sizce......????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mustafa_21

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa can
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar bizim çatı var bide bahçe kümesi nerde yapacağıma kararsızım sizce kümesi çatıda mı yada bahçede yapmak kuşlar için daha iyi olur... saygılar

yerde olmasi her geleni kapida karsilaman maksatiyla iyi olur yoksa cik catiya dur
evde avradin bile olsa kizar birak anayi babayi

zamaninda catidaydim yada dublex simdi yoruluyorum catiyla ugrasamam.asansör yoksa eger.

birde yerde olunca baskalari senin kuslar havalaktan sonra kaldiran oluyormu diye iyi gözetleniyor.
bunu yerde takip etmek zor.
arti catiya gidecegin zaman eger cati arasiysa su ve yem tasimasi kolay olmayabilir.
ve en basi nasil bir kümes insaat edecen yerde parcalar birlestir yukari cek yada yerde yap SIKINTI olmasin

Şimdi sana şöyle söliyim ağabey .

Çok ama çok sağlam bi kümes yapıcaksan bahçede tuğladan felan yapmalısın yani para harcalamısın

Amma ve lakin :D

Çatıda yapıcaksan kimse giremez çatna ztn kuşları güzelde ucurursun patlatamazlarda catıda yap en iyiissi

en güzeli terastır her yeri görürsün takip edersin imkanın var ise kuşları daha rahat uçurursun ben senelerce terasta besledim şimdi bahçede bakıyorum ve hiç memnun değilim

yerde bakıyorum keşke çatım olsaydı diyorum sağı solu boşver kuş uçurmanın tadına varıyorsun görme imkanın oluyor biz yerde kuşu oynarken görücez de falan filan bence çatı ...

bahçenin etrafı açıksa her yeri rahatla görebiliyosan bahçe derim ama değilse kesinlikle teras (:

Bahçe zahmetli oluyor bence kesinlikle teras...

Geri