklı ve düzgün durduğunu güle güle beslemeni dilerim.

Geri