Sizinle Paylasmak istedim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba Arkadaslar oncelikle kendimi tanitiyim
Adim Bender Alturki
yasim:24
suudi arbaistanda yasiyorum ama 1 hafta sonra turkiyeye vatanima temelli donuyorum
sadece hunkari beslerim yarismalara katilmisligim ve 1.ligim de vardir dammam KSA de
artik bu sitedeyim umarim benide bi kardesiniz bi arkadasiniz olarak gorursunuz sizinle bazi guvercinlerimi paylasmak istedim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PuE2ztjMZbg[/youtube]

Merhaba Arkadaslar oncelikle kendimi tanitiyim
Adim Bender Alturki
yasim:24
suudi arbaistanda yasiyorum ama 1 hafta sonra turkiyeye vatanima temelli donuyorum
sadece hunkari beslerim yarismalara katilmisligim ve 1.ligim de vardir dammam KSA de
artik bu sitedeyim umarim benide bi kardesiniz bi arkadasiniz olarak gorursunuz sizinle bazi guvercinlerimi paylasmak istedim

umarim begenirsiniz saygilar sevgiler :)

kuşlarınız çok güzel maşallah. özellikle yavrular çok ilgimi çekti. ilk defa bu tür kuşların yavrularını görüyorum. burada böyle bir konu vardı. kısa gagalı kuşların yavrularına bakması. yavrular çok bakımlı maşallah. acaba anne, babası mı bakıyor yavrulara, yoksa sizde takviye yapıyor musunuz?

eraann1' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel maşallah. özellikle yavrular çok ilgimi çekti. ilk defa bu tür kuşların yavrularını görüyorum. burada böyle bir konu vardı. kısa gagalı kuşların yavrularına bakması. yavrular çok bakımlı maşallah. acaba anne, babası mı bakıyor yavrulara, yoksa sizde takviye yapıyor musunuz?

oncelikle tesekkur ederim .
denemedim genelde posta guvercinin altina koyuyorum ve posta guvercinin altindayken takviye yapiyorum tabiki

Maşallah kuşlarınız çok güzel gözüküyor (:

masallah aramıza hos geldin bender insallah her sey istedigin gibi gönlüne göre olur güzel paylasımlar arkadaslıklar dostluklar diliyorum paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
masallah aramıza hos geldin bender insallah her sey istedigin gibi gönlüne göre olur güzel paylasımlar arkadaslıklar dostluklar diliyorum paylasım için tesekkürler

saygılar

tesekkur ederim umarim herkese iyi dotluklar arkadasliklar dilerim

Maşallah , hünkari tip olarak zaten güzel bir güvercin türü.Birde fotojenik çıkınca ayrı bir güzel olmuşlar.
Hastalıksız kazasız beslemeler ve başarınızın devamını dilerim.Allah gönlününüze göre versin.

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah , hünkari tip olarak zaten güzel bir güvercin türü.Birde fotojenik çıkınca ayrı bir güzel olmuşlar.
Hastalıksız kazasız beslemeler ve başarınızın devamını dilerim.Allah gönlününüze göre versin.

cok tesekkur ederim :)

aramıza hosgeldiniz :) kuslarınızın masallahı var hayatımda ilk kez hünkari yavrularını görüyorum cok hosuma gittiler güle güle besleyin (: (: (:

emre1332' Alıntı:
aramıza hosgeldiniz :) kuslarınızın masallahı var hayatımda ilk kez hünkari yavrularını görüyorum cok hosuma gittiler güle güle besleyin (: (: (:

hosbulduk , cok tesekkur ederim :)

ÇOK ŞİRİNLER

PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..

BENDE DE BİR ÇİFT VAR.felix (MESUT) KARDEŞİM HEDİYE ETTİ.

Abi gerçekten maşallah! Çok hoş görseller, acaba bu kuşları uçuruyo musun, yoksa ticaretiylemi ilgileniyosun, başka bir başlıktan hatırladığıma göre 40 bakıcı posta 20 çift hünkariniz vardı. İyi bir ticaret kaynağı ?

Hünkari Gelişimi 180 Gün

merhaba arkadaslar sizinle bugun bi cift yavru hunkarinin 180 gun boyunca fotograflarini cekip bi video hazirladim onu paylasmak istiyorum

iyi seyirler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PuE2ztjMZbg[/youtube]

begenilerinizi yorumlarinizi beklerim

(:

Re: Hünkari Gelişimi 180 Gün

bender baslık birlestirildi aynı ve benzer konuları yine aynı sayfandan paylasabilirsin

tamam hocam boyle daha iyi olmus tesekkurler

Öncelikle Maşallah. Hünkari beslemek yetiştirmek bence çok zahmet isteyen ve gerçekten beceri, zaman isteyen bir iş.
Kuşlar çok güzel maşallah. Allah tüyleri kadar ömür versin.
Benim bir sorum olacak. Kuşların altında kullandığınız kumu nerden temin ediyorsunuz?
Normal inşaat kumu kurt yapıyor diyorlar da o yüzden sordum.

Tesekkur ederim amin ..

ciddede yasiyorum kizil denizden sahilden aliyorum kalsium iceren kumlar kurtlanma yapmaz hocam ama insaat kumu yapar

Anladım. Biri daha böyle söylemişti :) Denizden çıkarmamız şart mı peki yoksa sahil kumunu alsak da olur mu?
Bender' Alıntı:
Tesekkur ederim amin ..

ciddede yasiyorum kizil denizden sahilden aliyorum kalsium iceren kumlar kurtlanma yapmaz hocam ama insaat kumu yapar

Ben Denizin icinden aliyorum taslari ve diger maddeleri cikardiktan sonra catida gunese koyuyorum 3 gun boyunca sonra altlarina seriyorum boyle yaparsaniz daha iyi olur ..

ama sahil kumuda olur .. insaat kumu kullanmayin faydasi degil zarari var

Bender' Alıntı:
ciftlesme sezonu basladi ciftleri ayni kafese koyduktan 3 gun sonra olan ciftlesme

http://www.youtube.com/watch?v=aUJOc8B0qS0

iyi seyirler
:ckmk:

BENDER ; :haha: ERKEK SANA DA ÖTÜYOR :haha:

:slm: MAŞALLAH

Bender' Alıntı:
merhaba arkadaslar sizinle bugun bi cift yavru hunkarinin 180 gun boyunca fotograflarini cekip bi video hazirladim onu paylasmak istiyorum

iyi seyirler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xoikydS43PI[/youtube]

begenilerinizi yorumlarinizi beklerim

(:

Geri