SİZCE YAPTIĞIM DOĞRUMU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 886

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba kardeşlerim abilerim...Bende 1 çift kiremit 1 çift baska ve 1 arap ve 1 çakmaklı var...Arapla çakmaklı 4 aylık ve uçtuklarında bel kırıyorlar...Neyse işte böyle ben soruma geçeyim...Kuşlarım 5 10 dk uçup karşı çatıya konuyorlar aradan 1 saat yada 30 dk geçiyor benim balkona geliyorlar ve az cık yem atıyorum sonra eve geçiyorum hepsi yuvasına girmiş oluyor bende uçuşları artsın diye elimle alıp havaya dikiyorum gene 5 10 dk belki daha az uçup çatıya konuyorlar gene aynı şeyi yapıyorlar balkonuma geliyorlar ve bende günde 2,3 kez elimle alıp dikiyorum sizce yaptığım doğrumu?Saygılar...

Sevgili kardeşim kuşlarına kendince bir antreman veriyorsun yanlış denilemez ama kuşların çok az uçuyor, hadi bunuda geçtik neden damda yarım saat yada 1 saat duruyorlar...acaba kuşları tokmu uçuruyorsun? Kuşları aç uçur mümkünse karşı dama konmalarına müdahale edebiliyorsan inmelerine izin vermeyerek biraz uçuş sürelerini ufak ufak arttırmaya çalış...sevgilerle

kuşları her gün daha uzaktan aç karınına sal yakında havadan indiremen :heyo:

Yorumlarınız için çok teşekkürler...Karşı dama konduklarında yapacağım hiç birşey yok...Zaten aç karnına uçuruyorum ama o dama güneş vuruyor ondan olabilir mi?Birde uzaktan sal derken ne kadar uzak ve hayvan yerini bulabilirmi?Saygılar...

Balkonda besliyorum diyosun ki işin zor. Allah kolaylık ve sabr'ı senden yana eksik etmesin. İyi günlerde ...

tolga40' Alıntı:
kuşları her gün daha uzaktan aç karınına sal yakında havadan indiremen :heyo:
abi nasıl o olucak o dediğin ben aksam veriyorum yem saat 9 gibi öglen 12de uçuruyorum 2tur atmadan konuyorlar bence çatının alcaklıgından kaynaklanıyor arkadasımdan en az 30dk uçan kuş aldım kuş tur atmadan konuyor benim çatıda.. ???

Geri