Sn. CEMİL HACIOGLU BAŞKA SİTEDE DEGİL BURADA YAZIN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ERDEKLİ

Üye
www.erdekoyunkuslari.tr.gg
Ad Soyad
E..Aras
Meslek
Kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
SN. Cemil Hacıoglu size verilen cevaplar hakkınızda yazılanlar bu sitede sizde cevaplarınızı delikanlı gibi bu sitede verin haberimiz olmadan başka sitelerde ERDEKLİ EFENDİ diye başlayıp arkamızdan habersiz yorumlar yazmayın bizim cevaplarımız idealarımız bu sitede cevaplarıda bu sitede isteriz … Sizin insanlara Sahte Feleksizleri Sahte Vello Arapları iyi paralara sattıgınızı formlarda olan bilgileri alıp başka sitelerde ve kendi sitenizde kendi bilgileriniz gibi gösterip Pazar kurup insanları kandırmaya çalıştıgınızı ispatladıgımız için belliki bize çok kızgınsınız ama ateş olsan düştügün yeri yakarsın bu sitede ergeç herkezin açıkları kapalıları ortaya çıkıyor şükür sizide deşifre edebildik ne mutlu bize ….. Kısaca Cemil bey cevap hakkınız bu sitededir ve sonuna kadar özgürce kullanma hakkına sahipsiz cevaplarınızı bu sitede verin hiçbir konudan haberdar olmayan başka arkadaşların sitelerinde degil onların sitelerinde beni meşhur olmaya çalışmak ve pazar kurmayla itham ediyorsunuz o insanlarda bir bilgisi olmadıgı için dinliyorlar ne oluyor diye Sn. Cemil Hacıoglu benim bir Pazarım var evet adıda DOST PAZARI sizinki gibi sahte kuşları satıp çoluk çocugun ekmek parasını kuşçunun emegini hayalili çalıp üstüne birde yetmezmiş gibi formlardan emekleri bilgileri çalıp satış yaptıgım KUŞÇU PAZARIM yok benim ….Bana cevaplarını buradan ver emeklerini çaldıgın başka sitelerden degil emegini çaldıgın bu siteden ver

Sevgili arkadaşlarım abilerim kardeşlerim belki niye böyle bir başlıkla konu açtıgımı merak etmiş olabilirsiniz kısaca size sebebini açıklıyım.. Ben bugüne kadar hiçbir yerde hiçbir zaman haksızlıga tahammül edemedim bulundugum çevremdede bu çok iyi bilinir burada olan Erdekli arkadaşlar varsa onlar çok iyi bilirler ve bu haksızlıga tahammülsüzlügümün gerek adli gerekse kişisel olarak çok cezasını çektim.. Ben insanlardan sadece dürüstlük , garibanın hakkını yememelerini , kimsenin namusuna şerefine yan bakmamalarını ve uyuşturucunun her türlüsüne karşı olmalarını isterim diger hiçbirşey beni baglamaz ALLAH çarşısına pazar versin der geçerim.. Ama bu kuşçuluk öyle bir hale gelmişki insan dayanamıyor adam çıkacak her formda bir prof edasıyla senin benim anlattıgım bilgileri anlatıp insanlarda üstünlük saglamaya çalışacak bu yalanlarının akabinde iyi paralara sahte kuşları satıp insanları kandıracak sonrada gidip başka sitelerde haberimiz olmadan insanlara bizi kötüleyecek yok böyle bir delikanlılık yüregi olan ortaya koyar kalleşçe arkadan konuşmaz. Ben bu güvercin işini sadece hobi amaçlı yapıyorum ve bugüne kadar yem parasına dahi kimseye kuş satmamamışımdır her dostuma hediye etmişimdir kimseninde kümesine gidip kuş istememişimdir hediye edileni kabul edip karşılıgını bir şekilde mutlaka vermişimdir. Bunları size niye anlattıgımı düşünebilirsiniz Cemil bey başka sitelerde benim pazar yapmaya meşhur olmaya çalışan bilgisiz yalancı oldugumu yazıyor halbuki biz ona gereken cevapları buralarda veriyoruz ama o yüreksizce haberimiz olmayan sitelerde bizim adımızı kullanıp prim yapmaya çalışıyor yüregi olan burda konuşur burası Er Meydanı Kaçak İni , Çakal Yuvası degil biz burdayız kendisi gibi site site gezip kandıracak insan müridi olacak çocuklar aramıyoruz biz gitsekte kuşun güzel maşallah degip dönüyoruz kimseye prof biziz diye bir ispat çabamız yok.. Kendi sitesinde veya başka yerlerde anlatıp duruyor yok Saim Ustalar şuan Zabıta Kemal Abinin verdigi insanlarda var bilmeyende düşünüyor ya bu adam Zabıta Kemal Abi diyor demekki samimi sanki ömrü Zabıta Kemalin yanında geçti başka bir konu olan Elektirikçi Şeref konusunda başlık ELEKTİRİKÇİ ŞEREF ABİNİN KUŞLARI başlıga bak okuyanda bütün gün beraber kuş uçurdular diyecek Kısaca dostlarım bu başlıkla diyorumki Sn Cemil Hacıoglu burası Kaçak İni degil Çakal Yuvası degil ER MEYDANI ne konuşacaksan yüreklice konuş dahada büyügü benim işim dersen Hodri Meydan ozaman gel yüzümüze konuş harp meydanından kaçan Türk Askeri tarihte görülmemiş Cemil Hacıoglu

Aras bey hangi sitelerde bu şahsın böyle bir düzende caka satıp milleti kandırdığını buldunuz?

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Aras bey hangi sitelerde bu şahsın böyle bir düzende caka satıp milleti kandırdığını buldunuz?
Şeref arkadaşım burda site adı vermek pek etik olmaz ve o siteleride yanlış enpoze etmiş oluruz bilmeyenlere onlarda emekle yapılan siteler bu şahsın kendi sitesi var onunda ismini vermek onun istedigi gibi reklamı olur ben özel mesaj yolladım siteler hakkında size

Öncelıkle şunu belırtmek isterım ikinizide tanımıyorum yazınızda yenı, yanı cevap hakkını kullanırmı kullanmazmı şayet haklı düşüncelerı var ise cevap hakkını bizlere saygı çerçevesınde yazması gerekir.
Ben kuşbaz deyilim fakat kuş beslıyorum yanı kuşcuyum.Maalesef kendı değerlerımız olan kuşlarımıza bırakın sahıp çıkmayı rant için küçülüyoruz tabiki kuşlarımız hava soluyup yaşamıyor giderlerı var giderının ve emeğın karşılığı ederlerı vardır ama bu eder teşfık sınırını aşmamalı.Kuşu sadece satılık bir mal olarak kabul eden rant için küçülen bu kışılıktekı zavallıları aramızda barındırmamamız gerekmektedır.Sadece burda deyil real hayattada aramıza almamalıyız.
Inanın okadar zengın çeşıtlerımız varki düşüncelerımıze göre beslıcek küş rahatlıkla bulabılırız kışılere bu sevgiyi aşılamaya çalışmalıyız. Bu konuda başlığı açan arkadaşımız haklı ıse kendısını tebrik edıyorum.Haksızada yazıklar olsun dıyorum.

Öncelikle 2.yılını kutladığımız ,kuşçular org sitesinin tüm yöneticlerini ,vip ve diğer üyelerini kutlar,başarılırımızın devamını dilerim .ERDEKLİ sayın onursal üyemiz,tepkinizde haklısınız,çalınan her emeğin şu vardır.Cezasınada katlanmalıdır .Gereken neyse üzerime düşeni yaparız .Yanlız beni sevindiren birşey var ,Bu site kurulduğunda alt köşede bir yazı vardı ,siz daha iyi bilirsiniz ,TAKTİR EDİLEN DEĞİL TAKLİT EDİLEN BAŞARILIDR. işte 2 yılda neler başardığımızın aynasıdır.Bu başarıda emeği geçen herkese kuçak dolusu sevgiler . :oley:
TAKLİT EDİLENLERDEN OLMAYA DEVAM EDELİM .. NİCE SENELERE :oley: :oley:

Arkadaşlar lütfen tartışmalarımızı kırıcı olmadan karşımızdakini suçlamadan ve herkesin emeğine saygı çerçevesinde yapalım.

burhan duran' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen tartışmalarımızı kırıcı olmadan karşımızdakini suçlamadan ve herkesin emeğine saygı çerçevesinde yapalım.

S.Aleyküm Burhan abi bu siteye üye oldugum ilk günden beri kimseyi kırmamak için çabaladım ve büyügümü küçügümü çok iyi bildim..Ama biz kendi dogru bilgilerimizi insanlarla paylaştıkça bazı kişiler bizi kendine hasım ilan etti ve haberimiz olmadan bu hasımlıklarını başka sitelerde arkamızdan konuşarak kalleşçe yapıyorlar biz dedik Er Meydanı burası size yaptıgımız ithamları biz burda yaptık sizi başka sitelerde yalanlamadık arkanızdan konuşmadık bize cevaplarınızı burda verinde bizde habedar olup cevap hakkımızı adilce kullanalım dedigimiz bu abi biz Türk halkı olarak geçmişle yaşamayı asılsız Efsaneler yaratmayı severiz ve bu bizim hayal dünyamız yüzünden Türkiyede hegün birileri kandırılıyor kurnazlar ortalıkta cirit atıyor ben eski işim sebebi ile çogu yöreyi bilirim azda olsa Efsane olan kuşlarıda bilirim seyretmiş uçurmuşlugum vardır. Benim kendi tecrübelerimi anlatmam rahatsız etti bazı insanları etsinde önemi yok ama karşı atak delikanlıca olur başka yerlerde arkamızdan konuşmakla degil bizim isyanımız buna bizimde yanıldıgımız yerler olabilir bizde insanız ama uçurup seyrettigim bir kuşun iyi olup olmadıgınıda burada paylaşmak en dogal hakkım..Bu ismi geçen arkadaşlarla Feleksiz denilen kuşlar yüzünden anlaşmazlıga düştük ben dedim bu kuşlar Efsane olacak nitelikte kuşlar degil o kalktı Feleksizlerin ilk sahibi Nihat Albay benim dostum görüştügüm biri dedi bilgisini yargılayamacagımı söyledi bende Nihat Albayın kuşlarıyla çekilmiş resmini bulup burdan yayınladım ve ondanda ispat istedim ortaya bir ispat koyamıyınca beni meşhur olmaya çalışmakla nam yapma peşinde olan biri diye sagda solda suçladı ve benim anlattıgım bilgileri başka formlarda kendi bilgisi gibi millete anlatıp ahkam kesti... Bana başka sitelerde yazıyor tamam kardeşim meşhur oldun artık millet Feleksizleri gelip senden alacak söz bende yardımcı olacam diyor ben kuş satan adam degilim başka site sahibi degilim meşhur olmak benim ne işime yarıyacak ama kuyruk acısı biz insanlara bilgilerimizi açıkladıkça çöktü onlara çünkü millete çakma kuşları satıp yollarını buluyorlardı biz pazarlarını bozduk bunu bana kendisi itiraf etti kardeşim sen konuştun bu kuşlardan verdigimiz inanlar bizi arayıp sahte kuşlarımı verdin diye hesap soruyor dedi kısaca abi pazarlarını bozduk bilmeden ama iyi olmuş bundan onra milletin ahını almazlar günahına girmezler bizim derdimiz bu ve istegimiz başka sitelerde degil bu sitede anlatsın bizi beni başka sitede tanımadı burada tanıdı onun içinde Er Meydanı burası Erdekten Sevgi Saygılar Allaha Emanet Ol Burhan Abi

burhan duran' Alıntı:
Sağol Emrah gözlerinden öperim. Allaha emanet ol kendine iyi bak.

Sende sagol abi bende ellerinden öperim.. Sende ALLAHA emanet ol abi

Hüseyin Başoglan kardeşim sen boşuna ugraşmışsın Ankaralara gidip Dursun Amcayla , Turhan Beyle , Şafak Abiyle , Sezai Abiyle boşa röpörtaj yapmışsın Saim Usta kuşlarıyla ilgili keşke Cemil Hacıoglunun yanına gitseymişsin baksana adam sizin röpörtajlardan önce anlatmış bu kuşları bide başka siteye yazmış benim anlattıklarıma yakın bir anlatım var diye maşallah adam Dursun Amcadan bilgiymiş haberimiz yokmuş bişeyler ögrenemeden kaçırdık ayıp oldu :haha:

CEMİL HACIOGLUNUN BAŞKA BİR SİTEYE YAZDIGI MESAJI VE BENİM SİZE ANLATTIKLARIMA YAKIN ANLATIMLAR DİYE VERDİGİ LİNK ADRESİ

Cemil Hacıoglundan alıntıdır.

12-05-2009, 01:58 AM

(Sevgili Arkadaşlar bizlerin daha önce saim usta kuşları üzerine yazdığımız yazılara yakın bir anlatım var.Bunun web adresini yazıyorum.Dinlemek isteyen arkadaşlar için saygılarımla....http://www.dailymotion.com/video/x7ki54 ... -1_animals

ben bu konuda sayın aras beye saygısından dolayı çok teşekkür ediyorum sıkıntı yaşadığı insana halen sayın cemil hacıoğlu diye hitap ediyor bu sizin ne kadar seviyeli biri olduğunu gösterir ama yinede o insanların seviyesine düşmeyin sizi o sitedeki insanlarda tanıyordur ben şahsen görmesemde site içinde tanıyorum desteğimizi kesinlikle esirmediğimi bilmelisiniz canınızı sıkmayın

ben özcan abimede çok katılıyorum ellerinden öperim abi teşekkürler değerli yorumun için

Daha önce yazdığımız yazılara yakın bir anlatım mı? Vay vayyy.. Boş bir zaman yakalarsak kendisininde anlatımlarını dikkatlice dinleriz;
Bizler ilk ağızdan dinleyesiye kadar kendisinden dinlesek daha iyi olacakmış, neyse kendisine bi özür borçluyuz o zaman, ben özrümü sizlerin huzurunda buradan en ince ayrıntısına kadar yapmak isterim;
Sayın Cemil HACIOĞLU siteniz de linkini yayınladığınız video bizzat benim tarafımdan 15/11/2008 tarihinde çekilmiş bir videodur. Videodaki değerli kişiler Dursun ŞANVERİR ( polis dursun) ve Ömer ÖZKURT'tur. Video UNLEAD PROFESSİONAL 11 programı ile tarafımdan düzenlenmiş, boşluklar kesilmiş, boyutu düzenlenerek ortak video paylaşım ağı olan dailymotion.com sitesine tarafımdan eklenmiştir. Dailymotion.com sitesinin, video sahiplerine sunmuş olduğu MotionMaker servisi kullanılarak eklenmiştir. Bunlar videonun ne şekilde izlenime verildiğini en azından bir nevi açıklamama yardımcı olacaktır umarım. Sizden özür dileme sebebim ise Rahmetli Saim Ustanın kuşları hakkında bilgileri yanlış yerlerden almamız, siz varken başkalarına gitmemiz içindir. Bir daha ki sefere sizinle irtibata geçeceğimizden şüpheniz olmasın..
Ayrıca şunuda belirtmek isteriz ki; kuscular.org sitesinden izinsiz bir tek materyali yayınlamanız dahilinde AVUKATIMIZ aracılığıyla sizinle irtibata geçilip, izinsiz (ç)alınan materyalin kaldırılması istenilecektir, aksinde yasal yollara başvurulacaktır. Kuscular.org forumları taklit edilebilir, yaptığımız bu ve benzer çalışmalar izin alınarak istenildiği gibi (legal olmak şartıyla) güvercin severlere hizmet etmek ve tecrübe kazandırmak prensibi altında açılmış olan güvercin sitelerinde en ince ayrıntısına kadar yayınlanabilir, aksi davranışlarda kanıt olması halinde yasal yollara başvuracağımızı buradan bildirmek isteriz.İzinsiz alınan her (ç)alıntı emek hırsızlığıdır.
Aras beye ve konuya duyarlı olan herkese hassasiyeti ve örnek davranışlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz..
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen, En Geniş İçeriğe Sahip Güvercin Sitesi

Sn. Cemil Hacıoglu'nun başka sitelerde atmaya uçmaya devam ettigini görüyoruz Cemil Bey ısrarla anlamıyorsunuz emek burda emekçide burda gelip bilgilerimizi çalıp kaçmayın gelin burda bilgi paylaşın emek harcayın ozaman bizde sizin sitenize gelip emek harcayalım bu işler dostlukla paylaşımla olur ama cam kabadayılıgı yapıp Kocaelinden Kırıkkalenin nabzını tutuyormuş gibi sahtecilikle olmaz gelin emek paylaşalım bilmedikleriniz varsa utanmayın söyleyin burda bizim tecrübeli abilerimiz arkadaşlarımız kardeşlerimiz size hiçbir menfaat düşünmeden yardımcı olacaklardır bundan kesinlikle eminim....

BU YAZIDA CEMİL HACIOGLUNUN BAŞKA BİR SİTEDE YAYINLADIGI VE HER TÜRLÜ İÇERİGİNİ BİZİM SİTEMİZDEN ÇALDIGI KONUYA CEVABEN İLGİLİ SİTE SAHİBİNE BENİM YAZDIGIM MESAJDIR....

_____________________________________________________________________________________________

cemil hacıoğlu;834' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar bizlerin daha önce saim usta kuşları üzerine yazdığımız yazılara yakın bir anlatım var.Bunun web adresini yazıyorum.Dinlemek isteyen arkadaşlar için saygılarımla....http://www.dailymotion.com/video/x7ki54_polis-dursun-konuyma-2-bolum-1_animals

SN. Site sahibi arkadaşım Cemil Hacıoglu her konuda oldugu gibi bu konudada başkasına ait bilgileri çalıp insanlarla üstünlük yarışa girmiş nedense hangi formu açsam Cemil Hacıoglunun üstünlük saglamak için yaptıgı tartışmaları görüyorum...Yukarıdaki anlatımlar sizin sitenizde bu konu başlıgı açılmadan 1 sene önce başka bir sitede yayınlamış ve bu konu hakkında site sahipleri tarafından yapılmış TELİF HAKKI YASAL KORUMA ALTINA ALINMIŞ video çekimleridir..Bu videonun sizin sitenizde ve bu videoyu yayınlamaya hiçbir YASAL HAKKI OLMAYAN Cemil Hacıoglu tarafından yayınlanması 5237 SAYILI TCK 243 .MADDESİNCE BİLİŞİM SUÇLARI KAPSAMINA girmektedir.Bu yayın bilgisini izinsiz paylaşma çogaltma yasak ve cezai işlem uygulanması gerektiren bir suçtur. Bu ilgili site sizin hakkınızda izinsiz çalıntı içerik yayın yapmak sebebi ile dava açma hakkına sahiptir bu durum sizi , sitenizi ve bu izinsiz yayını paylaşan kişiyi zor duruma düşürebilir bu sebeple bilgileri gerçek insanlardan almanızı tavsiye ederim ezberci ve izinsiz çalıntı içerik yayınlayan bir site durumuna düşmenizi istemem bu durum hepimizi üzer...Kolay gelsin selamlar

NOT.....İnsanların gerçegi ögrenme hakkına saygı duymak adına bu yazıyı silmemenizi rica ediyorum
______________________________________________________________________________________________

Sn. Cemil Hacıoglu başka sitelerde arkamızdan konuşmaya devam ettiginiz sitemizden emeklerimizi çalıp başka sitelerde prof edasıyla yalanlar sıralayıp ahkam kesmeyi bırakmadıkça bende sizin gerçek yüzünüzü insanlara göstermeye bıkmadan devam edicem... Ama şunuda unutmayın yaptıklarınızdan pişman olup dürüstçe emek paylaşmak isterseniz bu konu başlıgını ve mesajlarımızı silmeye sizi dürüst olarak aramıza kabul etmeye sitece ve şahsım adına herzaman hazırız.... Dürüst olacak her insanın geçmişte ne yaşamışsak yaşayalım başımızın üstünde yeri vardır... Yeterki bu kişiler ticari amaç gütmeden dürüst insanlar olabilmeyi başarabilsinler

Cemil Hacıoglu beyefendi kendi sitende bana niye sayfa ayırıyorsun beni bu sitede tanıdın benim senin kuşçular.org çakması sitende ne işim var ben bilginin kaynagındayım zaten ne işim var senin gibi millete sahte kuşları satan birinin hakemligini yaptıgı sitende Cemil Hacıoglu hiçbir cevap hakkımın adil olmayacagı Adminligini senin yaptıgı sitene beni çagırma beni kendi sitende tanımadın bu sitede tanıdın delikanlı olda sen buraya gel

Cemil bey delikanlı olunda gelip sorularınızı burdan sorun sitenize ismimi yazıyorsunuz cevap hakkı yok siz sitenize beni yazacagınıza millete sattıgınız sahte vello arapların sahte feleksizlerin hesabını verin vello araplar senin kapına nerden gelmiş Kırıkkalede sizi sordugumuzda bırakın ya şunu önemsemeyin o burda üç beş kişiyi tanır ancak dediler babanız Mehmet bey efendi insanmış sevilen insanmış ama beliki siz aynı intibayı bırakamamışsınız insanlar üstünde hayatınızda birkere delikanlı olunda arkamızdan konuşmayın gelin burda ne söyleyecekseniz söyleyin Er Meydanı burası bu siteyi binlerce kişi ziyaret ediyor sizin burdan çaldıgınız bilgileri sundugunuz çakma sitenize merak edip gelen 3_5 kişiyle olmaz bu işler sitenize bir kuşçu arkadaşım tenezül edip tek bir resim bile koymamış orada kendi kendinize konuşmayı bırakın Delikanlı gibi Er Meydanına gelin Cemil Hacıoglu beyefendi dahada gelmeyip arkamızdan konuşmaya devam ederseniz Kırıkkaleli ünlü kuşçular olarak yazdıgınız kişilerden birinin tayfalarını sizlerin onlarla baglarınızı açıklamaya başlarsam insan içine çıkmaya yüzünüz kalmaz emin olun bizde bilgi çok konuştugumuzda Ankara Kırıkkaleden neler gelir neler gider nasıl gelir size kimden gelir çok büyük zan altında kalırsınız biz efendilik yapıp susuyoruz kesin artık arkamızdan konuşmayı delikanlı olun ya burdan gelin sorun ne soracaksanız yada delikanlının hasıyım diyorsan gelip yüzümüze sorun sanal çakal olmayın kendi sitenize adımı yazıp pirim yapmaya çalışmayın o taktıgın Kravatın hakkını ver Cemil Hacıoglu

Not:: Sitenize konu açarken koydugunuz resim bile benim bu formda Bir Büyügümüzün Kendi Tecrübe VE Anlatımları başlıklı açtıgım konunun içinden aldıgınız resimdir herzamanki alışkanlıgınızdan vazgeçmemişsiniz bizi kötülerken bizim sundugumuz resimleri çalıp yapmayın bari DÜRÜST OLUN

KIRIKKALE KUŞLARI

Cümleten S.A adımızı iyi anandanda,anmayandanda Allah razı olsun.Kimin karnında ne varsa onu yazmıştır.Hepsini Allaha havale ediyorum.Unutmayın ki bu devran böyle gitmez birde bunun sonu var.Bekleriz acelemiz yoktur.Gün ola harman ola elbet doğrular çıkar ortaya......
Şimdi bir sakızdır ağzınızda çiğnersiniz.Beyler adabınızı takınmanızı rica ediyorum sizlerden konunun özünü kaybetmeyelim lütfen beyler.....
Bir ara erdekli nickli bir vatandaş kırıkkale'nin feleksiz beyazları üzerine yazılar yazıyor.Kendince yorumlar yapıyordu.Hatta öyle ileri gitmişlerdi ki;Yşil gözlü feleksizim diyecek kadar ileri gitmişlerdi.Bende yazılan bütün yazıları okudum ve dedim ki; Ben Kırıkkale ilinde 1969 yılında doğdum.Feleksizlerin içerisinde inşallah ölürkende onların içerisinde olacağım dedim.Bu anlattıklarınız doğru değildir dedim,eğer sizin anlattıklarınızı bende diyorsam yalan söylüyorum demektir dedim.Hemen konuyu başka yerlere çektiler.
Nihat Albayı tanırım bilirim dedim.Şu an İstanbul'da ikamet eder ama İzmir'de şu an torun baktığını yazdım.Bu sakız yapan erdeklide bazı resimler koydu.Sonra kendisini şuan eskişehirde olan bir başka kardeşimiz uyardı.Bu resimler yanlış dediler.erdekli de başladı ya öylemi böylemi demeye şimdi bir kez daha söylüyorum.Ben feleksizlerin içerisinde doğdum be kardeşim duymadan yazıyorum.Çünkü ben yaşayarak yazdım dedim...
Kırıkkale ilimizde halen sağ bizlerin ustaları,büyükleri vardır.Bunlardan daha doğrusunu öğrenebilirsiniz dedim.Bunlardan bir tanesi Madenli İhsan abidir.Diğeri Aydın Batur abidir.Kırıkkalenin kuşunu kuş yapan isimlerden ikisidir bunlar gerçek arıyorsanız bu insanlardan herşeyi öğrenebilirsiniz.İkisi ile isterseniz ropörtajda yapabilirsiniz.
Erdekli sen erdek kuşlarını dilediğin yerde anlat buna itirazımız yoktur.Fakat bırak bizde yaşadığımız Kırıkkale'nin kuşlarını yaşadıklarımızı anlatalım be kardeşim.Buna hakkımız var herhalde.....
Arkadaşlar sizlerin iyi demesiyle veya kötü demesiyle bizlerden de kuşlarımızdan da eksilme olmaz.Merak etmeyin.
Sizlerden rica ediyorum kulaktan duyma laflarla insanları yargılamayın.Adam olan adam beni arar derki sen böyle böyle birisin der.Bunu internete sanala orası burası yanıyormuş gibi yapmaz.Buda önemli değil bizim için ama ben bu insan için üzüldüm.Yazık.....daha yaşın genç be güzelim dur bakalım daha kuşçulukta ettiğin bok denize bi varsın.
Senden büyük ustalarımız var.Onlar bile mütavaziliklerinden kelime etmezlerken bu hırs neye anlamadım ki..Yazık oluyor.....
Siteden admine bir cevapta size yazmak istiyorum.Bu site sizin ve internet üzerinden yayın yapıyorsunuz ve video sitelerinden oyun kuşlarınıda,röportajlarıda enbed kodu ile yayınlıyorsunuz değil mi ? Bizlerde kendimize bir internet sitesi yaptık.Burada kendimize göre videolar yayınlıyoruz.Video siteleri bellidir.Eğer sizin olan bir videonun internette yayınlanmasını arzu etmiyorsanız embed kodunu kaldırırsınız olur biter.Çalmak bizim işimiz olamaz çünkü iyi hatırlarsınız ben geçen sene şubat ayında biryerlere milleti kandırmayın diye yazdım diye o videoyu yayından kaldırdınız.Neyse fazla detaya girmeden site sahibi arkadaşlar yasal hakkınız neyse buyurun kullanın bakalım.Bizlerde takipçisi olalım.....
Bu meşhur kuşlarla alakalı erdekli sana diyorum iyi dinle Bende saim kuşları yok,elektrikçi şeref kuşlarıda yok,bunlar bende yok kimseyede olamayan birşeyi var demem buna ihtiyacımda yok.Bende saim usta kuşlarına Konyadan gelen araplardan var.Urfalı vello araplar var.Kırıkkale'de sorarsın ama dediğim ustalardan birine sor.Çoluk çocuğa sorma bilmezler.üreme problemleri var çoğaltamıyorum eğer çoğaltırsam da satarım ne yapacağımı da sana sormam......
Hepinizin değerli vakitlerini çaldım kusuruma bakmayın.Hepimiz onurlu ve şerefli insanlarız ağzımızdan çıkanları kulaklarımız veya tuşlarımız duysun sizden rica ediyorum.........Saygılarımla.............

Siteden admine bir cevapta size yazmak istiyorum.Bu site sizin ve internet üzerinden yayın yapıyorsunuz ve video sitelerinden oyun kuşlarınıda,röportajlarıda enbed kodu ile yayınlıyorsunuz değil mi ? Bizlerde kendimize bir internet sitesi yaptık.Burada kendimize göre videolar yayınlıyoruz.Video siteleri bellidir.Eğer sizin olan bir videonun internette yayınlanmasını arzu etmiyorsanız embed kodunu kaldırırsınız olur biter.Çalmak bizim işimiz olamaz çünkü iyi hatırlarsınız ben geçen sene şubat ayında biryerlere milleti kandırmayın diye yazdım diye o videoyu yayından kaldırdınız.Neyse fazla detaya girmeden site sahibi arkadaşlar yasal hakkınız neyse buyurun kullanın bakalım.Bizlerde takipçisi olalım.....
Diğer yazdıklarınızla ilgili bilgim olmadığı için yukarıda alıntı yaptığım kısım hakkında açıklamada bulunayım.
Bizim olmayan bir materyal burada veya diğer sitelerimizde yayında mevcutsa her türlü iznini ben gösterebilirim, sizdende aynısını beklerim, ayrıca video galerimizde yayınlanan birçok video kendi çekimimiz, diğerlerinin çoğunluğu kuscular.org sitesinde üye olarak bulunan ve Video Paylaşım Alanı forumuna kendilerinin eklediği, yazılımımız sayesindede sistemin otomatik olarak video galeriye aktardığı videolardır.
Şunuda belirtmek isterim şahsen 5 yıldır internetle ilgili 4 farklı firmada çalıştım, telif haklarını emin olun sizden daha iyi bilirim,birçok kez telif hakları suçu nedeniyle Bilişim Suçlarına şikayette bulunduk. Bana ait olan ve daha önceki mesajımda örnek verdiğim MOTİON MAKER özelliği ile eklenmiş bir videoyu yayınlamanız kesinlikle suçtur. İstediğiniz BİLİŞİM SUÇLARI ile ilgilenen avukata sorabilirsiniz. Bakınız yayınladığımız videolar izin alınarak eklenmiştir, izin alınmadan eklenen bir materyalin sahibinin kaldırılmasını rica etmesi en doğal hakkıdır, siz kimden izin aldınız. Milleti kandırmayın diye nereye yazdığınızı hatırlayamadım, diğer yönetici arkadaşlar hatırlarmı bilemiyorum. Açık konuşun bizim gizli saklı işimiz yok, hangi videoya yazdınız. Bize şu ana kadar benim yazımı veya videomu kaldırın diye bir şikayet gelmedi, aksine teşekkür edenler oldu. Bizim kaldırdığımız video hangisiymiş?

Cemil bey öncelikle delikanlı gibi gelip burda konuşmanız güzel önceki gibi arkamızdan atıp tutmadan konuşursak çözüme ulaşırız siz konuları çarpıtıyor ve kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz benim sizi sakız yapıp hakaret ettigimi yazıyorsun bana sana hakaret ettigim bir mesajımı göstersene ama senin bana hakaret ettigin 50 tane mesaj var bütün sitelerde yeşil gözlü feleksiz kuşlarım diyorsun ben bu sitede veya başka bir sitede öyle bir konu açmışmıyım iyi okuyun o konu Vedat Damar isimli üyeye aitir benimle hiç bir alakası yoktur birde hangi eskişehirli arkadaş bana resimler hakkında konuşmuş senin eskişehirli dedigin arkadaşın benden msn istedi bende verdim ama konuşmadan gitti birdahada açmadı msn yi sildim bende ve o arkadaş taş çatlasa 25 yaşında nerden bilecek resmin başkasına ait oldugunu bana yaşın küçük diyorsunda 25 yaşındaki insanın yazdıgı yazıya hangi düşünce ile birinci agız diyorsun bendeki kuşlar 35 senedir burda Cemil bey senin birinci agız ozaman portakalda vitamin degildi ve bana o resmi verende Kırıkkaleli ve resmi aldıgım gün bana bu resmi koy bakalım Nihat Albayı tanıdıgını iddea edenler tanıyabilecekmi diye söyleyip verdi o resmin sabri beye ait oldugunu ben açıkladım formları iyi oku beni kim uyarmış bu resim Nihat Albayın degildir diye kimse tanımadıki uyarsın siz tanımadınızki Nihat Albayı tanıyorum dediginiz halde ben Nihat Albayı sizin ve bir başkasının tanımadıgını anlayınca açıkladım resmin kimin oldugunu kısaca siz tanımadınız resimdeki kişiyi birde bir tutturmuşsunuz ben Kırıkkaleliyim diye Kırıkkalelilere sizi sorduk sizi tanıyan çok az o burdaki ortamı pek bilmez diyorlar ama babanızın efendi saygılı biri oldugunu söylüyorlar kısaca sizide memleketinizde az sayıda insan şahsen tanıyor ayrıca siz konuları hep çarpıtıyorsunuz sizin sitenize koydugunuz resmi benmi çektimki siz bana resimdeki kişilerin hangisinin bana ait oldugunu sorup olayı çarpıtıyorsunuz ayrıca ben o resimlerin Gürcan Akbulut tarafından çekildigini bu siteye yazdım ben çekmedim olayları çarpıtmayın ve ben size sizde saim usta şeref usta kuşu var diye bişey söylemedimki bunu nerden çıkartıyorsunuz ben bu kuşların sizde olmadıgını olamıyacagını zaten çok iyi biliyorum bu konuyuda rüyanızda görmüşsünüz ayrıca siz her formda olayı çarpıtıp benim Kırıkkale kuşlarını çok iyi bildigimi iddea ettigimi söylüyorsunuz ben bu sitede sadece Feleksizler hakkında yorum yaptım diger Kırıkkale kuşlarını biliyorum diye hiçbir zaman iddeam olmadıki buda beliki rüyalarınızdan biri Cemil bey bilgiye saygı duymak çok zor degil yaştan bahsediyorsun ki bu yaş konusunda bile pis kelimeler kullanıp benim küçük oldugumu söylüyorsunuz denize inmedi diye aramızda 5 yaş var Cemil bey benimki inmediyse sizinkide bekliyor demektir sizinle aramızda tek bir fark var bu Feleksizleri besleyip uçurmak konusunun dışında ben yaşımdan öncekileri büyüklerimden duydugum gibi anlatıyorum siz Babanız Mehmet Beyden duyduklarınızı anlatıyorsunuz kendi hayal dünyanızda yarattıklarınızıda ekleyip anlatıyorsunuz kısaca 5 yaş fazla biyaş degil onun için farkı büyük göstermeye çalışmayın ayrıca siz hangi hakla beni sitenizde yazışmaya davet edip ismimi sitenize yazıyorsunuz beni sizin sitenizde tanımadınızki ne işim var benim sizin sitenizde tartışma adil yerde olur Cemil bey Bolu Beyinin himayesinde degil kısaca size tavsiyem yazdıkalrımı iyi okuyun ben sadece Feleksizlerden bahsettim Kırıkkalenin başka kuşlarından degil benim bilgim Feleksizlerle sınırlı sitenizde yazdıgınız Gibi Kırıkkale profu oldugumu hiç bir yazımda göremezsiniz bence siz kilometre uzaktan Kırıkkale Proflugu yapıcagınıza memleketinize gidip insanlara kendinizi tanıtın çok az insan sizi tanıyor bilenlerin %80 de babanızın efendi bir insan oldugundan sizi tanıyor ama burdaki Ali Abaş'ı , Gürcan Akbulut'u Kırıkkaleli Halil Işıtan'ı emin olun sizden fazla tanıyorlar Kırıkkalede ama bu beni baglamaz o sizin sorununuz ve sizden ricam konuları iyi okuyup gardınızı alın bana ilk sataşmanız Yeşil gözlü Feleksizlerim konusu ile başladı ve başka sitede Erdekli biri yeşil gözlü Feleksizlerim var diye nam yapma peşinde dediniz başlangıç budur Cemil bey konuları iyi okuyun Bahsettiginiz konu ne bana aittir nede benim kumesimde olan kuşlarla alakalı bir konudur uzaktan yakından benimle alakası olmayan kuşlar ve konudur daha dikkatli olun ayrıca kuş satmanız bu işin ticaretini yapmanız beni hiç ilgilendirmiyor kime ne istersen onu sat ama konuları okumadan insanları arkalarından konuşup suçlama kendi sitenin reklamını yapmak için bizim ismimizi baş sayfaya koyma bizim kimseyle kişisel işimiz yok olamazda herkez kendi gökyüzünde uçuruyor kuşlarını

Aras abi sana katılıyor ve hak veriyorum Cemil Hacıoğlu adlı kişi başa sitelerde başka kişilerin kuşlarını kendi kuşuymuş gibi gösteriyor.

Geri