Sizce Nasıl ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basmatepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

basmatepe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah atila
Meslek
özel şirket
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar uzun zaman sonra tekradan kuş beslemeye başladım , önceler yani çocukluk dönemindeyken bir süre beslemiştim ara verdim ve 3 yıl sonra tekrardan güvercin beslemeye başladım. 2 çift kuşum var bi çift arap ve bi çift sabuni , merak ettiğim bi kaç şey var sizce kuşlarım için yuvada ne gibi şeyler yapmalıyım , erkekler sürekli kavga ediyorlar ? Sabuni dişi arapların yerine yani üst kata çıkıyor araplar yerinde olmadığı zaman.Yuva Nasıl ? Ve yumurtlamaları için yuvalıklar iyi mi ? yuvalıkların önünü kapatmalımıyım yani gizlemelimiyim ? yardımlarınızı bekliyorum... Saygılar.

9h28kvkzgnk45d00thg.jpg

qamqhmdmj4ukfhmjfebo.jpg

Linklerde de çıkmadı benim resim..

nasıl yani ?

eğer siz sadece 2 çift besliycekseniz mükemmel yuva ama coğaltcaksanız rafları ikiye bölebilirsiniz kuşlara gelince senin bişey yapmana gerek yok onlar zamanla alışacaktır kavga etmelerinin sebebi yer kavgası sen sakın kavgaya karışma onlar bir iki kere kavga ederler sonra galip gelen yuvayı alırlar yani onları kendi haline bırak zamanla alışacaklardır birde kuşlar güzelmiş güle güle beslersin inş.

Teşekürler arkadaşım.Evet şu an iki çift besleyeceğim. Bakalım araplar hergün iki üç posta çiftleşiyorlar , erkeğin azında bi kaç ot parçası gördüm , ve yuvalıklarına çam kurusu koydum , ikisi beraber oraya yatıyorlar sanırım yumurtalar yolda , hayırlısıyla yavrularıda görürsem güzel olucak , yavrular yetiştikten sonrada ikiye bölerim rafları :)

basmatepe' Alıntı:
Arkadaşlar uzun zaman sonra tekradan kuş beslemeye başladım , önceler yani çocukluk dönemindeyken bir süre beslemiştim ara verdim ve 3 yıl sonra tekrardan güvercin beslemeye başladım. 2 çift kuşum var bi çift arap ve bi çift sabuni , merak ettiğim bi kaç şey var sizce kuşlarım için yuvada ne gibi şeyler yapmalıyım , erkekler sürekli kavga ediyorlar ? Sabuni dişi arapların yerine yani üst kata çıkıyor araplar yerinde olmadığı zaman.Yuva Nasıl ? Ve yumurtlamaları için yuvalıklar iyi mi ? yuvalıkların önünü kapatmalımıyım yani gizlemelimiyim ? yardımlarınızı bekliyorum... Saygılar.

RESIMLER

http://www.yukleresim.com/images/9h28kv ... d00thg.jpg

http://www.yukleresim.com/images/qamqhm ... mjfebo.jpg

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

Geri