Sizce yumurta .....?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
merhaba
turkiyeden arabistana 6 tane guvercin yumurtasi goturmek istiyorum

yumurtalar 1 haftalik

yolculuk 12 saat falan surucek yumurtalar bozulurmu sizce 12 saatte ?

arabistanda bakici anneler hazirda var

ve yumurta yolda kirilmasin diye taktikleriniz varsa soylerseniz mutlu olurum.

kinder surprisedan cikan plastik gibi

cok tesekkurler

bence kırılmasada bozulur sonuçta bi sağate donuyo yumurta 12 saatte kötü olur ama ısıtabilirseniz belki gidebilir

12 saat dayanması imkansız 1 hafta içinde yavrunun oluşum süreci başladığı için 12 saat dayanmaz.En güzeli kuş 1 ci yumurtayı yumurtlayacak altından alıcaksın 2 ciyi yumurtlucak alıcaksın.bakıcılara sürüceksin en temizi bu :slm: :slm:

35 -38 dereceye ihtiyacın var .BENDER..TAŞIMADA
İNSAN VÜCUDU 37.5 oC DİR .
KİNDER SURPRİZ GİBİ ŞEYİN İÇİNE KOYUP , UN İLE SALLANMAYI ENGELLE .
ATLET, ÇAMAŞIRINA ,VÜCUDUNA TEMAS İLE YOLCULUK ET..YAŞATMA ŞANSIN VAR .
3 SAAT TAŞIMA YAPTIM BAŞARILI OLDUM..

VÜCUT ISINI KULLAN . ZAMANIN YOK .OLSAYDI OLUŞMAMIŞ YUMURTAYI NAKİL YAPARDIN BİLİYORUM ..KOLAY GELSİN ..SEVGİLERİMLE. :slm:

herkese cevaplar icin cok tesekkur edeirm

Turker abi yolculuk 8 saat surdu bugun baktim yumurta saglamdi 2 3 gune cikmasi lazim allahin isi hic belli olmaz 8 satte bozulur diye dusunuyordum ama cok iyi oldu bu

kinder surprise'n icinden plastik yumurtalar cikiyor onun icine un koydum yumurtayi icine dosedim ve onlarida bilezik kutusunun icine koydum icini pamukla doseyerek ucagin icine ceketimin ic cebine koydum

yavrular çıktıysa çok iyi ben yumurtladığı gün erkeğini atmacaya kaptırdığım dişinin yumurtalarını ikinci yumurtayı yaptıktan sonra altından aldım ve içi buğday dolu bi kaba dik gelecek şekilde yerleştirdim ve 15 gün sonra arkadaşımın bakıcılarının altına sürdüm yavrular çıktı ve şuan 4-5 gülnük oldular soğuktan ölmezlerse muhtemelen büyürler tabiki senin durumun daha farklı bir haftalık yumurta o şekilde iyi değişik deneyimler oluyor

arabistanda keske soguk olsa ben sicaktan olecekler diye korkuyorum

masallah insallah olmezler

sizinkilerde ölmez inşaallah kardeşim suyunu banyo suyunu eksik etmeyeceksin artık bol bol banyo yapacaklar... yavrular çıktımı acaba ?

allaha cok sukur cikti 5 yumurtadan 3 tane onada sukur

iyi kardeşim bunada şükür artık onlardan üretmeye dikkat edersin Allah bol yavru almayı nasip etsin inşallah

cok tesekkur edeirm abi insallah sagolasin

Geri