slm arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur5454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ugur5454

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur üzmez
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
benımde bir sorunum var kuş beslemeye yeni başladım bir tanıdıktan 4 tane kuş aldım arap eş ve onun 1 yavrusu birde enseli gök kendisi adanadan getirmiş oda ankarada bakıyor ordan getirdi eşler sürekli iki kusun yuvalarına girip onları yuvalarından attıktan sonra kendi yuvalarına giriyor sürekli dövüyorlar kümesim yeterli buyuklükte yer sorunum yok birde hangisinin dişi olduğunu bilmiyordum öğrenmek içinde bir tane tavuk yumurtası koydum eşlerdenbirtanesi hiç kalkmıyor ymurtanın üstünden yatan dişimidir birde onun YUMURTLAMASINI ENGELLERMİ alayımmı yumurtayı altından şimdiden tşk.

S.A Ugur...

Aramiza hosgeldin.Soruna gelince eger hangisi kabarik sekilde ötüyorsa o erkektir,yumurtaya ikiside yatabilir ama muhtemelen disi yatiyordur ve de kisir olabilir ,olmayada bilir neden dersen bende ki kisir kuslar her nerede bosta yumurta görürlerse gidip oraya yatiyorlar.

Onedenle disi yatiyor olabilirde olmaya bilirde,en güzeli ikisini yan yana koy ve en cok hangisi ötüyorsa o erkek olabilir diye düsünüyorum yada resimleri varsa yolla burdan bakalim arkadaslarla ins.

Yuva sorununa gelince o kusun icinde olan sahiplenme duygusundan ileri geliyor olabilir,ona yapacagin tek sey ayri bir yer varsa oraya koyman eger yoksa kendilerinin kaptigi yeri onlara özel tahsis etmen eger imkanin varsa,sayet yoksa icinde olan bir sey oldugu icin biraz zorlana bilirsin...

Bilgim kadari ile böyle, umarim faydali olmustur,

Kendine iyi bak,hayirli günler..

sonunda simsiyah bir civciv cıktı yumurtadan kuş hiç ayrılmıyo yanından :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Geri