SİZCE NESİ VAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canavar109
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

canavar109

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim demirel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamın aleyküm abilerim arkadaşlarım ben 6 tane kuş aldım 5. gun hepsını çatıya saldım allaha sukur hıc bıri kaçmıyo ilgileniyorum kuşlarımla seviyorum onları ama bazen dişi çakmaklım şişiyo hapşuruyo gibi ses cıkarıyo genellıkle su içtikten sonra yapıyo acaba cıddı bıseymı lutfen cevaplayın teşekkür ederim SELİM DEMİREL

canavar109' Alıntı:
selamın aleyküm abilerim arkadaşlarım ben 6 tane kuş aldım 5. gun hepsını çatıya saldım allaha sukur hıc bıri kaçmıyo ilgileniyorum kuşlarımla seviyorum onları ama bazen dişi çakmaklım şişiyo hapşuruyo gibi ses cıkarıyo genellıkle su içtikten sonra yapıyo acaba cıddı bıseymı lutfen cevaplayın teşekkür ederim SELİM DEMİREL
selim kardesim bu sekil sorularıyın cevapları sitemizde mevcut her soruna konu baslıgı açmana gerek yok önce arama yaparak cevapları ara bulamazsan baslık aç

geçmiş olsun kolay gelsin

doru abi haklısın doru sölüyosunda abi yaşına göre tecruben vardır bulamadım aradımda sen biliyosan bi yardımcı olurmusun abi bole aldıgım gun hıcbişeyi yoktu 2. gun sadece tuylerını kapartım su ıctıkten sonra hapsuruo ama yanına bı kus gelsın hemen duzelıyo ne yapmam lazım

SICAK SUDA BİR KAŞIK BALI ERİTSENİZ, BİR LİMON SIKIP, BİR DİŞ DE SARMISAK SULARINA KOYSANIZ. geçmiş olsun. profilinize yaşınızı da ilave edebilirmisiniz.!...

peki abi bunu yapıcanda obur kuslarda ıcmıcekmı onlara bişey olurmu nesi var sızce yasım 17 abi cok tesekkur ederım 1 ay sonra 18 usutmusmu abi

10 YAŞINDA DAHİ OLSAN FARKETMEZ. BİZ BİR AİLEYİZ . YAŞ SADECE HİTAP EDERKEN GEREKLİ. EVET, HAZIRLARSAN BU SUYU HEPSİ İÇSİN.ÜŞÜTMÜŞ. GEÇMİŞ OLSUN.

abim cok sağolya sevındım cok uzuluyodum bıseylerı avr dıye abı sen derdemez ben o suyu hazırladım sole yaptım ocakta so kaynattım 2 cezve sonra 1 kasık bala ttım baya akrıstırdım sonra suluklarına doktum 1lımon sıktım sonrada 1 dıs sarmusagı parcalıyıp ıcıne kodum bugun baya ıyıler fazla sısmıolar saten 2 kus oleydı ama hapsuruyolar saolabi

BİR AN ÖNCE İYİLEŞMELERİNİ DİLİYORUM..

Sevgili Selim DEMİREL abi, bence kuşunun ciddi bir şeyi yok ama bi veterinere sorsan dahaiyi olur. Eğer ciddi bir hastalıksa Allah acil şifalar versin SAYGILARIMLA Emirhan GÜNEY.

seliim ,TORUNUUM.HANGİ İLACI NASIIIL KULLANDIN.NASIIL TEDAVİ ETTİN TEDAVİİ OLDULAR MI?

SON DURUM NEDİİR? HAVADA BIRAKTIIN KONUYU GİTTİİN.

DERS ALINACAK KONU OLMADI.ANLAAAT DA DERSİMİZİ ALALIM HEEP BERABEER.

canavar109' Alıntı:

kuşlarını nefes borusuna su kaçıyodur . o yüzden yapıyor olabilir endişelenme önemli birşey deil. her kuşun yaptığı şeylerden biridir :komik: .

abiler kuşum nezle limon suyu versem iyleşirmi bitkisel ni çözüm arıyorumda bide kuşum yerden uçuyo ne sorunu var acaba

abiler kuşum nezle bitkisel bi çözüm varmı

Geri