ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
SN. Cemil Hacıoglu size verilen cevaplar hakkınızda yazılanlar bu sitede sizde cevaplarınızı delikanlı gibi bu sitede verin haberimiz olmadan başka sitelerde ERDEKLİ EFENDİ diye başlayıp arkamızdan habersiz yorumlar yazmayın bizim cevaplarımız idealarımız bu sitede cevaplarıda bu sitede isteriz … Sizin insanlara Sahte Feleksizleri Sahte Vello Arapları iyi paralara sattıgınızı formlarda olan bilgileri alıp başka sitelerde ve kendi sitenizde kendi bilgileriniz gibi gösterip Pazar kurup insanları kandırmaya çalıştıgınızı ispatladıgımız için belliki bize çok kızgınsınız ama ateş olsan düştügün yeri yakarsın bu sitede ergeç herkezin açıkları kapalıları ortaya çıkıyor şükür sizide deşifre edebildik ne mutlu bize ….. Kısaca Cemil bey cevap hakkınız bu sitededir ve sonuna kadar özgürce kullanma hakkına sahipsiz cevaplarınızı bu sitede verin hiçbir konudan haberdar olmayan başka arkadaşların sitelerinde degil onların sitelerinde beni meşhur olmaya çalışmak ve pazar kurmayla itham ediyorsunuz o insanlarda bir bilgisi olmadıgı için dinliyorlar ne oluyor diye Sn. Cemil Hacıoglu benim bir Pazarım var evet adıda DOST PAZARI sizinki gibi sahte kuşları satıp çoluk çocugun ekmek parasını kuşçunun emegini hayalili çalıp üstüne birde yetmezmiş gibi formlardan emekleri bilgileri çalıp satış yaptıgım KUŞÇU PAZARIM yok benim ….Bana cevaplarını buradan ver emeklerini çaldıgın başka sitelerden degil emegini çaldıgın bu siteden ver