sizce normalmi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
12 13 günlük yavruları olan güvercinim az önce baktığımda yan tarafına tekrar yumurtlamış. aslında yumurtlucağı belliydi belinden vs. ama şaşırdım daha yavruları yeme bile düşmedi.

bence normal bizim buralarda bir kuşçu abimiz var onun bir sürü sütbeyaz postası var aynı şey onda her zaman oluyor.hollukta yavruların yanında 2 yumurta olduğunu gördüm

k.b bianlık dalgınlıkla yanlış yere konu açmışım.:( ilkkez gördüğüm için şaşırdım.

kuslar yavruları bıraz buyudugunde yanı yeme dusmeye yaklastıklarında yenıden yumurtlarlar

yavrular 12-13 günlükmüş yeni yavrular çıkana kadarda 18 gün geçecek yani yavrular büyük ihtimal yeme düşmüş olur. Yinede 1 hafta sonra yumurtlasalar daha garanti olurdu.Sürecek yer varsa yumurtları onların altına sürün 1 hafta 10 gün sonra tekrar yumurtlarlar. Veya yumurtaları atın tekrar yumurtlasınlar.

aklım karışık.( 10 günlükken yavruya yatmayı bıraktılar ama kursakları devamlı dolu iyi bakıolar. yumurtalarını alsamda yatmıcaklar yine aynı şekilde devam etcek. umarım bu süreçde yavrulara bişey olmaz, havalarda soğuk gidiyo bu aralar.(

selamlar

evet havalar soğuk gidiyor ama kümesinize rüzgar ve su girmiyorsa korkmayın.yavrular don olmadıkça üşümezler.zaten anne babası siz görmeden onları ısıtıyordur.

rüzgar ve su girmesi gibi bir sorunum yok. 6 7 derece fln oluyo içerisi.

Geri