SOĞUK ALGINLIGI HAKKINDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.. Konuya yine başlamadan önce çıkıp araştırma yap diyen arkadaşlar için araştırdım ama bulamadım.. Tahminimce soğuk algınlığı.. İnsandaki gibi ağızda bir koku ama nasıl diyim çok kötü bir koku var ağızda.. Arada ufak tefek kusmalar ve nadiren pusmalar.. Kuşu bugun ayırdım kümesten.. Önce bi balık yağı verdim enerji versin diye sonra veterinere gittim pet-i-to marka ilacın soğuk algınlıgı için olanını verdi agzından damlattım ama daha erken etki gormedım.. Sizce ne yapmalıyım yardımlarını beklıyorum.. Bu arada kui pek fazla yemiyor

eger istanbulda yaşıyorsan kardeşim istanbul edirnekapı kuş pazarında bir veteriner abimiz var onda mütiş derecede etkili çok uygun fityata ilaç var mesela benimde 3 kuşumda soguk algınlıgı vardı hattakuşlar ölme noktasına dogru gidiyorduu ne yapsam diye düşünürken pazrda gördügüm bu abiii sohbetide çok hoşş ayrıca..bana bi ilaç önerdi builacı 2 ye bölüp bir akşam bir sabah veriyorsun bunu 3 gün üst üste yap kuş bomba oluyor bomba..ilacı holalndadan getritiyormuş 12 tanesi 6 lira ..ismini sormak hiç aklıma gelmedii geçenlerde bi arkadaşa aldım bu ilaçdan oda vermiş kuşlara çok iyi geldigini söyledi..ilacın ismini malesef bilmiyorum ama gittigimde soracagım biliyorsun soguk algınlıgı kronik nefes darlıgına solunum güçlügüne çeviriyor..daha sonrakuş tıss tıss diye tabir edecegim bir garip ses çıkartıyor imkanın varsa pazraa git bu abiden bu ilacı al

Geri