SLM İSTANBUL ÇEKMECEDEN BURAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

king_19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak ergün
Meslek
otomasyon
İlgi Alanı
Kuşlar
SELAM ARKADASLAR BEN BURAK ISTANBUL K.ÇEKMECEDEN SUANDA KELEBEK TARZI DONUCU IRKLAR BESLIORUM BU KONUDA YARDIMLASICAGIM ARKADASLAR VARSA TANISMAK ISTERIM TABI OYUNLU KUS BESLIYENLERLEDE TANISMAK ISTERIM :D HERKEZE SEVGILER SAYGILAR

Selamlar,

Sitemize hoşgeldiniz, saya konusunda sormak istediğiniz ne varsa özelden veya buradan sorabilir paylaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

slm burak kardeş bende k çekmecede oturuyorum yeşilova mah.burada öğretmenlik yapıyorum aslen manisalıyım orada kelebek besliyorum burada kuş besleyebilmek için sırf tersaı olsun diye dubleks bir ev aldım nasip olursa yazın dönüşünde memleketteki kuşlarımdan buraya getirip artık bu ayrılıktan kurtulacağım yakınlardan sizin gibi kelebek besleyen arkadaşlarla tanışmak isterim

TABI DOSTUM BUNA COK SEVINIRIM BENDE SENINLE TANISMAK ISTERIM YARDIMLASIP DAYANISMAK GUZEL OLUR EN KISA ZAMANDA GORUSELIM

Samimiyet dostluk... Nasıl hayvan bunlar yaa hiç tanımayan iki insanı bir araya getiriyor değilmi arkadaşlar. Bu tutkunun bu kadar üst safhada olması bazen canımızı acıtsada hiçbir zaman pişman olmayacağım bu tutkudan vazgeçmem kesinlikle söz konusu olamaz. Bu yazıyı okuyanlarında bende dediğini hissediyorum :))

Saygılar,

İstanbul Kartaldan Turgay Altun...

Selamlar;
Aramıza hoş geldiniz.

HOS GELDİNİZ BURAK KARDESİM GÜZEL PAYLASIMLAR

SAYGILAR

herkeze tesekkurler hosbulduk ıns hep beraber guzel paylasımlar yapıp guzel kuslar yetısırıcez guzel safkanları cogaltıcaz

arkadaşım sen çekmecenin neresinde besliyosun

soguksuda tam gol kenarında sosyal tesısın karsısı

Geri