slm yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilmece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 937

bilmece

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa
Meslek
yılmaz
İlgi Alanı
ben bu güvercin işindenn pek anlamam ama bu güvercini evimin balkonunda tuttum bir kaş arkadasa gösterdim bu kaliteli kuş dediler bende buna eş almayı düşünüyorum
sizden istediğim bu kuş iyimi yani buna eş alıp bakayımmı yoksa salyım gitsin mi

eş al derseniz resimden anlaşılırmı acaba bu erkek mi dişimi ona gore eş alıcamda

her sey için sağolun

ABİ KUŞ GÜZEL BİLEN BİRYLE ONA EŞ AL!MESELA

Ekli dosyalar

• adsz1go1.webp
    adsz1go1.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 436
Çakmaklı bir kuş kuşçular 20 veya 25 lira önerirse satma

yandan çekersiniz fotoğrafını kafa yapısına göre birşeyler söylenebilir...

Merhabalar. Kuşunuza bir eş alarak besleyebilirsiniz. Birçok taklacıya göre bana göre güzel. Perçemide idare eder. Güvercin den anlayan tanıdığınız birisi ile bir tane eş alarak beslerseniz iyi olur.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

abi bence es almadan önce sahibi var mı diye arastırsaydın çünkü güvercin besleyenler iyi bilir güvercin yetiştirmek emek ister yani simdi bu kusu kacıran kişinin de emeği boşa gitmişolacak ben önce arstır derim sonrasahibi çıkmassa kuş güzel bence yeni baslıyacak biri için

ELEMİM

Arkadaşım güvercin sahibine yakışır. O güvercin gökten zembille inmemiştir. Yakın çevrende bir araştırma yap. Kuşun özelliklerini birden söyleme. sahiplenmek isteyebilecek uyanıklarda mevcut olabilir. Eğerki sahibine ulaşmışsan zaten güzel bir başlangıç yapmış olursun. Bu güzel güvercini besleyen bakıcı umarım deneyimli bir kişidir. Oluşacak sıcak yaklaşımdan uygun zamanlarda ziyaret edip önce bilgi sahibi olursunuz. Yeterli bilgiye ulaşıp kendinizi hazır hissettiğinizde bu arkadaş yardımıyla sağlıklı uygun kuşları alıp başlaman çok daha uygun olur. Selamlar.

Geri