tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
BENCE SANMIYORUM.ANLATIRIM DİYE BİLEN VARMI?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim bildiğim bu işin dili ırkı varmı . bir aşk bu içinde olan merhamet duygusu bir nevi babalık duygusu onların hal ve harketine rengine değil yaradandan dolayı aşıksan kuşçusun o açken sen huzursuzsan kuşun sağlıklıysa kuşçusun maden sen bu işin kitabını yazmışsın bana getir ben sana ciltlerim saygılarımlatengelli' Alıntı:BENCE SANMIYORUM.ANLATIRIM DİYE BİLEN VARMI?
dostum ne kadar kuşçu olursan ol nekadar ihtirası kuşlarda görsen de yemeyip içirsende babasın ve evladınla da vakit geçirmek senin görevin ben bunların ikisinide yaparsam eyer kuşçuyum sende yap kuşların havada seni karadada evladın temsil edicek unutma saygılarımlatengelli' Alıntı:BEN İYİ BİR KUŞCUYUM. BU YÜZDEN İYİ BİR BABA DEĞİLİM.BEN EN GÜZEL ŞEKİLDE KUŞLARIN HAKKINI VE HAK ETTİĞİNİ ELİMDEN GELDİĞİNDEN FAZLA VERİYORUM AMA İYİ BİR KUŞÇU OLMAK AYNİ ZAMANDA AİLENDEN ÇALINAN BOLCA VAKİT DEĞİL Mİ? HER AKŞAM YAVRULARA KUŞLAR BİR KEZ DAHA FAZLA KUSSUN DİYE HAVA KARARDIKTAN İKİ SAAT SONRA KÜMESİN IŞIĞINI AÇIP HAYVANLARIN YEMLENİP YAVRULARA KUSMALARINA YETECEK KADAR ZAMAN ONLARI BEKLİYORUM BU KÜMESTE YAVRU ÇOK OLDUĞU HER ZAMAN BÖYLE DEVAM EDİYOR YANİ HER AKŞAM BİR SAAT AMA COCUKLARIM HADİ BABA OYNAYALIM DEDİĞİNDE ANCAK ON DAKİKA HAFTA SONU VE SABAHLARI KUŞLARA AYIRDIĞIM ZAMANDAN BAHSETMİYORUM BİLE.NE OLUR OLMAZ İŞTEN CIKARIRSALAR AMAN 6 AYLIK YEMİM HAZIR OLSUN DİYE HEP TOPTAN ALIYORUM YEMİMİ COK SEVDİĞİM BİR KAÇINI SATMAK ZORUNDA KALMAYAYIM DİYE BENCE KUŞÇULUK NE TUTKU NE AŞK BENCE İHTİRASIN EN BÜYÜĞÜ EN İYİSİ BENDE OLSUN DİYE VE HEP VAZGEÇİLEMEYEN BİR OLĞU SANKİ HAVA GİBİ SU GİBİ BİR KEZ AŞILANDINMI HİÇ BİR TÜRLÜ İÇİNDE BU HEVES BU HİS BİTMEYEN .BİTTİ DEDİĞİN BİR GÜN TEKRAR BAŞLAYAN.SONSUZ BİR İHTİRAS.
YİNEDE HER ŞEKİLDE BEN BİR KUŞÇUYUM NE ANLIYORSUN BUNU BESLEMEKTEN DESELERDE GİT BAŞKA ŞEYLERE YOR KAFANI ZAMANINI DAHA İYİ DEĞERLENDİR DESELERDE BEN BİR KUŞÇUYUM.BU YÜZDEN BENİ SEVMESELERDE BEN KUŞÇUYUM.GÖNLÜMÜN BİR KENARINDA KANATLANMIŞ UÇMAK İSTEYEN HAYELLERİMİ GÜVERCİNLERİMLE GÖKYÜZÜNE SALAN ONLARLA YAŞAYAN BEN BİR KUŞCUYUM.