slm arkadaslar bir bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
benim 2 haftalık bir kuşum var ama 2 haftadır anca catı etrafında 2 tur atıyor tek başına daha diğerlerinin kanadı çıkmadı oyuzden olabilirmi en sonunda elimle aldım çelik çatının üstüne fırlattım sopa ile indirmedim 4 tur attı başka bir bacaya indi çelik çatıda besliyorum acil cevabınızı bekliyorum( Siyah Beyaz Olan)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0056.webp
    Fotoğraf0056.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 1,069
Re: kus ucurma

attığın kuş erkek ise diğerini göster belki gelir

Re: kus ucurma

yanında başka uçan kuş yok ise kısa uçuş yapması normal, bir de yeni kuş demişsin, yatık kuş ise uçmaması yine normal, aç olarak sürekli sıkıştırman lazım açılması için, aç uçurduğunda başka çatıya atarsan kendini, görebileceği şekilde yere üç beş yem at hemen gelir zaten. Bu arada bu kuşun cinsine kelebek kırmasımı başka bir şey mi tam anlayamadım :)

Selam Arkadaslar Bakarmısınız

Ben Yeniden Basladım

Mardinden 1Çift Alman Güvercin Getirdim
Bursada Bakcağım Kümesimi Yaptırdım

Bu Almanların Alısma Süreleri Ne Kadardır Yumurta almadan Salmasammı Acaba?

Kuslar Manevi olarak Değeri Var

arkadaşlar kımse yanlış anlamasın bende sımdı askerligim dolayısıyla ara vermiştim tekrar başladım sımdı uçurmaya başladım kuşları. ben uçmayan kuşu bile 1 haftada fark yaratacak özellikler verdiriyorum. sebebi kuşun kuyruguna siyah poşet baglıyorum kuş soluk soluga varmadan inmiyor paso turluyor habire uçuyor normal 1 taklacıda zaten soluk soluga kalmadan inmiyor oyunsuz 1 kuşa böyle yapsanız 10 günde başa gelip gelip çeker gider 30 dk uçuş garantisi aldıgım kuşlar şuanda 2 saati buluyor uçuşları ee poşet baglıyon nasıl indiriyon diyorsunuz degilmi, oda şöyle kuş soluk soluga kalmadan inmiyor vede aç uçurdugumuz için yemide görünce zıp damlıyor kümese Kadir Kardeşim Sana Tavsiyemdir Bu Şekil Kuşu Manyak Uçurursun.. Saygılar

Saolda almanlar Geldi Bana Onların Alısma Süresi Ne Kadar Be Usta Onlarında Söylersen

sen çatıdamı bakıyorsun terasta öle ise eşler ise 1 hafta terası komple gezdir yani görebildigi kadar çevreyi 1 hafta boyunca çatı ise gezdir teras ise yine gezdir 1 hafta sonra hafif hafif kaldır ama fazla ürkütme birde alman neyin nesisi bilmiyorum cinsini, bazı yerlerde kuşların isimleri farklı oluyor..

byfors' Alıntı:
arkadaşlar kımse yanlış anlamasın bende sımdı askerligim dolayısıyla ara vermiştim tekrar başladım sımdı uçurmaya başladım kuşları. ben uçmayan kuşu bile 1 haftada fark yaratacak özellikler verdiriyorum. sebebi kuşun kuyruguna siyah poşet baglıyorum kuş soluk soluga varmadan inmiyor paso turluyor habire uçuyor normal 1 taklacıda zaten soluk soluga kalmadan inmiyor oyunsuz 1 kuşa böyle yapsanız 10 günde başa gelip gelip çeker gider 30 dk uçuş garantisi aldıgım kuşlar şuanda 2 saati buluyor uçuşları ee poşet baglıyon nasıl indiriyon diyorsunuz degilmi, oda şöyle kuş soluk soluga kalmadan inmiyor vede aç uçurdugumuz için yemide görünce zıp damlıyor kümese Kadir Kardeşim Sana Tavsiyemdir Bu Şekil Kuşu Manyak Uçurursun.. Saygılar
Kuyruğa poşet bağlamak nedir Usta.O kuşa eziyet çektirmenin anlamı ne öyle yapacağına çubuğa poşet bağla o şekilde uçur.Poşet olayına tamamen karşıyım.Birde profilinizde beslediğiniz ırk mardin yazıyor mardin kuşu oyun kuşudur oyun kuşu tek uçurulur. 4 kuş 5 saat uçmuş ne anlamı var tek uçsun 1 1.5 saat uçsun görevini yapsın yeter.

Ya tamamda bu alman ırkları farklı oluyor dıyorlar gec alısıyor felan kesın bır cevap yokmu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri