Sizce yumurtaları değiştirmelimiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, pazar günü baska kırması kuşum yumurtladı, dün akşamda bir çift çakmaklı aldım ve baktımki kuş yumurtlamak üzere, sanırım bugün yumurtlar, kuş daha yuvaya ısınmadan yumurtladığında genelde yatmıyor, bende diyorum eğer bugün yumurtlarsa, pazar günü yumurtlayan baskamın yumurtalarıyla değiştiriyimmi? yorum ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden :=)

Selamlar,

Karar senin hangi yumurtadaki yavru senin için değerli ise onu yatacak bakacak dişinin altına sürmeni tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut bey teşekkür ederım cevabınız için, benim için değerli olan kuş bugun yumurtlıcak olan fakat asıl sormak istediğiö değiştirsem bi sorun olurmuydu, yani çünkü yumurtlayalı 4-5 gün oluyor.

s.a kardeş bence değiştirme çünkü bana göre aradaki gün farkı fazla eğer değiştirirsen kuşların 22 veya 23 gün yumurtaya yatması lazım bence yatmazlar 19 veya 20. gün kuşlar kalkar yumurtadan ama yinede karar senin eğer kalkarlarsa her iki çiftinde yavrusundan olursun.yumurtanın normal çıkma süresi 18 gündür çoğu kuşta bunun bilincinde olur benim görüşüm bu ama tercih senindir saygılar. önder özaydın

ben olsam degistirirdim baskanin yavrularindan zaten vardir sende cakmaklinin yavrusunu cikarmaya bakardim belki uzun yatar cikarir yatmaz diye birsey yok zaten ben ne oyunlar yaptim kùmeste hepside tuttu hem sende kusunu ogrenmis olursun uzun sùre yatarmi yatmazmi diye

onder' Alıntı:
s.a kardeş bence değiştirme çünkü bana göre aradaki gün farkı fazla eğer değiştirirsen kuşların 22 veya 23 gün yumurtaya yatması lazım bence yatmazlar 19 veya 20. gün kuşlar kalkar yumurtadan ama yinede karar senin eğer kalkarlarsa her iki çiftinde yavrusundan olursun.yumurtanın normal çıkma süresi 18 gündür çoğu kuşta bunun bilincinde olur benim görüşüm bu ama tercih senindir saygılar. önder özaydın

Merhabalar. Kış aylarında güvercinler yumurtaya ortalama ve genelleme yapmak gerekirse 21 ile 23 gün arasında yatarlar. Değiştirmen bencede normal. Çıkma olasılığı bana göre %90 ama çıktıktan sonra biraz farklılık olacağı için iyi bakım gerektiriyor. Vitamin işini görecektir. Ama yinede karar senin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
onder' Alıntı:

Merhabalar. Kış aylarında güvercinler yumurtaya ortalama ve genelleme yapmak gerekirse 21 ile 23 gün arasında yatarlar. Değiştirmen bencede normal. Çıkma olasılığı bana göre %90 ama çıktıktan sonra biraz farklılık olacağı için iyi bakım gerektiriyor. Vitamin işini görecektir. Ama yinede karar senin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bende hüseyin abime katılıyorum bence değiştir hiç far etmez .

...SAYGILARIMLA...

bence değiştirmelisin düşünmene bıle gerek yok zaten yuvaya alısmamıs yatmayabılır demıssın yatmassa kaybedersın ama baskalar alıskın yuzde doksan bakarı bence hemen değiştirmelisin selamlar

Hepinize teşekkür ederim arkdaşlar akşam bakıcam eğer yumurtlamış olursa yumurtaları değiştiricem.

bence degiştirme dogay haliyle baksın elbette oda alışır hele ilk yumurtasıysa oda onun için tecrube olur...

Geri